- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Tamam canım hemen okuyorumCanm liste paylaştm ilk sırada dua var o kişiye 1200 adet ya semi okuyup duasını okuyup bağışlayacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım hemen okuyorumCanm liste paylaştm ilk sırada dua var o kişiye 1200 adet ya semi okuyup duasını okuyup bağışlayacaksın
Şuan 1000 tane mi 1200 tane mi okuyacağım anlamadım1000 tane oku canm sen ben 200 çektim yarın yeni sayıyı belirlicem. Gelecek arkadaşlar var daha. Ona göre 2. Arkadaşta sayılar değişecek
[/QUOTE]Listemiz kişi alımına açıktır. Gelen olursa tekrar ekleriz. Şimdilik bu şekilde başlayalım.
➡MoonfacedMom
Rabbim hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah
İpek
G gunces
@Tospaagtd
Mrvyvz4832
Amarylliss
Mucizemm222
honeymilkkk
merve
memurhanim
S Sabr-Sukur-Dua
@aypare-
@sibell13
@Sensual_in_love
@Feslegen
humanbeings
love_story
Saksi_Degilim_Ben
Mintimint
Mintimint 2
Sur-es
N Nana
@MaviKuplik
@adel8893
hasbeee
Umut_2019
Luluuu94
T Tugce3333
Kişi başı 1200 okunacak
Yarn 22.00de yeni arkadaşa geçilecek
1000 okuyacaksın 22.00 a kadar 200 ben okudum canmŞuan 1000 tane mi 1200 tane mi okuyacağım anlamadım
Canım liste ilk sayfada numaralı okudukça işaret koyuyorum.MoonfacedMom canım 1 tanesini okudum Allah kabul etsin inşallah
Listedeki kişilerin başına 1 2 3 4 diye numaralandırsan iyi olur canım❤
Yok canm liste daha tamamlanmadı yarın gelecekler var onları bekliyorum sayı yarın belirlenecek. Bu akşam benim duama başlandı yarın hepimiz 2. Arkadaşta son kez sayı belirleyip başlayacağızMoonfacedMom canım bende eklenince listeye inşallah senin için 1200 tane mi okuyacağım
Anladım canım tamamdır teşekkür ederimYok canm liste daha tamamlanmadı yarın gelecekler var onları bekliyorum sayı yarın belirlenecek. Bu akşam benim duama başlandı yarın hepimiz 2. Arkadaşta son kez sayı belirleyip başlayacağız
Rica ederim canımAnladım canım tamamdır teşekkür ederim