- 31 Ekim 2013
- 20.728
- 67.865
- 40
- Konu Sahibi minik_prince
benim de hedefim 57 inşallah düşerim 57ye yaAynen bugun diyetisyene gidince bile daha bi gaza geldim insallah veririz kilolari ilk hedef 57 verdi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de hedefim 57 inşallah düşerim 57ye yaAynen bugun diyetisyene gidince bile daha bi gaza geldim insallah veririz kilolari ilk hedef 57 verdi bana
Bazenama tekbashina olmuyo ya saldim artik 1 aya 3.5 verdim yine okuz gibi yemeye bashladimKızlar sesiniz cıkmıyor. Uygulanıyor mu bakalım 18.00 olayı ?????
canik sen diyet falan bosh ver katiyyen ekmek yeme bol bol su ic bide 6 tan sonra hicbishey yeme ekmek yiyosan birakmasi zor onun icin ilk once yufkayla dene bide tatli asla ama asla yemeOdum kopuyordu birisi konuya yazacak soracak diye dikkat etmeye calisiyorum kendi capimda fakat diyetisyenin verdigi listeye uyamiyorum bakalim napicaz ramazan da
Ş harflerini neden sh olarak yazıyorsunuz merak ettimcanik sen diyet falan bosh ver katiyyen ekmek yeme bol bol su ic bide 6 tan sonra hicbishey yeme ekmek yiyosan birakmasi zor onun icin ilk once yufkayla dene bide tatli asla ama asla yeme
Sanırım yurtdışında yaşıyorEvet dikkat cekici bende merak ettim
Tek merak eden sen deyilsin daha oncede sordular burda bana el alishkanligi sadece vazgece bilirmiyim bilirim ama etmiyorum nedenseŞ harflerini neden sh olarak yazıyorsunuz merak ettim
Aynen bendede oyle 3-5 kq o yuzden ustune dushmuyorumBide vermemgereken 3 5 kg ya o yuzden pek sallamiyorum galiba . Hayirlisi be gulum
Ivit azeriyim benama bizdede sh yok normal ş var tembellik galiba s harfinin ustune basib ş harfini bulmaliyim ishin kolayina kaciyorumSanırım yurtdışında yaşıyor
Anlıyorum, Türkçemizi doğru kullanmaktan yanayım ama tercihinize de saygı duyarımIvit azeriyim benama bizdede sh yok normal ş var tembellik galiba s harfinin ustune basib ş harfini bulmaliyim ishin kolayina kaciyorum
Canim malesef ramazan geldi ben oruc tutacagim mecburen duzen degisecek ama bu sekilde abartmamaya calisacagim 1 kase corba ve salatadan sonra yemegmi yemeyi dusunuyorum . Ama.benim hassas noktam tatli onu basaramiyorum iste terketmeyiArkadaşlar görüyorum kiiiiiiiii salmışsınızzzzzz.
Olmaaaaaaaaaaz! Müsade etmeeeeem!
18’den sonra yemeyeceğiz diye yola cıkmadık mı? Şurda bi yok oldum hemen bırakmışsınız.
Vallahi evinize kadar gelir tüm dolabı boşaltırım.
18 den sonra sadece yogurt ya da elmayla yola devaaaaaam !!!
Hariflerimiz falan ayni yani kendi dilimde dogru kullanmiyorumAnlıyorum, Türkçemizi doğru kullanmaktan yanayım ama tercihinize de saygı duyarım
Evet malasef baya saldim 3 kilo verince biraktimtoplanmiyosunuz ishte gunde bi kez bile olsa toplansak aslinda cok guxel olurda ramazanda nasil yapalim?oruc tutacaksinizmi?Arkadaşlar görüyorum kiiiiiiiii salmışsınızzzzzz.
Olmaaaaaaaaaaz! Müsade etmeeeeem!
18’den sonra yemeyeceğiz diye yola cıkmadık mı? Şurda bi yok oldum hemen bırakmışsınız.
Vallahi evinize kadar gelir tüm dolabı boşaltırım.
18 den sonra sadece yogurt ya da elmayla yola devaaaaaam !!!
Bende dogumdan sonra oyleydim ama sora terk ettim sende evde bulundurmamaya calish oyle olunca bulamiyosun yemej icinCanim malesef ramazan geldi ben oruc tutacagim mecburen duzen degisecek ama bu sekilde abartmamaya calisacagim 1 kase corba ve salatadan sonra yemegmi yemeyi dusunuyorum . Ama.benim hassas noktam tatli onu basaramiyorum iste terketmeyi
Evet malasef baya saldim 3 kilo verince biraktimtoplanmiyosunuz ishte gunde bi kez bile olsa toplansak aslinda cok guxel olurda ramazanda nasil yapalim?oruc tutacaksinizmi?
Az yemek cok abartmamakBen tutamayacagım ama tutacak arkadaşlar için de bir yöntem bulabiliriz. Tutmayanlar 18.00 e devammm