Süt korur derler muhtemelen adet olmadığınız için hamile kalma olasılığı da yok ne güzelKızlar merhaba.Doğum yapalı tam 18 ay oldu.Ben hala regl olmadım.1.yıla kadar emziren annelerde normal diyorlar.hala emziriyorum.Sizde durumlar nasıldı?dogumdan kaç ay sonra regl oldunuz.
Emzirmeyle ilgili okuduğum bir makalede olasılığı düşürdüğünü söylüyordu. Doğum kontrol yöntemi olarak da kullanılıyormuş eskiden.Ben de dogumdan 6 ay sonra adet oldum.1 bucuk seneye kadar adet olmamak normalmiş diye biliyorum. Bu aralar merak ettiğim şey emzirmek hamile kalma olasılığını dusuruyor mu.Emzirmek korumuyor biliyorum ama olasılık dusuyor mu onu merak ediyorum
Tesekkurler. Kızım 11 aylık adetim duzenli ama emzırıyorum kardes dusunuyoruz ama bu sebepten emzirmeyı kesemem zaten sutumu sagıp verıyorum ıkı yasına kadar da vermek istiyorum bu yuzden merak etmıstımEmzirmeyle ilgili okuduğum bir makalede olasılığı düşürdüğünü söylüyordu. Doğum kontrol yöntemi olarak da kullanılıyormuş eskiden.
Kadından kadına farkedeceği için genel geçer yöntemlere göre riski daha fazladır ancak burdaki örnekleri de ele alırsak adet olmazsan hamile de kalmazsın mantığında işe yaradığını düşünüyorum
tamamen yanlis bilgi.Süt korur derler muhtemelen adet olmadığınız için hamile kalma olasılığı da yok ne güzel
İlk kızım 1 yaşına girinceen son 1.yıl kontrolüne gittim.bir sıkıntı olmadıgını emzirdiğim için geciktiğini yakın zamanda olabilecegini söylemişti.ama suan 18 ay oldu.yok bise hiç bir belirtiside yok.hamilemiyim diye testte yaptım.oda yok.zaten korunuyordum ama dedim belki bir ihtimal ondandr.yok degil.rekor bende gercekten=)hiç duymadım bu kadar uzun olmayan
Ah ahhhh o adet varya o adet olayim diye dua ettim.ikinci prensesim de 10 ay falam olmadim ama nasil zor.ates basmasi sinir uykusuzluk odem hepsi tavan yapmisti.adet olmak buyuk nimet be cnm.zaten dogum sonrasi agri falan kalmiyor.hormonlar calismiyor cok kotu.gecici menepoza giriyorsun ben adet olunca bir ciglik atmistum.esime sarilip adettt oldummm sonunda demistim.cinsel isteksizlik yorgunluk depresyon hep adet olamamaktan.yani adet olmak sagliktir ve cok rahatliyor insan olunca...Allahım ne güzel dert
Benim de Doğum yapalı 14 ay oldu bende hala adet olamadım kızım memeye çok düşkün gece de 5 kere emer gün içinde sayısız emer sanırım bende uzun bir süre daha olmayacağımSoranlar oldugu için güncelleme yapmak istedim.21.ayda adet oldum arkadaslar.yani dogumdan sonra yogun süt veriminde buladar uzayabiliyormuş.cvp yazan herkese tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?