- Konu Sahibi paradise_77
-
Anladım ben beklemediğim anda istemediğim zaman hamile kaldım 2. Bebegi silmiştim aklımdan o yüzden tabi şaşırdılar ama ayiplamaz kimse ben acaba ayiplarlarmi diye kendi kendime kurüştü yapıyorum ve ara verince bebek nasıl olur diyorum endişem bu yüzden sence zorlanirmiyim eşim yanımda beraber bakarız diyo zaten annemde yakın oturuyor zatenBen lisedeyken bir arkadasimin kardesi olmustu.
Simdi o yaslar ztn zor, akil baska yerde fikir obur yerde. Ilk basta herkes aaaa diye karsilamisti oda cok sevinmemisti
Ama sonra o kdr sevdi o kdr mutluyduki o kdr gururlaniyorduki
Hele bi saglikla dogsun.
Benim esiminde kardesiyle arasinda cok yas farki var.
Oglu gibidir. Bambaska bir iliski
Ben isterdim..
Sen ne kadar korunsanda tedbire alsan Allah nasip edince oluyor ben bireyin peşinde degiyim beklemediğim bir bebek o yüzden kaygı yaşıyorum aldırmadım evet aldiranlar gibi günaha girmek istemedimNeyi sevemediniz?Ben sizin neyin peşinde olduğunuzu anlayamadım kusura bakmayın.Herkes iyi niyetli bir çabayla size örnekler vermiş anlatmış,bu kadar çocuk istemeyen biri olarak korunmanız en doğru yöntem olurdu.Bir sürü bu yaşlarda ilk bebeğine sahip olmaya çalışan kadın var bu sayfalarda.Sanki çok abes bir şeymiş,suçmuş gibi lanse etmeniz çok rahatsız edici.Mucizeler genelde onların değerini bilmeyecek olanların kapılarını çalıyor.
Beklenmedik anda nasil hamile kaldin canimAnladım ben beklemediğim anda istemediğim zaman hamile kaldım 2. Bebegi silmiştim aklımdan o yüzden tabi şaşırdılar ama ayiplamaz kimse ben acaba ayiplarlarmi diye kendi kendime kurüştü yapıyorum ve ara verince bebek nasıl olur diyorum endişem bu yüzden sence zorlanirmiyim eşim yanımda beraber bakarız diyo zaten annemde yakın oturuyor zaten
Biz bi2 3 sene önce istedik olmadı sonra vazgeçtik ama ben korunmaya devam ediyodum oldu işte annem yıllar önce spral hap vs her korunma yönteminde hamile kaldım der hep tüpleri bağlanıp kalan bile duydum ben sağlık sektöründe çalışıyorum benBeklenmedik anda nasil hamile kaldin canim
Hmm anladim canim dikkatli olmak lazimmisBiz bi2 3 sene önce istedik olmadı sonra vazgeçtik ama ben korunmaya devam ediyodum oldu işte annem yıllar önce spral hap vs her korunma yönteminde hamile kaldım der hep tüpleri bağlanıp kalan bile duydum ben sağlık sektöründe çalışıyorum ben
Gerçekten duydum bunları ve annem hep der bütün korunma yöntemlerini denedim hepsinden kaldım diye ama aldırdı tabi o zamanlar şimdi çok pişman olsaydı buyur giderlerdi diyo ben o yüzden aldırmadım eşimde çok istedi nasibi varmış dedik ara verince nasıl olur bebek bilmiom ama eşimde yardımcı olcak zorlanmam heralde buyur giderde kaygılar vs ilaç alıyorum amaHmm anladim canim dikkatli olmak lazimmis
Bende sizin doğacak çocuğunuzun kaderini yaşıyorum abilerimle yaş farkım baya var. Bence çok güzel olmuş baya iyi anlaşıyoruz.Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce
Anladım kaç yaş fark var cnm annem kaç yaşında doğurmuş ara verince zor olmusmu bebek vs anlatirmisinBende sizin doğacak çocuğunuzun kaderini yaşıyorum abilerimle yaş farkım baya var. Bence çok güzel olmuş baya iyi anlaşıyoruz.
Ya ben çokmu takıyorum sizce akraba vs yaş konusunu felanHayır değil. Babam 45 yaşındaymış annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda. Babam şimdi vefat etti ben 27 yaşındayım ve 5 kardeş arasında babamla en çok vakit geçiren bendim. Birde en küçük olduğum için kiymetlisiydim. Hiçte geç değil. Annem şimdi 60 yasinda annemle iyi vakit geçiririz. Yani büyük gidince küçük elin kolun kanadın olur. Doğduğunda ıyiki doğurmuşum dersin. Annem küçük bebeğim der her zaman. Herşey çokgüzel olacak diye düşün hiçte korkma nasil olur diye. Allah hepinize can sağlığı versin gerisi gelip geçer bi bakmışsın kocaman olmuş
Büyük abimle 18 küçük abimle 13 yaş aram var. Abilerimle aram iyidir iyi ki baya yaş farkı var derim. Baya koruyup kollarlar sağolsunlar. Ellerinden geldikçe rehber olmaya çalışırlar. Kavgamız iki elin parmağını geçmemiştir. 13 Yıl sonra tekrardan anne olmak zorlamış tabi biraz zor bebekmişim ama şimdi iyi ki olmuş der. Ama şimdi ki şartlarla aynı değil tabi ki sizin kızınız size destek de olur bence üzülmeyin evinize yeni bir heyecan neşe gelir sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu arada annem ben olduğumda 37 yaşındaymış.Anladım kaç yaş fark var cnm annem kaç yaşında doğurmuş ara verince zor olmusmu bebek vs anlatirmisin
Anladım cnm yorumun için tşkler inş. Hersey güzel olur boşuna takmıştım kafayı derim ya kızım bu aralar ters agresif yaşının verdiği ergenlik tabi ama ben senin çocuğun değilim senin çocuğun karnında diyor çok uzüluyorum cnm ilk başlarda çok iyiydi ismini bile koyduBüyük abimle 18 küçük abimle 13 yaş aram var. Abilerimle aram iyidir iyi ki baya yaş farkı var derim. Baya koruyup kollarlar sağolsunlar. Ellerinden geldikçe rehber olmaya çalışırlar. Kavgamız iki elin parmağını geçmemiştir. 13 Yıl sonra tekrardan anne olmak zorlamış tabi biraz zor bebekmişim ama şimdi iyi ki olmuş der. Ama şimdi ki şartlarla aynı değil tabi ki sizin kızınız size destek de olur bence üzülmeyin evinize yeni bir heyecan neşe gelir sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu arada annem ben olduğumda 37 yaşındaymış.
Aynen. Aman kime ne ya. Hayat sizin çocuk sizin. Böyle negatif düsünmeyin iyi düşünün ki pozitif enerji gelsin. Bir doğsun bak ne güzel olacakYa ben çokmu takıyorum sizce akraba vs yaş konusunu felan
kıskanıyodur normal zamanla alışıcak inanın çok iyi olucak herşeyAnladım cnm yorumun için tşkler inş. Hersey güzel olur boşuna takmıştım kafayı derim ya kızım bu aralar ters agresif yaşının verdiği ergenlik tabi ama ben senin çocuğun değilim senin çocuğun karnında diyor çok uzüluyorum cnm ilk başlarda çok iyiydi ismini bile koydu
Y cnm inşallah ya tşk ederim iyi dileklerin icin ara verince nasıl olcak bakalım korkuyom biraz ya bebekten korkuyomm gece uykusu bezi vs aklımdan çıkarmıştim yaaakıskanıyodur normal zamanla alışıcak inanın çok iyi olucak herşey
Allah yardımcınız olsunA
Y cnm inşallah ya tşk ederim iyi dileklerin icin ara verince nasıl olcak bakalım korkuyom biraz ya bebekten korkuyomm gece uykusu bezi vs aklımdan çıkarmıştim yaaa
Zormu olur diosun bebekten bebeğe değişir tabiki ama ne bilim yaAllah yardımcınız olsun
Cnm benim Allah sağlık versin peki annen bebek gelince eve ara verdiğinde nasıl olmuş ya beni endiselwndiren o daha cokHayır değil. Babam 45 yaşındaymış annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda. Babam şimdi vefat etti ben 27 yaşındayım ve 5 kardeş arasında babamla en çok vakit geçiren bendim. Birde en küçük olduğum için kiymetlisiydim. Hiçte geç değil. Annem şimdi 60 yasinda annemle iyi vakit geçiririz. Yani büyük gidince küçük elin kolun kanadın olur. Doğduğunda ıyiki doğurmuşum dersin. Annem küçük bebeğim der her zaman. Herşey çokgüzel olacak diye düşün hiçte korkma nasil olur diye. Allah hepinize can sağlığı versin gerisi gelip geçer bi bakmışsın kocaman olmuş
anlasir tabi anlasmaz olur mu? sadece cok ustelememekte isin sirri :) bos yere takiyorsunuz, cok kolay olacak.Cnm yorumun için teşekkür ederim tabiki ustelemiyoruz ara sıra kendi soruyor hareket ediyomu diye adını bile koydu bazende banami sordun ben oyalamam vs diyo doğana kadar bişey deme diyorlar demiyorum zaten yani sever ve anlaşır degilmi cnm ileri için güzel olur inş. Cnm ya boş yere takıyorum dur düzelir inş
Koskoca kızın yaptığına bak, bence senin buna üzüldüğünü anlasamayacaklarini falan düşündüğünü anlamış, ilgi üstünde olsun diye böyle sacmaliyor.Anladım cnm yorumun için tşkler inş. Hersey güzel olur boşuna takmıştım kafayı derim ya kızım bu aralar ters agresif yaşının verdiği ergenlik tabi ama ben senin çocuğun değilim senin çocuğun karnında diyor çok uzüluyorum cnm ilk başlarda çok iyiydi ismini bile koydu
Cnm inş ya şimdi sana komik gelecek ama yeni bebek korkuyorum ya yeni baştan bebek bezi vs vs zor mu olur senceanlasir tabi anlasmaz olur mu? sadece cok ustelememekte isin sirri :) bos yere takiyorsunuz, cok kolay olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?