• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yillik bir kisir dongu bitmeyen sacma bir evcilik oyunu

Işte Maalesef o zaman bunu düşünemiyor sunuz fazlasıyla kandırıldım Ben bu hayatta Ama çok şükür Allah çocuklarına uzun ömür versin son nefesime kadar onlar için yaşayacağım elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah
insallah bundan sonra hersey cok guzel olur sizin icin

Adam daha napsın boşanın diye, üstünüze mum dikmediği kalmış.
Adam karakteri bozuk bir insan defalarca boşanmak istediğimi Söylememe rağmen yanaşmadı boşanma davası açmak için avukata gittim hiçbir kağıdı imzalamadı boşanmayacagim dedi Yani kısacası ben her istediğimi yapacağım Sen de susup kabulleneceksin ve hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın demeye getirdi ve bu hep böyle oldu gidip nikah kıydı Ona rağmen hem seninle olacağım Hem onunla Ve sen bunu kabul edeceksin diye beni tehdit etti Çok iğrenç şeyler yaşadım

Diliniz var, ehliyetiniz var ... once cocuk yardimi alin. Cocuk yardimi adamin ustundeyse onu alin once.

Is bulursunuz, en kotu girin bir yerde garsonluk, kasiyerlik yapin asgari ucret alirsiniz. Onun ustune kira yardimi ve cocuk yardimi da alirsaniz gecinirsiniz.
Evet şu anda onun için uğraşıyorum zaten Fakat burada iş bulmak çok zor garsonluk yapmak için bile özgeçmiş gerekiyor bir sürü evrak gerekiyor Türkiye'deki gibi Kolay değil inan bana ama yine de elimden ne geliyorsa yapacağım Bu kısır döngüden kurtulacağım Allah'ın izniyle

Çocuklarım 16 12 6 yaşlarında 3 erkek çocuk Tabii ki de sosyal yardım haklarım var Bunca yıldır buradayım daha bir kuruş çocuk parası görmedim hep eşimin hesabına girdi defalarca bu çocuk parası kadının hakkıdır dememe rağmen vermedi çalışmayı çok düşündüm ama her seferinde önüme taş koydu engel oldu şiddet uyguladı Çünkü ayaklarımın üstünde durma mı istemedi durursam gideceğimi çok iyi biliyordu Ailem hepsi Türkiye'de burada hiç kimsem yok babam da 65 yaşında kendi halinde maddi durumu iyi olmayan bir insan ancak kendilerine yetıyorlar
Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Bence iş arayın bir yandan çocuklar ayrılıp size kalırsa o zaman çocuk yardımı size gelmez mi ??
yabancı kadına nikah yapmış demişsiniz o zaman onu ispat ederek ayrılamaz mısınız ?

birincide eve baglayamayinca bu tam olmadi heralde diyip iki üç gitmiş öyle sanirim
Inanın hiçbir zaman çocuğu Kocayı eve bağlamak için yapmayı düşünmedim dediğim gibi Kandım diyelim yalan Yalan Sözlere boş vaatlere inanmak istedim diyelim hep böyle gitmez Belki bir gün düzelir umuduyla bu evliliği devam ettirdim Çünkü bir evlilik kolay kurulmuyor kolayda Yıkılsın istemedim kendince fedakarlık yaptığımı düşündüm ama hayatımın en büyük yanlışını Yapmışım Çünkü bir insan asla değişmez

Merhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum bu siteye size kisaca ozletlemek istedigim bir evliligim var 2002 de gorucu usulu evlenip fransaya gelin geldim 25 gunde oldu bitti hersey 17 yasindaydim daha tanimadigim biriyle hic tanimadigim bilmedigim bir memlekete geldim gurbet ele yani😕 ilk zamanlar daha biseyin farkinda degildim ruyadayim hersey biticek ben uyaninca gibi geliyordu ama kabus daha yeni basliyordu benim icin kaynana iki gorumce kayinbaba ayni evde esim uzun yol soforu 5 gun yolda iki gun evde ama kaynanamin dolduruslariyla iki gram huzur bulamiyorduk derken 3 ay sonra hamile kaldim ve ayrildik evden esim ihanet tohumlarini oysa coktan ekmisti bile yanliz kaliyordum dil bilmem yol bilmem hic kimsem yok tek bir akraba bile yok derken oglum dogdu ama o ihanet ustune ihanet farkli kadinlarla bense elimden hic bisey gelmeden safca yasiorum kavga gurultu yillarca hep oyle devam ettik suan 3 tane oglum var diyeceksinizki madem oyle ne diye 3 cocuk dogurdun diye oda salakligim ve caresizligimden iste 3uncu ogluma 2 bucuk aylik hamileyken gidip yabanci bi kadina nikah kiydi 9 ay onunla yasadi sonra geri dondu yine kabul ettim ama o yillar icinde dil ogrendim ehliyet aldim 10 yillik oturma iznimi aldim hep kendi cabamla ama hep cocuklarim elimi kolumu bagladi kendime ait bi gelirim bi yatirimim hic biseyim yok bosanicam kararliyim aslinda defalarca bosanma esigine geldik ama hep duygu somurusuyle vazgecirdi taki eskort kadinlarla yattigini ogreninceye kadar artik midem kaldirmiyor ve yetmemis gibi bide esrar iciyor hemde evde 2 aydir yatagimi ayirdim evden kovdum gitmiyor bu virus bi bitsin davayi hemen acicam insallah bizi bu nefsine kole olmus erkeklerden Rabbim korusun evet arkadaslar epey uzun oldu sanirim ama inanin bunlar sadece ozetlediklerim yazsam bi roman cikardi kesin sizinde yorumlariniz ne olur bilmem ama Allah kimseyi hayirsiz bir esle sinamasin😔😔😔

Nikah nasıl oldu başka kadınla ki?

Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Bence iş arayın bir yandan çocuklar ayrılıp size kalırsa o zaman çocuk yardımı size gelmez mi ??
yabancı kadına nikah yapmış demişsiniz o zaman onu ispat ederek ayrılamaz mısınız ?
Burada Boşandıktan sonra bir sürü imkanın olduğunu öğrendim araştırdım Tabii ki de Boşandıktan sonra birçok imkana sahip oluyorsunuz ama Boşanma süreci kolay bir süreç değil Hem Fransa'da evdeyim hem Türkiye'de evliyim iki boşanmayı gerçekleştirmek uzun zaman oluyor Tabi bu sorun değil çocuklar zaten bende kalacak hiçbir şekilde ona vermeyi düşünmüyorum çünkü çocuklara ilgisi yok Esrar içiyor kötü örnek oluyor çocuklarıma ve bunu o çok iyi biliyor çocuklar onda kalmak istemiyor zaten Allah izin verirse Boşandıktan sonra devlet dairesi talep edeceğim daha ucuz oluyor burada sosyal yardim imkânlariyla da Ayakta durmaya çalışacağım ve bir şekilde bir iş bulup çalışacağım elbet bir kapı kapanır bir kapı açılır Allah'tan umudumu hiçbir zaman kesmedim

çocuklarını bahane etme elini kolunu bağlamamışlardır aksine yurtdışında maddi destek veriliyor çocuklara.
Canım benim tanımadan etmeden yargısız infaz etme Ne olursun tabii ki de çocuklarımı bahane etmiyorum yaşadığım Hayat şartları imkânsızlıklar doğrultusunda çekmek zorunda kaldım Ben burada kendimi haklı çıkartmaya çalışmıyorum Tabii ki de akıllı davransaydın cahillik etmeseydim kısacası gurursuzluk yapmasaydım cesaret edebilseydim Belki bu kadar şeyi yaşamazdım ama işte insan Düşe Kalka büyüyor ve tecrübe sahibi oluyor Allah hiçbir kadına yaşatmasın bu yaşadıklarımı

Nikah nasıl oldu başka kadınla ki?
imam nikahı kadın yabancı uyruklu olmasına rağmen bir hoca bulup karşısında Müslüman olduktan sonra nikah kıymışlar Sözde Ben tam detayları bilmiyorum Tabii Allah katında ne derece doğru ne derece yanlış onu da bilmiyorum 9 ay boyunca onunla yaşadı ve ben hamileliğimi bir başıma geçirdim geri dönüp pişman olduğunu söyleyip yalvarıp ya karın ca Ben de Bebeğimin küçük olmasından dolayı tek başıma ayaklarımın üstünde durup çocuklarımı bakamayacağım korkusundan tekrar bir şans verdim ama bu onu affettim anlamına gelmedi Tabii ki sadece içime attım ve sustum elbet Allah ahımı onun Yanına koymayacak da koymayacak da inşallah Çünkü o kadar çok gözyaşı döktüm ki o kadar çok acı çektim ki Yapayalnız Gecelerde hamile başıma bir yaşayan bilir bir çeken

Yaşadığınız her şey sizin tercihiniz. Her şeyi bilerek göze almışsınız. Belki gitmeye cesaretiniz yoktu, belki devam ettirdiğiniz evliliğinizde sizin de işinize gelen yönler olduğundan gitmediniz. Her şeye rağmen hatırlatmak isterim ki ki bu hayatı bir kere yaşayacaksınız.
Evet belki siz de haklı olabilirsiniz Ama şunu da unutmayın hiçbir kadın ihanete uğradığı halde bir evliliği sürdürmeyi tercih etmez Eğer kabullenmişse çaresizlikten kabullenmiş tir😔

Of biktim ama böyle güçsüz bilinçsiz kadınlardan ya... ne yaşıyosanız siz kendi kendinize yapiyosunuz kardeşim anlayın artık.
Gerçekten bugüne kadar sustuk kabullenip hiçbir şey yapmadan durduğun için ben de kendimi çok suçlu yorum hem de çok insan kendine değer vermezsek Kimseden de değer beklememeli bunu anladım

Burada Boşandıktan sonra bir sürü imkanın olduğunu öğrendim araştırdım Tabii ki de Boşandıktan sonra birçok imkana sahip oluyorsunuz ama Boşanma süreci kolay bir süreç değil Hem Fransa'da evdeyim hem Türkiye'de evliyim iki boşanmayı gerçekleştirmek uzun zaman oluyor Tabi bu sorun değil çocuklar zaten bende kalacak hiçbir şekilde ona vermeyi düşünmüyorum çünkü çocuklara ilgisi yok Esrar içiyor kötü örnek oluyor çocuklarıma ve bunu o çok iyi biliyor çocuklar onda kalmak istemiyor zaten Allah izin verirse Boşandıktan sonra devlet dairesi talep edeceğim daha ucuz oluyor burada sosyal yardim imkânlariyla da Ayakta durmaya çalışacağım ve bir şekilde bir iş bulup çalışacağım elbet bir kapı kapanır bir kapı açılır Allah'tan umudumu hiçbir zaman kesmedim
Esrar içtiği için şikayet ederseniz zaten daha kolay ayrılırsınız.
Fransa’da ayrılın yeter bence ilk etapta zaten orada yasıyorsunuz Türkiye’de de ayrılırsınız sonra.
Öncelik ayrılın sonra belki devlet iş bulur size.
hersey çok güzel olur inşallah sizin için

Evet belki siz de haklı olabilirsiniz Ama şunu da unutmayın hiçbir kadın ihanete uğradığı halde bir evliliği sürdürmeyi tercih etmez Eğer kabullenmişse çaresizlikten kabullenmiş tir😔
Güçlü olmak sizin elinizde. Sizin yerinizde değilim, belki anlayamam sizi dışarıdan konuşuyorum. Ama bir şekilde motive olmanız lazım ki buraya bizlere yazdınız. Çekilecek çileye doğmuyoruz hiçbirimiz, hayatlarımızı güzelleştirmek ve hak ettiğimiz gibi yaşamak için Söke Söke uğraşmak zorunda kalıyoruz bazen. Allah yardımcınız olsun, işiniz kolay demiyorum ama yaşadıklarımızda bizim seçimlerimizin büyük payı var çoğu zaman.

Merhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum bu siteye size kisaca ozletlemek istedigim bir evliligim var 2002 de gorucu usulu evlenip fransaya gelin geldim 25 gunde oldu bitti hersey 17 yasindaydim daha tanimadigim biriyle hic tanimadigim bilmedigim bir memlekete geldim gurbet ele yani😕 ilk zamanlar daha biseyin farkinda degildim ruyadayim hersey biticek ben uyaninca gibi geliyordu ama kabus daha yeni basliyordu benim icin kaynana iki gorumce kayinbaba ayni evde esim uzun yol soforu 5 gun yolda iki gun evde ama kaynanamin dolduruslariyla iki gram huzur bulamiyorduk derken 3 ay sonra hamile kaldim ve ayrildik evden esim ihanet tohumlarini oysa coktan ekmisti bile yanliz kaliyordum dil bilmem yol bilmem hic kimsem yok tek bir akraba bile yok derken oglum dogdu ama o ihanet ustune ihanet farkli kadinlarla bense elimden hic bisey gelmeden safca yasiorum kavga gurultu yillarca hep oyle devam ettik suan 3 tane oglum var diyeceksinizki madem oyle ne diye 3 cocuk dogurdun diye oda salakligim ve caresizligimden iste 3uncu ogluma 2 bucuk aylik hamileyken gidip yabanci bi kadina nikah kiydi 9 ay onunla yasadi sonra geri dondu yine kabul ettim ama o yillar icinde dil ogrendim ehliyet aldim 10 yillik oturma iznimi aldim hep kendi cabamla ama hep cocuklarim elimi kolumu bagladi kendime ait bi gelirim bi yatirimim hic biseyim yok bosanicam kararliyim aslinda defalarca bosanma esigine geldik ama hep duygu somurusuyle vazgecirdi taki eskort kadinlarla yattigini ogreninceye kadar artik midem kaldirmiyor ve yetmemis gibi bide esrar iciyor hemde evde 2 aydir yatagimi ayirdim evden kovdum gitmiyor bu virus bi bitsin davayi hemen acicam insallah bizi bu nefsine kole olmus erkeklerden Rabbim korusun evet arkadaslar epey uzun oldu sanirim ama inanin bunlar sadece ozetlediklerim yazsam bi roman cikardi kesin sizinde yorumlariniz ne olur bilmem ama Allah kimseyi hayirsiz bir esle sinamasin😔😔😔
Adam bir aldatmıs Ikı aldatmıs sız dogurma ya devam etmıssınız adam da cesaret almıs devam etmıs caresuzlıkle cocuk dogurulmaz bile bile isteye isteye dogurmussunuz uzgunum

Esimın agzı bozuk diye ıkıncı bir cocuk asla dusunmuyorum hatta basta gorseydım bu yuzunu hıc cocuk yapmazdım nasıl cesaret edıyosun ya valla benim annemde hep aldatılmış ama nedense ısrarla dogurmus 3 tane babam Baska kadınla kacınca kendi gene evlendı ondan da dogurdu babamda gıttı Ikı cocuk daha yaptı ne oldu biz uc cocuk rezil olduk boyle bir ortamda beni dunyaya getirdikleri ıcın affetmiyorum onları.

Esimın agzı bozuk diye ıkıncı bir cocuk asla dusunmuyorum hatta basta gorseydım bu yuzunu hıc cocuk yapmazdım nasıl cesaret edıyosun ya valla benim annemde hep aldatılmış ama nedense ısrarla dogurmus 3 tane babam Baska kadınla kacınca kendi gene evlendı ondan da dogurdu babamda gıttı Ikı cocuk daha yaptı ne oldu biz uc cocuk rezil olduk boyle bir ortamda beni dunyaya getirdikleri ıcın affetmiyorum onları.
Herkes ayni iradeye sahip degil ben ne yasadiysam hak ettim cesaretimi toplayip ilk hatasinda gerekeni yapsaydim bunca yil cektiklerimi belkide yasamayacaktim

Back