18:00dan sonra yemek yemeyip kilo vermeye varmisiniz?😍

Ben dogum sonrasi 49 kiloya dustum hic birsey yapmadan oyle guzeldiki 2 yil zayiftim emzirmeyi birakinca hamile kaldigim kiloya dondum . O hafifligi yasadigim icin.suan 60 bana agir geliyo 55 olsan yetecek ama ...

Yok o kadarda degilzaten tatliyla aram yok dogumdan sonra bashladi shimdide kv surekli eve tatli ginderiyo sinirleniyorum biliyosun dietdeyim neden yolluyosun kendisi 85 kqdan yukari onlara gittiyimde kiyafetini falan giydiyimde eshime diyoki ayti benle ayni beden olcusunde bakiyorum boyle hicbishey diyemiyorumbe kadin 56 kq nereye 85 nereyebide gorseniz beni 1.55 boyum minyonum yani shimdiki kilomda zayuf gozukuyorum

30 mart-60,550
20 mayis-53.250
Oruc tutuyorum kilo almadim aksine zayifladim ama avucum ici kadar gobeyim cikti gerci dogumdandir 6 ay dolunca gececek diyollarda orucluktan once yoktu inshAllah ramazan bitsin spora bashliyacam

Buda benim kilolarim

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-20-10-50-01.png
    164,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2019-05-20-10-49-42.png
    195 KB · Görüntüleme: 86
Ay tartiliyorum hep ayni kilom yaa az zayiflasaydim . Aksama dogru tartilip yazayim ins canm

Tartildim 59 ciktim ama gobegim acayip sis su saatte bile regl oncesi diyemi blmiyorum ama cok sinir basti su gobekten kurtulmak istiyorum ya ramazandan sonra

Tartildim 59 ciktim ama gobegim acayip sis su saatte bile regl oncesi diyemi blmiyorum ama cok sinir basti su gobekten kurtulmak istiyorum ya ramazandan sonra
Yanlish hatirlamiyorsam sende orucluydun gibek ondan canim merak etme benim dumduz karnim vardi shimdi avuc ici kadar demin ablamda orucluktan sonra karnim iyice cikti dedi herhalde yiyip dinleniyoruz ondan

Insallah bayramdan sonra asilalim biraz zayiflama.konusuna basta booll bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…