- 31 Ekim 2013
- 20.730
- 67.885
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
Ahhh ahhhhh sarma mıAnneanem karşımda yaprak sarması yedi .... ve ben yarım elma ile yutkundumben de devam ediyorum
Hoşgeldin canım kesinlikle katıl aramızaKizlar bende katilirim insallah cuma sabah tartilip yazayim kilomu. Suan adet oncesi tatli krizlerindeyim gergin ve de siskinim. Kendi kendime bikac gundur deniyordum olabildigince erkwn ywmeyi birakmayi. Peki aksam yemegini yediniz saat 5 yada 6 sonra hic bisey mi yemiyoruz
Türk kahvesi olursa olur benceTesekkur ederim . Yogurt da olabilir mi peki . Ben diyete baslamadan gene gozu yemeye diktim yalnizbirde bitki cayi icebiliyormuyuz cay yada kahve sekersiz
Uygularsınız merak etmeyin Ramazan’da sahur ve iftarı doktorun verdiği listeye uygun yaparsınız olur biterCok sagolasin ilgilenip hemen donus yaptigin icin. Insulin direnci olusmaya basliyor bende de dahiliye doktorum diyetisyene yonlendirdi 29 unda gidecegim gidene kadarda olsa biraz kilo versem iyi olur. Hos gidince de onun dediklerini uygulayabilecek miyim bilemiyorum ramqzan da geliyor cunku.
Ulaşırız merak etmeyinburada birbjrimize destek olmak gercekten guc veriyormus , suanda bile motive oldum . Insallah hedefimize ulasiriz hepimiz bakalim .
Hosbuldum, Pazartesi yazip , pazartwsi baslayacagim bende insallah . Cok tesekkur ederm yazdikariniz icin.Kızlar Pazartesi yazmadık kilolarımızı
Yarından itibaren başlayalım yazmaya bence daha kontrollü gideriz böylece
Bi de şöyle yapalım herkes boyunu kilosunun ve hedefini yazsın bakalım olur mu
Rica ederimHosbuldum, Pazartesi yazip , pazartwsi baslayacagim bende insallah . Cok tesekkur ederm yazdikariniz icin.
Canım ben de emziriyprum hem de benimki 3 aylık sür olsun diye fazla yemene gerek sağlıklı beslenmen daha çok süt yapar hem deBende yapmak istiyorum ama bebeğimi emziriyorum 14 aylik süt olmasi içinde baya yiyorum
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi içinCanım ben de emziriyprum hem de benimki 3 aylık sür olsun diye fazla yemene gerek sağlıklı beslenmen daha çok süt yapar hem de
Bi de bol su içmek ve dinlenmek de süt yapıyor
Sabahları yumurtanı peynirini eksik etme
Öğünlerinde etin salatan olsun bak nasıl süt oluyor
Rica ederimTeşekkür ederim canım verdiğin bilgi için
Kaptım ben bu tarifi
Aynen oyle sut icin en en onemli sey bol bol su aslinda . Gercekten cok etkili.Canım ben de emziriyprum hem de benimki 3 aylık sür olsun diye fazla yemene gerek sağlıklı beslenmen daha çok süt yapar hem de
Bi de bol su içmek ve dinlenmek de süt yapıyor
Sabahları yumurtanı peynirini eksik etme
Öğünlerinde etin salatan olsun bak nasıl süt oluyor
EVet yazacaktık ama kimse yok buralardaKizlar bugun kilo yazacaktik ben diyetisyene de gittim bugun 60.7 kilo haydi bismilllah son kahve ve cikolatami yiyeyim bu aksam dasonra kahve yani hurma olarak degistirecegim ...
Birbirimize destek olalim birlikte kilolarimizi verelim kizlar birakmayin burayiEVet yazacaktık ama kimse yok buralarda
Ben de yazayım kilomu
64,9
BEnce deBirbirimize destek olalim birlikte kilolarimizi verelim kizlar birakmayin burayi
Aynen bugun diyetisyene gidince bile daha bi gaza geldim insallah veririz kilolari ilk hedef 57 verdi banaBEnce de
Böyle daha iyi oluyor gaza geliyor insan kilo verme konusunda