17de yalnızlık

ailenden gerisi fos.
düşünüyorum da ne dostlarım ne arkadaşlarım vardı..
şimdi hiç biri yerli yerinde değil.

katılıyorum.
dost kazığımıda burada uzun uzun anlatmayayım..
Evet dediklerinize göre hayatlar değişiyor kimse olduğu yerde kalmıyor benimde herkes gibi ayak uydurmam çok takılmamam gerekecek.Teşekkür ediyorum hepinize bazı şeyleri dışardan duymak gerekiyor anlamak için gerçekten.

yaşadıkça o kadar çok düşüncen değişicek ki..dost edinmek zorunda değilsin..genelde vakit geçirdiğin birileri olsun yeter..
bazı insan bencildir fazlasıyla..bazısı da fark edemediği bencilliklere sahiptir..
mesela şuan senin yaptığın her insanın derininde olan yaradılıştan gelen bencillik..
çok yalnızım..ben bunaldım...hani vardır ya ben ben ben acı çekiyorum ben dıye başlayan cümleler..

boşver niye ben, napıcam ben, ben üzüldüm..
hayatından ben kelimesini çıkarıp sorguyu bıraktıgın surece bır bakmışsın hayatın yoluna girmiş
yararlı seylere zaman ayır..
resim yap kıtap oku...okudugun kıtaplar bıle değiştirir seni

Eğer merak ettiğin ayni ortamdan ayrildiktan sonra gorusuluyor mu ise liseden arkadaslarimla da unv.den arkadaslarimla da gorusuyorum ben. Is dunyasinda daha zor olmakla birlikte bağ kurmak, orda taniyp görüştüğüm arkadaslarim da var. Yalniz kim sana dost olabilir diyorsan , bu biraz zor. Cu ku insan yaratilis gereği bencildir. Hamurunda bencillik var. Insanlarin arkadasliklari dahi bir ihtiyactan sebeptir. Hayati paylasma, yasama, konusma bazen de dinleme ihtiyaci.
Dost dediğim tek kisi vardi ondan da beklemiyecegim darbe yedim. Kardesim dediğim kisilerde var. Biri bana daha yakindir ve cok desteğini gormusumdur , sagolsun. Cok defa abudik kubudik meselelerimi dinlemistir of bile demeden... yasadiklarndan sonra ise insan birine dost diyemiyor. Gerci bana gore kardeslik dostluktan ote bisey:)
Senin gibi bu yasima kadar hep arkadasliga onem vermis biriyim. Son olarak sunu diyebilirim ki insanlar karsilikli olarak birbirlerini cekebliyorlarsa arkadaş kalablirler.
Kimse sorsan "ben dost kazığı cok yedim" der evet ama kendi yaptigina dönüp bakmaz. Bu mnada ben kendi yanlislarimi da gormeye calisip, arkadasimin hatasina odaklanmamaya calisirim. Çünkü belki de cok defa ona ters gelen bir seyi bende, gormezden gelmis olablir. Ikincisi ise affedici olmak. Unutamasan da bazi s ey leri gormezden gelmek gerekiyor. Asla affedemem dedigim seyler yasatan insanla hala gorusuyorum.

kendini gerçekten yalnız hissediyorsan, mesela huzur evlerine gidip biri iki yaşlının gönlünü Kazan, yada çocuk evlerine gidip onlarla oyun oyna emin ol bu sana inanılmaz keyif ve huzur verir.

Evet katılıyorum,bende muhteşem bi insan değilim benimde onlara ters bi şeyim olmuştur.Bir sorun yaşadığımda kendimi de hep sorgularım,acaba ne yaptım da böyle şeyler yaşandı diye.çok genel bir soru sordum aslında siz görüşmeye devam etmişsiniz,başkası etmemiş.Ne güzel hala görüşüyor olmanız arada bir şanslısınız :)

En iyisi öylece bırakmak bundan sonra bu konuda düşünmeyi bırakıyorum ne olursa olsun daha yalnız olmadan,yalnız olmaktan korkma,durup dururken sorun çıkarmak gibi,ablama anlattım rahat batmış sana bi okul başlasın sınav senesi başlasın dedi

Karşılıklı biraz canım. Ben onları hoşgördüm, onlar beni hoşgördü. Benim arayıp sormadığım içine kapandığım zamanlar oldu ama bırakmadılar. Aramaya devam ettiler. Bir insanla düşüncelerin yüzde yüz uyuşmaz ancak insanlar kendisi gibi olmayanları terk etmeye hazırdır.
Karşılıklı kabul ve vefa diyorum, başka türlü arkadaşlık zor yürür.
Evet devam ettim çünkü affetmek en çok bana iyi gelir. Yüreğimde nefret barındırmak, hırs barındırmak bana göre değil. Yaptığı unutamayacağım bir şey olduğu için elbette eski hissyatım yok ama birarada daha çok yıne de unutuyorum, mutlu olmaya bakıyorum :)

Anladım iki tarafta istekli olunca devam ettirmeye bi şekilde gidiyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…