Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sayfamda daha çok eşya var bakın derim. kalıbı dar bnm kızım mayıs doğumlu geçen kış 1.5 yaşındayken giydi bu sende oluyor ama kolları biraz dar gelio deie satmak istedim fiyat 40 tl olur. sıfırdan farksız ama inan. başka şeyler alıcak olursan indirim yaparım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ayan-pisman-olur-benden-demesi.800763/page-20
20-21 -22 sayfalarda sıralı ve açıklamalı bi bakın derim
Merhabalar kizim 2 yasinda ve minyon tipli bu sebeple 18-24 aya uygun temiz kiyafet ariyorum.Kalibi genisse 12-18 de olabilir.Ozellikle mont-kaban-ev icinde giyebilecegi penye türü yelek falan.Insallah bulabilirim :)
Merhabalar kizim 2 yasinda ve minyon tipli bu sebeple 18-24 aya uygun temiz kiyafet ariyorum.Kalibi genisse 12-18 de olabilir.Ozellikle mont-kaban-ev icinde giyebilecegi penye türü yelek falan.Insallah bulabilirim :)
baştaki kot içi polarlı kızıma dar geldi geçen sene aldım. Kızım 3 yaşındaydı çok guzel tam kışlık paçası katlanabiliyo
Mevsimlik beyaz mont var birde içi swet takım ayrı giyilebilen kot mont.
Diğerleride kadife alt
Bu arada ev için çoraplı patiklerden var lcwnin onlarıda hediye yollarım
Eki Görüntüle 1899226
Eki Görüntüle 1899229
Eki Görüntüle 1899233
baştaki kot içi polarlı kızıma dar geldi geçen sene aldım. Kızım 3 yaşındaydı çok guzel tam kışlık paçası katlanabiliyo
Mevsimlik beyaz mont var birde içi swet takım ayrı giyilebilen kot mont.
Diğerleride kadife alt
Bu arada ev için çoraplı patiklerden var lcwnin onlarıda hediye yollarım