17 yillik bir kisir dongu bitmeyen sacma bir evcilik oyunu

Hic bir kadin bunlari yasamak icin evlenmez aldatilmak asagilanmak siddete maruz kalmak icin kimse evlenmez her genc kizin hayalidir mutlu olmak guvenmek sevmek ama iste hayat biz hayal kurarken o coktan yapmis oluyor tum planlarini bizde payimiza duseni aliyoruz cogu kadinin ortak kaderidir aslinda bunlar ama kimisi katlanmaz toplar tum cesaretini ve kendine yapilanlari kabullenmez gider kimiside benim gibi korkar ceker ve susar taki son damlaya kadar iste simdi ben son damladayim ve tukendim bu saatten sonra tek amacim cocuklarima daha saglikli daha huzurlu bir hayat verebilmek Allah yar ve yardimcimiz olsun

Zararın neresinden dönersen kâr... neden 3 çocuk demiyorum,bu hayat yolunda 3 yoldaşın olmuş sağlam adımlarla dos doğru ilerleyin... birde söylemeden geçemem şu imamlar da nikah kıyarlarken diğer kadınların rızası varmı diye neden sormaz?bildiğim kadarıyla dini nikahlarda diğer kadınında rızası olması gerekiyor diyorlarmı "diğer eşin de gelsin rızam var desin"diye

Cok ama cok tesekkur ederim anlamaya calisarak yargisizca yorumladigin icin evet cocuklarim onlar benim tek servetim bu hayatta yasamak icin tek nedenlerim. Imamlara gelicek olursak inan bende anlam veremiyorum nasil oluyor ne sekilde gerceklestiriyolar bu isi Allah katinda ben hakkimi helal etmiyorum hic birine

malesef gurbetcilerde boyle o kadar cok hikaye var ki.. bu gercek degilse bile boyle hikayeler duydum akrabalarimdan..

dil bilmeyen saf kizi gelin diye aliyorlar ki oglunu adam etsin.. evlenmeden oncede her halt var ogullarinda zaten.

kizin basini yakiyorlar. Allah yardimciniz olsun. oturumunuz varsa fransa cok yardim ediyor bekar annelere.. cocuk parasi da alirsiniz.. kendiniz de bir is buldunuz mu guzel bir hayatiniz olur.

Çaresizlikten kimse 3 çocuk doğurmaz. Buna bile bile lades oynamak denir.
Hayat herkese altın tepside sunulmuyor hanımefendi, kadıncağız daha gözü açılmadan muhtemelen aile zoruyla evlendirilmiş, bilinci artınca da boşanmak için önce kendisini geliştirmiş, güvenceye almış şimdi de kendisine yeni hayat kurmak istiyor. Gözümde son derece güçlü bir kadın profili. Rahat hayatında millete neden böyle yaptın yapmadın diye ahkam kesenlerden bence daha güçlü.
Umarım yolundan dönmez oğullarıyla mutlu güzel bir hayatı olur.

Boşanamazsın sen hiç kendini kandırma!!!
Boşanırsan evrakları atta inanalım.
Arkadaşınız mı, yakınınız mı nereden tanıyorsunuz kadını da boşanamayacağını biliyorsunuz. Şu kadının yaşadığı zorlukların yüzde birini bile yaşamadan lütfen ahkam kesmeyin. Rahat hayatınızda sallamak kolay.

başka kadına nikah kiymas ve bilmem kaç ay birlikte yaşaması sorun değil de eskorta gitmesi mi sorun oldu gerçekten? Son nokta o mu oldu? Gerçekten mi?

Aslında katılıyorum. Bazen bazı konularda kadınlar "kocam çok kötü ama üç çocuğum var" tarzı bir sey yazdığında yorumların çoğu "e niye o kadar çocuk yaptın" oluyor... Bizim yaşadığımız hayat tarzlarından çok farklı hayatlar var. Çocuk yapmak keyfi olmuyor, gerçekten çaresizlik içerisinde nasılsa bir kaçarım yok kafasında oluyor çoğu kadın. Biz bunu anlayamıyoruz. Ve direkt neden çocuk yaptın i yapıştırıyoruz... Anlıyorum ama anlatamıyorum

Aynı sizin gibi olan arkadaşım var madem sevmiyordun uz neden 3 çocuk yaptınız diyenler hep olur ama imtihan bu, hayırsız bir eş ile aynı çatı altında olmaktansa tarlalarda ırgatlk yapın derdi bir büyüğümüz, İnşallah evlatlarınızdan yüzünüz Güler babasına çekmezler inşallah..

Oldu peki...

Hayatınıza çocuklarla beraber çevrenizde sadece yabancılardan kurulu bir yerde devam edin. Düzgün çevre edinin. Anadolu’nun bağrından kopup geçmiş, hala orada arabesk yaşam süren tiplerden uzak durun. Çocuklarınız da ileride bunlardan etkilenir. Siz kolaya kaçtıkça, çevrenizde sürekli saçma sapan tipler bulundurdukça onların da normal anlayışı bu olur. Adamdan kurtulun ve hayatınızı tekrar düzene sokun. Eğitim imkanınız varsa eğitim, işse iş. Öncelik çocuklar olmalı. Onların iyi bir eğitim alması, kültürel sendin ve ayaklarının üzerinde durmayı öğrenen insanlar olmalılar. Kadına saygılı, iletişime açık, eğitim seviyeleri yüksek bireyler olsunlar. Diğer geri kalan her şey boş. Boşuna zaman kaybetmeyin gereksiz insanlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…