- Konu Sahibi paradise_77
-
Cnm sınav stresi babayla kavga ediyo vs yoksa mantıklı bir cocuk ama bazen oluyo isteKoskoca kızın yaptığına bak, bence senin buna üzüldüğünü anlasamayacaklarini falan düşündüğünü anlamış, ilgi üstünde olsun diye böyle sacmaliyor.
Kızına cok sinirlendim sanki 3 yaşında, annesi zaten kötü durumda ergenliginde bir sınırı olmalı bence
Babayla kavga etmesi iyi degil tabi, isteyerek söylemiyordur eminim. Benim onun yaşında bir kardeşim olsa sevinçten kafayi yerdim heralde, o da cok sevecek emin olCnm sınav stresi babayla kavga ediyo vs yoksa mantıklı bir cocuk ama bazen oluyo iste
benim annem yogun olarak calisan bir kadin, o yapti. yardima ihtiyaciniz muhakkak olacaktir, ama yapilamayacak bir durum yok. bir kere yapmissiniz ve olmus :)Cnm inş ya şimdi sana komik gelecek ama yeni bebek korkuyorum ya yeni baştan bebek bezi vs vs zor mu olur sence
Elbette cnm ama ilk kızımı annem büyüttü yani yanımdaydı hep ama korku geldi işte gene eşim annem yanımda ama korkuyorum işte ya çokmu zor bebekten bebeğe değişir tabiki ama annem yaptı dedin nasıl yani bebek buyuturkenmibenim annem yogun olarak calisan bir kadin, o yapti. yardima ihtiyaciniz muhakkak olacaktir, ama yapilamayacak bir durum yok. bir kere yapmissiniz ve olmus :)
İnş cnm yorumun için tşk ederim sadece bebeğin ilk zamanlarından korkuyorum hani küçük ya bakımı aşısı bezi vs çokmu zorlanirmiyim eşim beraber bakarız diyo ama annemde varBabayla kavga etmesi iyi degil tabi, isteyerek söylemiyordur eminim. Benim onun yaşında bir kardeşim olsa sevinçten kafayi yerdim heralde, o da cok sevecek emin ol
Ne mutlu size..Bizim bebeğimiz olmuyor. Hamile kalamıyoruz. Ne olacak kan kanı çeker.kardeş ikisi de anlaşır giderler.Ne mutlu size..Sağlıkla inşallah
Valla cesaret değil supriz oldu cnm ya ama aldırmadık nasibi varmış dedik kazayla olmasa zaten 2. Yi yapacağımız yoktu aldirsaydın vicdan azabIı cekerdim aldiranlar var çevremde ve çok pişnanlarBüyük bi cesaret tebrik ederim hiç sorun olmaz kızınız yardımcı bile olur
Normal hatta tek çocuk gibi büyütüldum. Silbastan yeni bir annelık yaşamış gibi. Ya korkulcak gerçekten birşey yok bu kadar stres yaparsan bebeğe yansir. Ne desek boş yaşamadan bilemezsin ama çok güzel günler bekliyo seni anneliğin tadını çıkarın. Kontrollerini düşün ve aksatma gerisi çorap söküğü gibi gelir.Cnm benim Allah sağlık versin peki annen bebek gelince eve ara verdiğinde nasıl olmuş ya beni endiselwndiren o daha cok
Cnm kontrollere gidiyorum çok şükür sorun yok inş dediğin gibi kolay büyütürüm zorluğu olmaz fazla inşNormal hatta tek çocuk gibi büyütüldum. Silbastan yeni bir annelık yaşamış gibi. Ya korkulcak gerçekten birşey yok bu kadar stres yaparsan bebeğe yansir. Ne desek boş yaşamadan bilemezsin ama çok güzel günler bekliyo seni anneliğin tadını çıkarın. Kontrollerini düşün ve aksatma gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Normal hatta tek çocuk gibi büyütüldum. Silbastan yeni bir annelık yaşamış gibi. Ya korkulcak gerçekten birşey yok bu kadar stres yaparsan bebeğe yansir. Ne desek boş yaşamadan bilemezsin ama çok güzel günler bekliyo seni anneliğin tadını çıkarın. Kontrollerini düşün ve aksatma gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Cnm ya anne 37 imiş ben 41 çokmu geç sence ilk bebek olsa takmam ama kızım 17 yaşında o yüzden çokmu geç yaBüyük abimle 18 küçük abimle 13 yaş aram var. Abilerimle aram iyidir iyi ki baya yaş farkı var derim. Baya koruyup kollarlar sağolsunlar. Ellerinden geldikçe rehber olmaya çalışırlar. Kavgamız iki elin parmağını geçmemiştir. 13 Yıl sonra tekrardan anne olmak zorlamış tabi biraz zor bebekmişim ama şimdi iyi ki olmuş der. Ama şimdi ki şartlarla aynı değil tabi ki sizin kızınız size destek de olur bence üzülmeyin evinize yeni bir heyecan neşe gelir sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu arada annem ben olduğumda 37 yaşındaymış.
Bence değil günümüzde zaten çoğu kadın kariyer eğitim derken o yaşlarda anne oluyor. Siz düşünmeyin bunları sakince hamileliğinizi yaşamaya bakın.Cnm ya anne 37 imiş ben 41 çokmu geç sence ilk bebek olsa takmam ama kızım 17 yaşında o yüzden çokmu geç ya
Çok gerginsiniz zor olacağından demedim. Zor da olsa kolayda olsa bebek büyüten herkesin Allah yardımcısı olsunZormu olur diosun bebekten bebeğe değişir tabiki ama ne bilim ya
Anladım cnm yaş farkı sorun değil diyorsun yani kardeşler arası sence benim çokmu geç ya ha 39 ha 41 yani dimi doğru soyle cnm nolur rahatlamak istiyorum inş zorlanmam bebekteYa dünyanın en güzel şeyi bakin doğurun hayatınızda ki en doğru karar o olucak ben 26 kardeşim 8 yaşında ve abimde var kaza ile oldu annemler aldırmayı bile düşündüler doktora gittiler bir hikmet alınmadi ve doğdu şuan ben evliyim ama şuan onların yanında O var her acıdan anneye çok iyi geliyor zorlaniyorsun tabiki ama böyle küçük çocuklarla anne arasında çok farklı bir bağ oluyor anneme o kadar düşkün ki biz o kadar çok değildik bak çok mutlu olacaksın
Tşk ederim kaygıları atabilsem çok güzel olaçak ama bi türlü atamıyor umHayırlı olsun diyim sağlıcakla huzurla dolu bir doğum yaparsınız inşallah
Tşk ederim kaygıları atabilsem çok güzel olaçak ama bi türlü atamıyor um
Artık 2 ay kaldı kaygılar dan kurtulmak istiyorum ama olmuyor ara verince bide planlı gebelik olmayınca şok oldum ama günah diye aldiadı k yani Allah nasip edince oluyorGayet normal bunları hissetmeniz buda geçecek mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?