171 boya 80 kilo canıma yetti. 2 ayda 15 kilo vereceğim...

moroccolife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
43
0
36
46
- Yurtdışı
4 gün 1 adet haşlanmış yumurta ile 4 kiloyu göndereyim ardından dengeli beslenme ve spor ile 2 ayda kalan kilolardan kurtulacağım.Boyum 171, Kilom 80. Hedefim: 65 kilo. Bu yaza 38 beden başlayıp bundan böyle 38 beden kalmak istiyorum. Uzun tişört giymekten ve oramı buramı kapatmaktan sıkıldım. 2 hafta sonra kaç kilo verdiğimi burdan paylaşacağım. Bana şans dileyin :)

iyide burası zayıflama bölümü değilki:44::44:
karıştırdınız sanırm diyet bölümüne açsaydınız burda sana şimdi hamilemisin diye sorarlar:26::26::26:

Sana şans diliyorum canım sen de bana dile, bende spora başladım, sana bolca şans diliyorum, darısı başıma :)

kızlar 4 günde 4 kilo gitti çok şükürrr. 1 adet haşlanmış yumurta, 1 adet bitter çikolata, bol su ve şekersiz nescafe ile 4 gün geçti... bu hızlandırılmış turda kilo vermekti. 4 günden fazlası hastanelik yapar zaten:) Şimdi 1hafta boyunca cornflax, meyve, çorba ile beslenme ve 1 saat yürüme ile bu hafta 2 kiloyu daha göndereceğim.

valla azmini tebrik ederim ama halsiz düşersin dikkat et canım meyve de ye mutlaka bende bi türlü başlayamıyorum şu diyete ya benimde boyum 160 kilom 68 10 kilo vermem gerek ama olmuyo işte bi türlü başlayamıyorum

Canım ben de senin gibiydim, senelerdir diyete baslarım 1 ay dolmadan bırakırım dayanamam yemeklere. ama bu son seferde hiç kendimi sıkmadım şu gün diyete baslıcam diye bilinç altıma onu sokmadım. bir gün sabah kahvaltısından sonra aniden karar verdim ve başladım şu an 2.ayım dolmak üzere. en son 6 kg vermiştim, tartım bozuk olduğu için tartılamıyorum şu an kaç kiloyum bilmiyorum biraz daha geçsin eczaneye gidicem tartılmaya. diyeceğim o ki diyete baslıcam yapamıyorum dayanamıyorum falan diye kendini kasma. Yavaş yavaş bilinç altına zayıf olmak istediğini yerleştir. sonrası zaten kendiliğinden geliyo bir süre sonra canın yemek bile istemiyor, kilo verdikçe içine şevk geliyor. Bir de mesela ben öyle çok sıkı olarak başlamadım diyete, ilk zamanlarda ekmeği kestim sadece sabahları bir dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Çayımı kahvemi şekerli içerdim şekeri çıkardım, nescafeden süt tozunu şekeri çıkardım. çikolata çok nadir küçük bir parça yiyorum. öyle başladım çok kasmadan. akşam yemeğinde mesela pilav varsa onu da yiyodum kasmıyodum. ama zaman geçtikçe yeni yeni yemeğin yağına dikkat etmeye başladım, makarnayı pilavı az yemeye başladım. yani birden herşeyi kesmedim. öyle olunca insana bıkkınlık geliyor gözü de doymuyor.

Son düzenleme:

evet söylediklerine kesinlikle katılıyorum .katı kurallar olduğu zaman bilinçaltı itiyor bunu ... bende sporla desteklicem bugun sabah başladım az ama öz yicem gerçi benim kilo almam çok yememden değil kullanmış olduğum ilaçlar ve hareketsizlik

Mrbbb benmde boyum 1.73 en son 87 kilo oldm bnm omuzlarmda genş acayip iri duruyordm sonra bir diyet yaptmm ama ilk ay zayıflama hapı kullandm sağlığm bozuldu bıraktım ama midem küçüldüğü için kilo wermeye devam etttm 2 ay gibi bir sürede 15 verdm ama sonra kilo wermem durdu sonuçta diyeti bozdm tekrar başladm vs... 1 senenn sonundaa 57 kilo oldm bu seferde çewrm ^çok çirkin oldun kemiklerin çıktı^ diyince kilo alayım bari birazck dedim ipin ucunu kaçırsen oldmm mu ben 70.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…