• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yillik bir kisir dongu bitmeyen sacma bir evcilik oyunu

Tabikide bulunuyor ama benim degil onun hesabina giriyor tum yardimlar ofke kontrolu olmayan siddet uygulayan bir insanla evliyseniz ondan onun istemedigi hic biseyi talep edemezsiniz 😔😔
yani zamaninda boşanmayi göze alsaydiniz devlet zaten size sosyal yardimda bulunur du ama yaşinizin küçuklugu tecrubesizlik oradaki sahipsizlik urkutmus sizi herhalde

Abi bilmeye bilmeye neler yapmissiniz,bilseniz sizi kimse tutamazdi uzaya firtlardiniz herhalde.
Bir kisi de desin ki evlenecegime kactim da sigindim devlete okudum adam oldum meslek edindim. Yok arkadas,herkes caresizlikten kocaya kacmayi seciyor. Sevismek kolay dirsek curutmek zor cunku

Klavye başında ahkam kesmek kolay. D deryali85 in yaşadıklarının bin beterini yaşayan insanlar var. 17 yaşında dilini bilmediğiniz bir ülkeye geldiyseniz, Maalesef başkalarına bağımlı bir hayatınız oluyor. Dayak yiyenler, aldatılanlar, burnunu kapıdan çıkarmadan sadece çocuk doğutturulmuş 20 yılı aşkın yurtdışında yaşayıp bir kelime bilmeyen kadınlar var..korunmayı bilmiyormuydunuz diyenler var ama kafanıza göre gidip receteniz olmadan doğum kontrol hapı bile akamıyorsunuz. Kaldı koca korunacakta çocuk olmayacak.
bende yurtdışındayım, ne hikayeler var, yüreğinizi burkan, buraya yazılsa inanmazsınız fake dersiniz. O kadar abartılı, aklınızın ucundan geçmeyecek zulumler görmüş kadınlar yaşıyor. Uzun yıllar sonra kendilerini toparlayabiliyorlar ama kimisi için iş işten çoktan geçmiş oluyor.
Rabbim doğru insanları çıkarsın karşınıza.

Evet kesinlikle haklisin ama kimse kimsenin

Evet kesinlikle haklisiniz😔 ama kimse kimsenin ne yasadigini bilemez iste yillarca gurbette olup kimsesiz olup maddi imkani sifir olup caresiz kalmak ne demek ancak yasayan bilir arkadasim😢
Çok zor olduğuna eminim. Yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. Benim söylemek istediğim nokta şu :yaşamınızda nerdeyse tüm kararları başkalarına bıraktınız, hep başkalarinin istediğini yaptınız. Şimdi sorunca bilmiyorum diyorsunuz. Çünkü evlenirken, çocuk yaparken, tüm bu olaylarda sessiz kalırken, katlanirken neden yaptığınızi bilmiyordunuz. İsteyip istemediğinizi bile bilmiyordunuz ki. Hayat sizin hayatınız. Ya elinizi taşın altına koyar yeni bir hayata başlarsınız ya da aynı şekilde devam edersiniz. Bundan sonra Yaşadıklarıniz için başkalarını suçlamayın. Seçim sizin.

Klavye başında ahkam kesmek kolay. D deryali85 in yaşadıklarının bin beterini yaşayan insanlar var. 17 yaşında dilini bilmediğiniz bir ülkeye geldiyseniz, Maalesef başkalarına bağımlı bir hayatınız oluyor. Dayak yiyenler, aldatılanlar, burnunu kapıdan çıkarmadan sadece çocuk doğutturulmuş 20 yılı aşkın yurtdışında yaşayıp bir kelime bilmeyen kadınlar var..korunmayı bilmiyormuydunuz diyenler var ama kafanıza göre gidip receteniz olmadan doğum kontrol hapı bile akamıyorsunuz. Kaldı koca korunacakta çocuk olmayacak.
bende yurtdışındayım, ne hikayeler var, yüreğinizi burkan, buraya yazılsa inanmazsınız fake dersiniz. O kadar abartılı, aklınızın ucundan geçmeyecek zulumler görmüş kadınlar yaşıyor. Uzun yıllar sonra kendilerini toparlayabiliyorlar ama kimisi için iş işten çoktan geçmiş oluyor.
Rabbim doğru insanları çıkarsın karşınıza.
Bu yorum için çok teşekkür ederim gerçekten Beni anlayabilen insanların olması da beni çok mutlu etti doğru düzgün arkadaşım Kimse kimsenin yaşadığını asla anlayamazsın empati kurabilirsin ama birebir anlayamazsın ben tam 17 yıldır yurt dışındayım toplamda 5 kere memlekete gitmedim zaten ilk 6 yıl oturum hakkım bile yoktu Kaçak getirildim kaynanam çok zor bir kadındı ve hala da öyle görümcelerim olsun kayınlarım olsun hepsinden fazla fazla çektim ama bunlar Sineye çekilir kocanı ki çekilmez insan çaresiz kaldığı zaman imkanı olmadığı zaman şiddete maruz kaldığı zaman elinden hiçbir şey gelmiyor maalesef üst tarafta da sadece hayatımı özetledim Ama gerçek anlamda tamamıyla yazabilseydim Belki çok kişiden daha ağır tepkiler alabilirdim o kadar kötü şeyler yaşadım ki kendi yatağımda bile ihanete uğradım o kadar çok kişiyle ihanet edildi ki bana inanın sayısını bile bilmiyorum belki korktum cesaret edemedim nasıl yaparım nasıl ederim dilini bilmediğim yolunu izini bilmediğin bir memlekette tek başıma nasıl ayakta durabilirim diye Evet bu kadar ağır şeyleri yaşadım ama aynı anda dili de öğrenmeye gayret ettim ehliyetimi almaya çalıştım hep kendi çabamla zorla dayakla şiddetle ama çalışmama Hiç izin vermedi Çünkü Kendi ayaklarımın üstünde durma ama istemedi ben cepte Keklik İdim Eğer Kendi ayaklarının üstünde durabilir semt Çocuklarını da alıp gideceğimi çok iyi bildiği için hep önüme taş koydu hep engel koydu bir arkadaşın da yorumunda yazdığı gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklar Evet bir hastalığa bile yakalandım ilaçla Antibiyotikle tedavi oldum ta ki eşimin Escord kadınlarla para karşılığında birlikte olduğunu öğrenene kadar ndan sonra İpler koptu bende şu an gerçek anlamda Çok kararlıyım Corona virüsü neden dolayı işlemler yürürlüğe girmiyor Allah izin verirse bu karantinadan sonra ilk yapacağım şey boşanma davası açıp bu yaşadım iğrenç hayattan kurtulmak olacak😔😔

yani zamaninda boşanmayi göze alsaydiniz devlet zaten size sosyal yardimda bulunur du ama yaşinizin küçuklugu tecrubesizlik oradaki sahipsizlik urkutmus sizi herhalde
Kesinlikle doğru cesaret edemedim burada Çok kişi tanıyorum En azından Aileden biri olsun akrabalardan biri olsun destek olanlar var ama benim burada hiç kimsem yok akrabalarımdan bile kimse yok tek başımayım Tek başıma ayakta durabilme korkusuyla çocuklarım nasıl bakarım korkusuyla tecrübesizliği korkusuyla öyle bir adım atamadım

Çok zor olduğuna eminim. Yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. Benim söylemek istediğim nokta şu :yaşamınızda nerdeyse tüm kararları başkalarına bıraktınız, hep başkalarinin istediğini yaptınız. Şimdi sorunca bilmiyorum diyorsunuz. Çünkü evlenirken, çocuk yaparken, tüm bu olaylarda sessiz kalırken, katlanirken neden yaptığınızi bilmiyordunuz. İsteyip istemediğinizi bile bilmiyordunuz ki. Hayat sizin hayatınız. Ya elinizi taşın altına koyar yeni bir hayata başlarsınız ya da aynı şekilde devam edersiniz. Bundan sonra Yaşadıklarıniz için başkalarını suçlamayın. Seçim sizin.
Bu konuda da kesinlikle haklısınız bugüne kadar yaşayacağım fazlasıyla yaşadım zaten bu saatten sonra yaşayamam ahmaklıktan başka bir şey değildir elimi de Taşın Altına koyacağım gerekirse çocuklarım için ayakta durabilmek için her türlü fedakarlığı yapacağım ama böyle gurursuz ca onursuzca her şey göz yumarak Susarak yaşamak en kötüsü Allah hayırlı bir kapı açsın inşallah bana ve çocuklarıma ve benim durumumda olan bütün kadınlara

Yargılamayacağım
Daha yas çok küçükmüş belki de nasıl önlem alacağını bile bilmiyordun
17 yasında evlenmişsin baksana ondan oldu belki de 3 çocuğun sonuçta bilinçli değilmişsin ki burada neden 3 çocuk diye yargılayan Kişiler bunu düşünüyor mu acaba ?
Şimdi yasınız ilerlemiş artık bu adamdan hayır gelmez biliyorsunuz ispat edip herseyi dava açın ve ayrılın. Nafaka tazminat herseyi talep edin.
Allah yardım etsin

Kesinlikle doğru cesaret edemedim burada Çok kişi tanıyorum En azından Aileden biri olsun akrabalardan biri olsun destek olanlar var ama benim burada hiç kimsem yok akrabalarımdan bile kimse yok tek başımayım Tek başıma ayakta durabilme korkusuyla çocuklarım nasıl bakarım korkusuyla tecrübesizliği korkusuyla öyle bir adım atamadım
bari tek cocukta kalsaydiniz.
bu adama birak 3 u bir cocuk bile fazla 😶

Insan iyi evlilikte bile 3 çocuğa cesaret edemez çünkü.Üzüldüm inanın.Kurtulun bu adamdan.
Keşke insanın bugünkü aklı Dünde de olabilse ama işte düşmeden yara almadan Acı çekmeden tecrübe sahibi olamıyor insan Evet benimkisi biraz fazla zaman aldı tam 17 yıl dile kolay 21. Yüzyılda yaşamamıza rağmen Avrupa gibi bir yerde olmamıza rağmen böyle şeyler yaşadığımı ben bile bazen inanamıyorum burada yapılan bütün yorumlara saygı duyuyorum Ben bile çoğu zaman Kendimi o kadar çok suçluyorum ki Nasıl oldu da bu kadar iğrenç niye göz yumdum Sustum ve sabrettim hiç mi bir çözüm yoktu hiç mi bir çaresi yoktu diye kendi kendime yakındim durdum Dilerim Allah'tan bugünden sonra benim ve çocuklarım için hayırlı bir kapı açılır

Yargılamayacağım
Daha yas çok küçükmüş belki de nasıl önlem alacağını bile bilmiyordun
17 yasında evlenmişsin baksana ondan oldu belki de 3 çocuğun sonuçta bilinçli değilmişsin ki burada neden 3 çocuk diye yargılayan Kişiler bunu düşünüyor mu acaba ?
Şimdi yasınız ilerlemiş artık bu adamdan hayır gelmez biliyorsunuz ispat edip herseyi dava açın ve ayrılın. Nafaka tazminat herseyi talep edin.
Allah yardım etsin
Merhaba Evet doğru yaşım küçüklüğümü desek bir büyüğün yol göstermemesi mi desek eşimin ailesinin destek değil de köstek olduğunu söylesek bilmiyorum yani ben bu konuda kendimi kesinlikle haklı buluyorum Tabii ki de benim de zayıflığım söz konusu ama işte Allah insanı hayırsız bir eşle sınamasın inanın hiç kolay değil o kadar çok Dayağa Maruz kaldım ki üç dört defa mahkemelik olduk en son 6 ay önce bana uyguladığı şiddetten dolayı iki buçuk ay hapis yattı Ona rağmen hiçbir şekilde düzelme ders alma olmadı anladım ki bir insan ne olursa olsun yedisinde neyse yetmişinde de odur ve asla değişmez asla

Merhaba Evet doğru yaşım küçüklüğümü desek bir büyüğün yol göstermemesi mi desek eşimin ailesinin destek değil de köstek olduğunu söylesek bilmiyorum yani ben bu konuda kendimi kesinlikle haklı buluyorum Tabii ki de benim de zayıflığım söz konusu ama işte Allah insanı hayırsız bir eşle sınamasın inanın hiç kolay değil o kadar çok Dayağa Maruz kaldım ki üç dört defa mahkemelik olduk en son 6 ay önce bana uyguladığı şiddetten dolayı iki buçuk ay hapis yattı Ona rağmen hiçbir şekilde düzelme ders alma olmadı anladım ki bir insan ne olursa olsun yedisinde neyse yetmişinde de odur ve asla değişmez asla
Kendimi haklı bulmuyorum demek istemiştim Yanlış yazılmış

Çocuklarınız kaç yasında ?
Bulunduğunuz yerde kadınlara karşı sosyal yardım yok mu ?
Çalışmayı düşünmez misiniz ?
Veya kendi aileniz yardımcı olmaz mı ?

bari tek cocukta kalsaydiniz.
bu adama birak 3 u bir cocuk bile fazla 😶
Işte Maalesef o zaman bunu düşünemiyor sunuz fazlasıyla kandırıldım Ben bu hayatta Ama çok şükür Allah çocuklarına uzun ömür versin son nefesime kadar onlar için yaşayacağım elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah

Çocuklarınız kaç yasında ?
Bulunduğunuz yerde kadınlara karşı sosyal yardım yok mu ?
Çalışmayı düşünmez misiniz ?
Veya kendi aileniz yardımcı olmaz mı ?
Çocuklarım 16 12 6 yaşlarında 3 erkek çocuk Tabii ki de sosyal yardım haklarım var Bunca yıldır buradayım daha bir kuruş çocuk parası görmedim hep eşimin hesabına girdi defalarca bu çocuk parası kadının hakkıdır dememe rağmen vermedi çalışmayı çok düşündüm ama her seferinde önüme taş koydu engel oldu şiddet uyguladı Çünkü ayaklarımın üstünde durma mı istemedi durursam gideceğimi çok iyi biliyordu Ailem hepsi Türkiye'de burada hiç kimsem yok babam da 65 yaşında kendi halinde maddi durumu iyi olmayan bir insan ancak kendilerine yetıyorlar

Back