karcım getiririm getirmesinede, o sizi yer gibime geliyor kaydirigubbakcemile3
benim oğlum 12 yaşında hayatım,sıkılırmı acaba diye düşünüyorum,çocuğun tatilini burnundan getirmiim,biraz büyük çocuğu olan varsa getirsin,yoksada eşten dosttan komşudan ödünç alsın,tek kalmasın çocuklar sositososito
ZKYSN biz lady ile buluşucaz senide alabülürüz...
ZKYSN biz lady ile buluşucaz senide alabülürüz...
masummasal kuzum sende mi geliyorsun ayyy çok sevindim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:hmm çocuk sevenler var,bende oğlumu getiriim bari bu sefer süprizzzzz
biz erkenden ordayız
az kızları çekiştirir kaffe içeriz
ona göre erken gelin ha :roflol:
sevgili kar telefon numaranı kaydettim. ancak bende eminönündeki buluşmaya katılmak isterim.ZAte üsküdar!a gitmişliğimde 2 keredir.Oda diş içindi .Kaybolmayayım oralarda sonra:)))
Eminönünde 2 üsküdar iskelesi var. biri İDO nun Diğeride Turyap 'ın ikiside otobüs duraklarında sayılır.Hangisi İDO üst geçite yakın olan /Hani gülhane tarafındaki üst geçite yajkın olan yerde) Diğeride Gaziosmanpaşa otobüslerinin ordaydı galiba bir açıklık getirebilirmisin .
sevgili kar telefon numaranı kaydettim. ancak bende eminönündeki buluşmaya katılmak isterim.ZAte üsküdar!a gitmişliğimde 2 keredir.Oda diş içindi .Kaybolmayayım oralarda sonra:)))
Eminönünde 2 üsküdar iskelesi var. biri İDO nun Diğeride Turyap 'ın ikiside otobüs duraklarında sayılır.Hangisi İDO üst geçite yakın olan /Hani gülhane tarafındaki üst geçite yajkın olan yerde) Diğeride Gaziosmanpaşa otobüslerinin ordaydı galiba bir açıklık getirebilirmisin .
masummasal kuzum sende mi geliyorsun ayyy çok sevindim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
biz şeyde toplanıyoz nerde toplanıyoz eda abla. Beşiktaş iskelesindemi ben seni orda bekleycem çünküm...
beşiktas iskelesinden motora bincem üsküdarda bekle beni kaydirigubbakcemile2biz şeyde toplanıyoz nerde toplanıyoz eda abla. Beşiktaş iskelesindemi ben seni orda bekleycem çünküm...
heheh bak bende sımdı sabah 11 de oreaya gıderım heh :)
beşiktas iskelesinden motora bincem üsküdarda bekle beni kaydirigubbakcemile2
kaçta binecen bi arkadaş daha katılacak bize. Ona göre bekleyelim
beşiktas iskelesinden motora bincem üsküdarda bekle beni kaydirigubbakcemile2
kaçta binecen bi arkadaş daha katılacak bize. Ona göre bekleyelim
ben 12 olmadan binerim heralde :sm_confused:
Evet Ben gaziosmanpaşadan geleceğim.Buluşma yerini anladım. Sendemi gaziosmanpaşadan sın corel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?