18:00dan sonra yemek yemeyip kilo vermeye varmisiniz?😍

Odum kopuyordu birisi konuya yazacak soracak diye :KK47: dikkat etmeye calisiyorum kendi capimda fakat diyetisyenin verdigi listeye uyamiyorum bakalim napicaz ramazan da

Odum kopuyordu birisi konuya yazacak soracak diye :KK47: dikkat etmeye calisiyorum kendi capimda fakat diyetisyenin verdigi listeye uyamiyorum bakalim napicaz ramazan da
😂 canik sen diyet falan bosh ver katiyyen ekmek yeme bol bol su ic bide 6 tan sonra hicbishey yeme ekmek yiyosan birakmasi zor onun icin ilk once yufkayla dene bide tatli asla ama asla yeme

Bide vermemgereken 3 5 kg ya o yuzden pek sallamiyorum galiba . Hayirlisi be gulum

Arkadaşlar görüyorum kiiiiiiiii salmışsınızzzzzz.
Olmaaaaaaaaaaz! Müsade etmeeeeem!
18’den sonra yemeyeceğiz diye yola cıkmadık mı? Şurda bi yok oldum hemen bırakmışsınız.
Vallahi evinize kadar gelir tüm dolabı boşaltırım.
18 den sonra sadece yogurt ya da elmayla yola devaaaaaam !!! :sinirli::sinirli::sinirli:

18’den sonra yemeyeceğiz diye yola cıkmadık mı? Şurda bi yok oldum hemen bırakmışsınız.
18 den sonra sadece yogurt ya da elmayla yola devaaaaaam !!! :sinirli::sinirli::sinirli:
Canim malesef ramazan geldi ben oruc tutacagim mecburen duzen degisecek ama bu sekilde abartmamaya calisacagim 1 kase corba ve salatadan sonra yemegmi yemeyi dusunuyorum . Ama.benim hassas noktam tatli onu basaramiyorum iste terketmeyi

Evet malasef baya saldim 3 kilo verince biraktim😏toplanmiyosunuz ishte gunde bi kez bile olsa toplansak aslinda cok guxel olurda ramazanda nasil yapalim?oruc tutacaksinizmi?

Canim malesef ramazan geldi ben oruc tutacagim mecburen duzen degisecek ama bu sekilde abartmamaya calisacagim 1 kase corba ve salatadan sonra yemegmi yemeyi dusunuyorum . Ama.benim hassas noktam tatli onu basaramiyorum iste terketmeyi
Bende dogumdan sonra oyleydim ama sora terk ettim sende evde bulundurmamaya calish oyle olunca bulamiyosun yemej icin😂

Gunaydin kizlar❤nasilsiniz?Ramazan bayraminizi tebrik ediyorum❤❤kim burdaysa haydi tartilsin bakalim ben bugun oruc tutuyorum inshAllah kendimi tartdim adeta ben oruclukda kilo aliyorumda bu sene dikkat edecem inshAllah🙏 bashladigimda :

30mart-60,550
6mayis-56,600

X