17 yaşında kızım var ve hamileyim

Zaten doğum la sınav aynı zamana denk geliyo yani dersler çalışma vs bitiyor doguma kadar su an evde çalışıyor sorun yok yani o yüzden güzel olur inş ya

Aynen eskiye göre düşünüyoruz o yüzden böyle ama aklımdan öyle bi silmişim ki 2. Bebegi oyuzden böyle isteyerek kalsaydım oo güle oynaya devam ederdim ama yaş sorun değil diyor herkes

Ben 15 yaşınayken en küçük kardeşim dünyaya geldi tek kız kardeşim o zamanlar komşu ablalar bizimle dalga gecmişti size kardeşgeliyordiye biz de erkek kardeşimle çok üzülüp anneme kızmıştık hiç istemedik ama sonra kardeşim bir doğdu evin neşesi oldu elimde büyüdü şimdi o da benimöocuklarıma teyzelik yapıyor benim onu kucağıma aldığım yaşta.iyiki olmuş çok kıymetli benim için

Annem 18 yıl aradan sonra 40 yaşında kazayla hamile kaldı o zamanlar dört aylık olana kadar bizden saklamisti psikolojik olarak kötü hissediyordu sonra duruma alıştı ve kardesim şuan ona arkadaş oldu:)

Saglikla kucaginiza alin insallah kızınızda isteklidir kardeşe umarim :) genelde o yaşlarda kıskançlıklar hala devam ediyo yeğenimden biliyorum
Supriz hamilelik cnm 17 senedir tek cocuktu şaşırdı tabi çünkü ben istemiyordum 2.bebegi nasip oldu eşimde çok istekli o yüzden olsun dedik kızımda alıştı ama bişey demiyor bazen soruyo hareket ediyomu vs diye bazen kal asayiş hamile diyo ama psikolojim bozuldu cnm ya ara verince sence bebek zormu olur

Saglikla kucaginiza alin insallah kızınızda isteklidir kardeşe umarim :) genelde o yaşlarda kıskançlıklar hala devam ediyo yeğenimden biliyorum
Valla şimdilik çok hevesli bakalım dogunca ne olacak..Teşekkür ederim

17 sene dile kolay ilk bebeginizdeki gibi sanki hiç bisey bilmiyor gibi olursunuz size akıl vermek gibi olmasin ama doğduğunda kızınızdan bebek bakımı hakkında yardim istemeyin onu ayrı tutun sevsin sadece cunku asıl ozaman allak bullak olur kızınız kaldiki sizde zorlanıcaksiniz ama 1 sene en fazla dişinizi sıkın hersey gecer buyur saglikla insallah ama buyuk kızınızdan yardim talep etmeyin sakın

Öyle bir düşüncem yok zaten isterse kendi oynar oyalar zaten bazıları Zorlanmazsın diyo esinde yardın eder diyo kendide beraber kalkarız geceleri vs diyo kimi zorlanırsın diyo off korkuyom bebekten ya ama bi 10 12 sene ara veren bile rahata alışıyor

Bence çok güzel keşke annemin bir çocuğu olsaydı yanında. Ablam da ben de evlendik, gerçi torun seviyorlar ama olsun. Maddi durumum iyi olsa ve korkmasam sağlık yönünden ben de 50 yaşımdayken boy boy çocuklarım olsun isterdim

20-37-40 yaşlarında anne oldum büyük oğlum 20 yaşında en küçüğümse 1 :) çok mutluyuz, tabi zorluğu da var fakat tırnaklarını dünyaya değişmem. Bu arada yaşa fazla takılmayın, kendinize iyi bakın, yürüyüş yapın sebze ağırlıklı beslenin benim yaşımı kimse tahmin edemiyor laf aramızda 4 yaşındaki oğlum en güzel anne sensin diyor bana :)

Sizin yaşınız daha önemli
Bir tek etrafınızdaki kızınız için kardeşine bakar düşüncelerine aldırmamanızı öneriyorum
Bebeğe bakacak olan sizsiniz
Benim arkadaşım 18 yaşındayken annesi üst üste iki çocuk doğurdu
Kız sürekli onları parka götürmekten mama hazırlamaktan bıktığını söylemişti
En sonunda annesiyle kavga edip yeter anne ya çocuk doğurmak için benim büyüme mi bekledin?
Bana mı güvendin?
Deyip kavga etmişti

Gercektenmi ne güzel Allah bağışlasın evlatlarınızı sağlıkla büyütün inş. Yani boşuna takıyorum o zaman degilmi geç değil yani peki en küçük doğduğunda nasıl oldu kereler sevdim yeni bebek bakim vs off çok kaygı duyuyorum cnm ya çokmu zor oldu eşim herzaman destek olurum geceleri vs diyor ama

en küçük kardeşimle aram 17 yıl.
kardeş gibi değiliz pek
daha çok çocuğum gibi. okul toplantısına da gittiğim oldu, annemler seyahate çıktığında falan baktığımda.
ilk doğduğunda diğer iki kardeşim de ben de pek bayılmamıştık bu fikre. ama şimdi güzel. kardeş sonuçta, insanın canından can.
ama anneye zor oluyor onu söyleyeyim.
şu an annem 55 yaşında ergen bir velet ile uğraşıyor.

Başlığı görünce e n'olacak dedim kendi kendime ne güzel bir evlat daha

Saol ya moralim bayaa düzeldi cnm öyle bi düşüncem yok zaten kesinlikle kendi isterse sever oyalar vs o kadar

Oh şükür beklediğim şey değil hayır daha güzel olur bence hem ablaligi çok güzel yapar size de yardımcı olur bnce takmayı bukadar hayırlı olsun tekrar

10 12 seneyi geç benim kizim 3bucuk yasinda 4 aylık hamileyim ben bile cekiniyorum ya geceleri duymaz uyanamazsam diye o derece rahata alıştım yani rabbim verir kolaylığını esinde diyosa ben varım diye hic korkmayın ilk bir sene hatta 1bucuk sene hersey yerine oturana kadar biraz zorlanicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…