18 AY GEÇTİ..

Ben de dogumdan 6 ay sonra adet oldum.1 bucuk seneye kadar adet olmamak normalmiş diye biliyorum. Bu aralar merak ettiğim şey emzirmek hamile kalma olasılığını dusuruyor mu.Emzirmek korumuyor biliyorum ama olasılık dusuyor mu onu merak ediyorum

10 aylık kızım hala bende olmadım her ay korunmama rağmen test alıp yapıyorum ne olur ne olmaz

Bebeğim 9 aylık, emziriyorum ve bende hala regl olmadım. Çevremdekiler emzirdiğin sürece olmazsın diyolar

Kızlar merhaba.Doğum yapalı tam 18 ay oldu.Ben hala regl olmadım.1.yıla kadar emziren annelerde normal diyorlar.hala emziriyorum.Sizde durumlar nasıldı?dogumdan kaç ay sonra regl oldunuz.
Süt korur derler muhtemelen adet olmadığınız için hamile kalma olasılığı da yok ne güzel

Lohusalık bittikten 1 hafta sonra adet oldum oda 18 gün sürdü yogun kanamlı geçti ondan sonra her ay düzenli oldum
Ama ben emzirmedm ondan dolayı hemen olmuş olabilirm

Emzirmeyle ilgili okuduğum bir makalede olasılığı düşürdüğünü söylüyordu. Doğum kontrol yöntemi olarak da kullanılıyormuş eskiden.
Kadından kadına farkedeceği için genel geçer yöntemlere göre riski daha fazladır ancak burdaki örnekleri de ele alırsak adet olmazsan hamile de kalmazsın mantığında işe yaradığını düşünüyorum

Tesekkurler. Kızım 11 aylık adetim duzenli ama emzırıyorum kardes dusunuyoruz ama bu sebepten emzirmeyı kesemem zaten sutumu sagıp verıyorum ıkı yasına kadar da vermek istiyorum bu yuzden merak etmıstım

Süt korur derler muhtemelen adet olmadığınız için hamile kalma olasılığı da yok ne güzel
tamamen yanlis bilgi.

adet gormese de pekala hamile kalabilir

konu sahibi ben yogun emziriyordum ilk kizimda 23 aylikken oldum ikinci kizimda da 18 aylikken falan.. muhtemelen normaldir kontrolde de bir sorun cikmamis.kafaniza takmayin.

İlk kızım 1 yaşına girince
2.kizimda 2 yaşına girince ikisininde doğum günlerinde yani bazen olabiliyor

Allahım ne güzel dert
Ah ahhhh o adet varya o adet olayim diye dua ettim.ikinci prensesim de 10 ay falam olmadim ama nasil zor.ates basmasi sinir uykusuzluk odem hepsi tavan yapmisti.adet olmak buyuk nimet be cnm.zaten dogum sonrasi agri falan kalmiyor.hormonlar calismiyor cok kotu.gecici menepoza giriyorsun ben adet olunca bir ciglik atmistum.esime sarilip adettt oldummm sonunda demistim.cinsel isteksizlik yorgunluk depresyon hep adet olamamaktan.yani adet olmak sagliktir ve cok rahatliyor insan olunca...

lohusalk bıttı adetım başladı.normal duzene gırdı hemen.dr gıdın .ama 2 yıl olmayanlarıda duydum

Ben ilk bebeğimden sonra 2 yıla yakın hiç adet olmadım. 2.bebeğime hamile kaldığımda hiç adet olmamıştım. Bebek istediğim için kontrole de gitmiştim, herşey normal-emzirdiğin için adet görmüyorsun demişti doktorum. Emzirmeyi azalttığım ay hamile kalmıştım. Şimdi 2.bebeğim 10 aylık oldu ve ben gene halen adet görmedim. Olabilir yani panik yapmayın :) 2014 sonunda ilk bebeğime hamile olduğumu öğrendim, o zamandan beri sadece 2 lohusalığım süresi var o kadar..

İlk 6 ay sadece emzirdim ek gıdaya geçtiğim ay adet oldum. Büyük ihtimal denk geldi ama ister istemez emzirme azaldı diye oldum sandım.Bi sorun yoksa ne güzel

Bir sene gectikten sonra adet oldum. Sonra birkaç ay yine olmadım. Sık emziriyordum,ondan olduğunu dusunuyorum.

Soranlar oldugu için güncelleme yapmak istedim.21.ayda adet oldum arkadaslar.yani dogumdan sonra yogun süt veriminde buladar uzayabiliyormuş.cvp yazan herkese tesekkür ederim.

Soranlar oldugu için güncelleme yapmak istedim.21.ayda adet oldum arkadaslar.yani dogumdan sonra yogun süt veriminde buladar uzayabiliyormuş.cvp yazan herkese tesekkür ederim.
Benim de Doğum yapalı 14 ay oldu bende hala adet olamadım kızım memeye çok düşkün gece de 5 kere emer gün içinde sayısız emer sanırım bende uzun bir süre daha olmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…