- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Yarin tartilalim bashliyalimCumartesiden beri uyguluyorum..pazartesi günkü kilom 73.9..bakalım nasıl bir değişiklik olacak haftaya
Bendede 10 kilo malasefbende en yapabileceğim yöntemin bu olduğuna karar verdim. kilo 68 boy 1.67. yarın başlayacağım hedef 10 kilo bakalım kolay gelsin hepimize :)
Ben yiyorum ya makarna falanben henüz başlayamadım. biraz önce bir tabak makarna yedim hatta. biraz stresli bir haftaydı. yarın tekrar başlama sözü veriyorum kendime
VAllah gidiyo gidiyo bendede gittiGeçen hafta 73.9 idim.buhün 72.8 im..1 kilo gitmiş.gerçi ben fırsat buldukça leslie de yapıyorum..
Hadi motivasiyonumuzu kaldiralimselamlar ben de 5ten sonra yememeye çalışıyorum 2 gündür yine de katılabilir miyim aranıza :)
Deniyelim yaaa cok etkili bence gun icinde istediyimizi yiye biliyoruz yoksa hergun ayni dieti uygulamak zor bana goreMerhaba bende denemek isterim
Aynen bende bunu tecrube edindimBende uyguluyorum bunu degisim olursa yazicam ki olur eminim.. zayiflamak icin biraz ac kalmak gerekiyo bu bi gercek..
HoşbuldumB bluedreams79 C carmesiJasminium84 Bogazmanzarasi K Karanfil_kokuyor merhaba kizlarrrr hickimse gelmedi die bende bakmadim hic shimdi baktimki aaa gelenler varmish hosh geldiniz nasil gidiyo?ben 2kqdan fazla verdim size bir sirr soyleyeyim ekmek yerine yufka yeyin ben yeni dogum yaptim oglum meme tutmadigindan erken bashladim ekmek cok yiyordum bir ekmeyi yalniz bitiriyordum o kadar yani shimdi ablam zayifladi yufka yiyerek bende bashladim hem kendimi cok rahat hiss ediyom hemde kilo vermishim bide suyla aram olsa guzel olur ama sevmiyorum modum dushumushdu ama birlikde birbirimize destek olursak kilolari veririz gibime geliyo yalniz olmuyo ya bu ishler