teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
Rica ederim..yerimseniben
Güzel konu olmuş..
Katılacağım..
Sevinirim deniz_güneş..a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
Güzel konu olmuş..
Katılacağım..
teşekkür ederim açıklamalar için yenıden deneyeceğim
bende bir fotoğrafla katılmak istiyorum ama boyutu biraz büyük
nasıl boyutlandıracağımı bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben
bana yardım edermisiniz
bende katılmak ıstıyorum..
ınsallah istedigim gib cekebılırım :)
Sorun değil büyük olsun ben boyutunu küçültürüm..Elbette yardımcı olurum..yerimseniben
Yeter ki küçük boyutta olmasın..O fotoyu foruma eklemek zor..
cloudy gönderebilirsin canım fotoyu,dediğim gibi boyutu sorun değil..yerimseniben
teşekkür ederim
tamam ben o zaman yolluyorum
elinize ulaştığında ilgilenir ve bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum :1rolleyes:
hmm incelemelere bi baslim çekebilirsem ben katılırım tşklerrr
Evet Zepp'im her zamanki gibi kendi çekim fotolarımızla katılım olacak..Şeniz
yarışma için foto gönderdim umarım bi sorun çıkmaz
bide ne zaman oylamaya açılacak yarışma merak ettimde??
Canım Yarışmalarımız ile ilgili çaıklama kısmındanda bilgi alabilirsin
Yarışma Kuralları!!!
1* Yarışmalarımıza nicklerle değil,yönetimce verilecek numaralarla katılabileceksiniz.Çalışmalarınızı verdiğimiz adrese postalarken,nickler mutlak belirtilecektir.
2* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimizden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.Jüri her kategoride değişecektir.
Bu jüri;her adaya aynı mesafede olan,adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)
3* En çok oy alan adayların çalışmaları(görsel yarışmalar hariç),son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durmda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır.. Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.
4* Yarışmacı adaylar,özellikle’’ paylaşım geçmişinde’’,eserlerini öne çıkaracak,bilgi,yorum,ima ve yönlendirmelerden uzak dıuracaktır..Aksi taktirde bu diskalifiye sebebi olacaktır.
5* Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar,şayet böyle bir yorum olursa silinecektir.
6* Aynı şekilde adayların da,ilgi başlık içinde ve hali hazırda oylama devam ederken,dikkatleri kendi çalışmasına çekecek,yorum ve imalardan uzak duracaktır.
Yarışmalarımız; rekabet ve eğlence doğrultusunda bizlere keyif versin,örnek olsun..En önemlisi; ''Hakeden Kazansın'' fikrinden sapmayalım!
Bende çook katılmak istiyorum konu hayvan olunca opuyorumnanaktan güzel bi kare yakalarsam size mail atacağım
ok uzman'im kaydirigubbakcemile5
bi arsivimimi karistirayim ise yarar birsey bulursam gonderecegim sana ; )
yarışma için foto gönderdim umarım bi sorun çıkmaz
bide ne zaman oylamaya açılacak yarışma merak ettimde??
bilgileri okudum barzey
onlarla alakalı bi sorun yokta
na zaman başlayacak onu merak ettimCADIARZU