• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

175 boyunda bi kız kaç kilo olmalı sizce kızlar normal gözükmek için

Merhabalar 175 boyunda bi kız kaç kilo olmalı sizce kızlar
Kemik yapısına ve vücut tipine göre değişir ama 60 ile 80 arası normaldir bence o boya. Üst sınırda biraz toplu alt sınırda biraz zayıf görünürsünüz ama sağlıksız bir kiloda olmamış olursunuz diye düşünüyorum.

65 ten asagi olmamali kilolu olmamak icinden 72 den fazla olmamli bence ideal olan o kendim icin arastirdigima gore.

Normal gozukmek derken goze batmayacak zayifliklastediyorsun sanirim ben cok yasadim o durumu ve malasef cok zoranca 60 a ulastim benimde hedefim 65 inşallah.

65-70 arası idealdir bence

175 im ve 56 58 aradı ideal kilom bana göre bu

172 yim 56-57 kiloyumdur normalde..ve gayet normal spor yapan biri 65-70 bile olabilir ama spor yapmayan kisi olmasın cunku yag agırlıgı hos gozukmuyor

Merhaba,
Beden kitle indeksinizi hesapladiginizda 'normal' cikmasi gerekir.
Hesaplayarak vermeniz veya almaniz gereken kilonuza karar verebilirsiniz

Bu arada normal kilonuz (yani diyetsiz vücudunuzun olduğu kilo) zaten düzgünmüş. Manken gibi olacağım illa ki diye kendinizi zorlayıp durursanız dengenizi bozarsınız. Ben çok aşırı bozdum mesela. 1,67 boyum var, 60 civarındayken kendimi 6lı sayılarda olmayacağım 5lilerde olacağım diye bir takıntıyla senelerce öyle zorladım ki... Ki çooook kilolar verdim. İstediğim kilonun bile altına da düştüm. Ama vücudumun normal olarak algıladığı kilo benim için malesef 55 değilmiş. Ben ona istediğim kadar baskı yapayım, irademiz zayıfladığı an yükselişe geçiyorum. Böyle böyle şimdi dengem bozuldu, 62 oldum diye bunalıma girerken 70lerin üstüne çıktım neredeyse 80 olacaktım bir ara. Şimdi tek hedefim 60larda kalmak. Böyle vücudumu beğeniyorum. Meğer atletik olmak zaten zayıf olsam da yapamayacağım bir şeymiş. Kıvrımlarımın güzelliğini keşfettim. Onları yok etmek istemiyorum artık. Sadece 70in üstüne geçmeyip normal kiloda ama kıvrımlı olarak kalmak istiyorum. Böyle çok daha güzel ve çekiciyim. Ama işte dengemi bozduğum için artık kilomu sabit tutamıyorum. Bir ay az yiyip veriyorsam öbür ay normal yiyip alıyorum.
Kendinize bunu yapmayın.

hala kilo diyorsun, ilk mesajımı tekrarlamış olacağım ama vucut tipi öyle önemli ki...
mesela instagramda diyet hesaplarını takip et, aynı boy ve aynı kilodaki iki kadının vucut ölçülerinin ne kadar farklı olduğunu göreceksin.
benim de daha önce adminlerinden olduğum bir diyet grubu vardı, ikisi de 20 yaşında ikisi de 1.70 boyunda ikisi de 60 kilo iki kızdan biri 40 diğeri 36 beden giyiyordu, bakıyorsun birinin beli 60 diğerinin 75 cm vs vs vs o yüzden evet vucut yağ oranın yüksekse 1.75 boy 65 kiloyla zarif görünemeyebilirsin, spor ve sağlıklı beslenme şart.

boyum 1.70 kilom 59-60 arasi gayet normal gorunuyorum 38 bedenim...

buradan yola cikarsak 1.75 isen 65i gecmemelisin...

Merhaba, bende 1.75 im kilom 58 . Benim en ideal kilom görüntü olarak 58, hiçbir yerden yağ,simit vs çıkmadığı için seviyorum. Üniversite hayatımdan beri 55 ile 60 arasında ara ara oynuyorum. Gayet memnunum tavsiye ederim☺

hala kilo diyorsun, ilk mesajımı tekrarlamış olacağım ama vucut tipi öyle önemli ki...
mesela instagramda diyet hesaplarını takip et, aynı boy ve aynı kilodaki iki kadının vucut ölçülerinin ne kadar farklı olduğunu göreceksin.
benim de daha önce adminlerinden olduğum bir diyet grubu vardı, ikisi de 20 yaşında ikisi de 1.70 boyunda ikisi de 60 kilo iki kızdan biri 40 diğeri 36 beden giyiyordu, bakıyorsun birinin beli 60 diğerinin 75 cm vs vs vs o yüzden evet vucut yağ oranın yüksekse 1.75 boy 65 kiloyla zarif görünemeyebilirsin, spor ve sağlıklı beslenme şart.

Aynen öyle armut tip elme tip nekadar zayıflarsa zayıflasın hiçbizaman kum saati bi vücutla aynı kiloda durmaz . Yağ olan kısım üstteyse zayıfladıkça 5 alt taraftan 1 yukardan gider sporsuz bi işe yaramaz

Aynen öyle armut tip elme tip nekadar zayıflarsa zayıflasın hiçbizaman kum saati bi vücutla aynı kiloda durmaz . Yağ olan kısım üstteyse zayıfladıkça 5 alt taraftan 1 yukardan gider sporsuz bi işe yaramaz
Benim kum saati tipi kiloyu özel vermem gereken bi yer yok 38 beden giyiyorum bazen 40 ama kendimi şişman hissediyorum zarif değilim hiç

Bu arada normal kilonuz (yani diyetsiz vücudunuzun olduğu kilo) zaten düzgünmüş. Manken gibi olacağım illa ki diye kendinizi zorlayıp durursanız dengenizi bozarsınız. Ben çok aşırı bozdum mesela. 1,67 boyum var, 60 civarındayken kendimi 6lı sayılarda olmayacağım 5lilerde olacağım diye bir takıntıyla senelerce öyle zorladım ki... Ki çooook kilolar verdim. İstediğim kilonun bile altına da düştüm. Ama vücudumun normal olarak algıladığı kilo benim için malesef 55 değilmiş. Ben ona istediğim kadar baskı yapayım, irademiz zayıfladığı an yükselişe geçiyorum. Böyle böyle şimdi dengem bozuldu, 62 oldum diye bunalıma girerken 70lerin üstüne çıktım neredeyse 80 olacaktım bir ara. Şimdi tek hedefim 60larda kalmak. Böyle vücudumu beğeniyorum. Meğer atletik olmak zaten zayıf olsam da yapamayacağım bir şeymiş. Kıvrımlarımın güzelliğini keşfettim. Onları yok etmek istemiyorum artık. Sadece 70in üstüne geçmeyip normal kiloda ama kıvrımlı olarak kalmak istiyorum. Böyle çok daha güzel ve çekiciyim. Ama işte dengemi bozduğum için artık kilomu sabit tutamıyorum. Bir ay az yiyip veriyorsam öbür ay normal yiyip alıyorum.
Kendinize bunu yapmayın.
Ben de pek inemiyorum kendimi çok zorluyorm 65 70 arası değişip duruyorum ama kendimi iyi hissedemiyorum kilo konusunda özguvensizim baya:KK43:

Ben 175 boyundaym bana en çok yakışan kilo 67-68 di

Kiloya göre diyet yapılmaz. Yağ-kas ölçünüze göre orantılı ya da orantısız görünürsünüz. Ben mesela 1.72 boyundayım 60 kg'yum ama herkes 52-53 kg'yum sanıyor çok zayıfsın diyorlar çünkü sıkı bir vücudum var, düzenli spor yaparım. Başka bir arkadaşım 1.65 boylarında falan kilosu da benden az ama benden daha kilolu ve hamlaşmış görünüyor. Düzenli spor yapıp gece yemeyi keserseniz diyet yapmanıza falan gerek kalmaz.

Back
X