Nasıl yani.yabanci bi kadina nikah kiydi
Of ki ne of neler yaşamışsın niye bile bile kstlandın ki bu adam kılıklı ....na allah yardim etsin keşke çocuk yapmasaydın oda seninle birlikte perişan olmuş zamanında kendini kurtarsaydın bu pislikten keşkeMerhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum bu siteye size kisaca ozletlemek istedigim bir evliligim var 2002 de gorucu usulu evlenip fransaya gelin geldim 25 gunde oldu bitti hersey 17 yasindaydim daha tanimadigim biriyle hic tanimadigim bilmedigim bir memlekete geldim gurbet ele yaniilk zamanlar daha biseyin farkinda degildim ruyadayim hersey biticek ben uyaninca gibi geliyordu ama kabus daha yeni basliyordu benim icin kaynana iki gorumce kayinbaba ayni evde esim uzun yol soforu 5 gun yolda iki gun evde ama kaynanamin dolduruslariyla iki gram huzur bulamiyorduk derken 3 ay sonra hamile kaldim ve ayrildik evden esim ihanet tohumlarini oysa coktan ekmisti bile yanliz kaliyordum dil bilmem yol bilmem hic kimsem yok tek bir akraba bile yok derken oglum dogdu ama o ihanet ustune ihanet farkli kadinlarla bense elimden hic bisey gelmeden safca yasiorum kavga gurultu yillarca hep oyle devam ettik suan 3 tane oglum var diyeceksinizki madem oyle ne diye 3 cocuk dogurdun diye oda salakligim ve caresizligimden iste 3uncu ogluma 2 bucuk aylik hamileyken gidip yabanci bi kadina nikah kiydi 9 ay onunla yasadi sonra geri dondu yine kabul ettim ama o yillar icinde dil ogrendim ehliyet aldim 10 yillik oturma iznimi aldim hep kendi cabamla ama hep cocuklarim elimi kolumu bagladi kendime ait bi gelirim bi yatirimim hic biseyim yok bosanicam kararliyim aslinda defalarca bosanma esigine geldik ama hep duygu somurusuyle vazgecirdi taki eskort kadinlarla yattigini ogreninceye kadar artik midem kaldirmiyor ve yetmemis gibi bide esrar iciyor hemde evde 2 aydir yatagimi ayirdim evden kovdum gitmiyor bu virus bi bitsin davayi hemen acicam insallah bizi bu nefsine kole olmus erkeklerden Rabbim korusun evet arkadaslar epey uzun oldu sanirim ama inanin bunlar sadece ozetlediklerim yazsam bi roman cikardi kesin sizinde yorumlariniz ne olur bilmem ama Allah kimseyi hayirsiz bir esle sinamasin
çocuklarını bahane etme elini kolunu bağlamamışlardır aksine yurtdışında maddi destek veriliyor çocuklara.Merhaba arkadaslar ben ilk kez yaziyorum bu siteye size kisaca ozletlemek istedigim bir evliligim var 2002 de gorucu usulu evlenip fransaya gelin geldim 25 gunde oldu bitti hersey 17 yasindaydim daha tanimadigim biriyle hic tanimadigim bilmedigim bir memlekete geldim gurbet ele yaniilk zamanlar daha biseyin farkinda degildim ruyadayim hersey biticek ben uyaninca gibi geliyordu ama kabus daha yeni basliyordu benim icin kaynana iki gorumce kayinbaba ayni evde esim uzun yol soforu 5 gun yolda iki gun evde ama kaynanamin dolduruslariyla iki gram huzur bulamiyorduk derken 3 ay sonra hamile kaldim ve ayrildik evden esim ihanet tohumlarini oysa coktan ekmisti bile yanliz kaliyordum dil bilmem yol bilmem hic kimsem yok tek bir akraba bile yok derken oglum dogdu ama o ihanet ustune ihanet farkli kadinlarla bense elimden hic bisey gelmeden safca yasiorum kavga gurultu yillarca hep oyle devam ettik suan 3 tane oglum var diyeceksinizki madem oyle ne diye 3 cocuk dogurdun diye oda salakligim ve caresizligimden iste 3uncu ogluma 2 bucuk aylik hamileyken gidip yabanci bi kadina nikah kiydi 9 ay onunla yasadi sonra geri dondu yine kabul ettim ama o yillar icinde dil ogrendim ehliyet aldim 10 yillik oturma iznimi aldim hep kendi cabamla ama hep cocuklarim elimi kolumu bagladi kendime ait bi gelirim bi yatirimim hic biseyim yok bosanicam kararliyim aslinda defalarca bosanma esigine geldik ama hep duygu somurusuyle vazgecirdi taki eskort kadinlarla yattigini ogreninceye kadar artik midem kaldirmiyor ve yetmemis gibi bide esrar iciyor hemde evde 2 aydir yatagimi ayirdim evden kovdum gitmiyor bu virus bi bitsin davayi hemen acicam insallah bizi bu nefsine kole olmus erkeklerden Rabbim korusun evet arkadaslar epey uzun oldu sanirim ama inanin bunlar sadece ozetlediklerim yazsam bi roman cikardi kesin sizinde yorumlariniz ne olur bilmem ama Allah kimseyi hayirsiz bir esle sinamasin
Evet kesinlikle haklisinizBilmiyordum evlendim, kabile hayatı yaşadım. Bilmiyordum hemen hamile kaldım, bilmiyordum herşeye katladım, bilmiyordum 3cocuk oldu elim kolum bağlandı, bilmiyordum kocam başka kadına nikah kıymış, bilmiyordum artık yatakları ayırdım bosanacam ama evden gitmiyor. Neden hata olduğunu farkettiginiz anda bi durup düşünmediniz?
Hayırlısı olsun
birincide eve baglayamayinca bu tam olmadi heralde diyip iki üç gitmiş öyle sanirimÇaresizlikten kimse 3 çocuk doğurmaz. Buna bile bile lades oynamak denir.
yurt dışında bir cocugunuz varken devlet size sosyal yardimda bulunmuyor mu ?Evet kesinlikle haklisin ama kimse kimsenin
Evet kesinlikle haklisinizama kimse kimsenin ne yasadigini bilemez iste yillarca gurbette olup kimsesiz olup maddi imkani sifir olup caresiz kalmak ne demek ancak yasayan bilir arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?