- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
- Konu Sahibi minik_prince
Doğrusu bu hafta bol kalorili geçti benim için.doğum günü vs derken.yarın tekrar kilo almış çıkarım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17den sonra denediğinizde kaç kilo vermiştiniz ve ne kadar sürede ben şimdi 17den sonra yememeye çalışıyorum da merak ettim17.00’ den sonra denediğimde çok ciddi güzel kilo vermiştim. Fakat kazınma ve reflü hissediyordum. Şimdi sizinle 18.00den sonra deneyip biraz erken uyumaya calışıcam . Haydi bakalım♥
MashAllah sana o zamanyarin hepimiz kendimizi tartip yazalim liste yapalim bundan sonra her ptesi tartilalimHoşbuldum
Benim iyi gidiyor bi haftada 1,4 kilo vermişim
İnşallah devam ettirebilirim
Kuzum cok zorlansan 19 da yapa bilirsin ama ondan sonrasini yapma:))bide elma falan yiye bilirsin dietisenler bile diyor akshamlar meyva yiye bilirsiniz die17.00’ den sonra denediğimde çok ciddi güzel kilo vermiştim. Fakat kazınma ve reflü hissediyordum. Şimdi sizinle 18.00den sonra deneyip biraz erken uyumaya calışıcam . Haydi bakalım♥
Kilonuz da azmış baya iyi vermişsiniz o zamanZaten 52 kiloydum iki haftada 50 olmuştum. Şimdi 18.00 den başlayacagım alışa alışa 17.00 a dönücem isterseniz öyle yapın gece kazınıyordu cünkü midem haydi ikimize de başarılar
Ben 9. Takımda da yarışıyorum zaten her Pazartesi tartı günümüz buraya da yazarımMashAllah sana o zamanyarin hepimiz kendimizi tartip yazalim liste yapalim bundan sonra her ptesi tartilalim
Bende 2 haftaya 2 kilo verdim ama pek uymafim diete shimdi sizinle birlikde yapacamZaten 52 kiloydum iki haftada 50 olmuştum. Şimdi 18.00 den başlayacagım alışa alışa 17.00 a dönücem isterseniz öyle yapın gece kazınıyordu cünkü midem haydi ikimize de başarılar
TamamdirBen 9. Takımda da yarışıyorum zaten her Pazartesi tartı günümüz buraya da yazarım
Tam gaz devam ama bugün canım inanılmaz çikolata istiyor bir an önce uyumam gerek şeytana uymadanKızlar sesiniz cıkmıyor. Uygulanıyor mu bakalım 18.00 olayı ?????
Tam gaz devam ama bugün canım inanılmaz çikolata istiyor bir an önce uyumam gerek şeytana uymadan
Kizlar bende katilirim insallah cuma sabah tartilip yazayim kilomu. Suan adet oncesi tatli krizlerindeyim gergin ve de siskinim. Kendi kendime bikac gundur deniyordum olabildigince erkwn ywmeyi birakmayi. Peki aksam yemegini yediniz saat 5 yada 6 sonra hic bisey mi yemiyoruz
Pazartesiymis gununuz bende pazartesi tartilip yazar ve uygulamaya baslarim insallahBen 9. Takımda da yarışıyorum zaten her Pazartesi tartı günümüz buraya da yazarım
Tesekkur ederim . Yogurt da olabilir mi peki . Ben diyete baslamadan gene gozu yemeye diktim yalniz birde bitki cayi icebiliyormuyuz cay yada kahve sekersizHoşgeldiniz :)
Evet hiç bir şey ama ( elma serbest bir tane olmak şartıyla) tatlı çekince de elmanın üstüne hafif tarçın ekerseniz güzel oluyor
Tesekkur ederim . Yogurt da olabilir mi peki . Ben diyete baslamadan gene gozu yemeye diktim yalniz birde bitki cayi icebiliyormuyuz cay yada kahve sekersiz
Cok sagolasin ilgilenip hemen donus yaptigin icin. Insulin direnci olusmaya basliyor bende de dahiliye doktorum diyetisyene yonlendirdi 29 unda gidecegim gidene kadarda olsa biraz kilo versem iyi olur. Hos gidince de onun dediklerini uygulayabilecek miyim bilemiyorum ramqzan da geliyor cunku.Diyetisyen arkadaşıma ben de yogurtu sordum (cok severim) “tabiiki” demişti. Bitki çayı hakkımız sınırsız :) fakat kahveyi bilemedim
Siz istedikten sonra elbette başarırsınız. Şifalar diliyorum , rica ederimCok sagolasin ilgilenip hemen donus yaptigin icin. Insulin direnci olusmaya basliyor bende de dahiliye doktorum diyetisyene yonlendirdi 29 unda gidecegim gidene kadarda olsa biraz kilo versem iyi olur. Hos gidince de onun dediklerini uygulayabilecek miyim bilemiyorum ramqzan da geliyor cunku.