slm eski sayfalara dönemiyorum şimcik eminönünde kim kim ve kaçta buluşulacak bi aksilik çıkmazsa masummasalla gelmek istiyoruz kar bilgi verirmisin canım
ne tarafta oturduunu bile biliim kaydirigubbakcemile2ok olar lady abla emme ben Anadolu yakasındayım biliynmi... Tabi istersen yinede msjlaşırız ben seni uygun bi yerlerden alırım.
Kaarr Üsküdardan nasıl gelebileceğimizi tarif etsen ii olur. Sonra ortalarda kalıp lady ablama rezil olmıyam
17,kapıcınınbıtlıkızı1,corel
2,dreamlover (bı aklısık cıkmassa sanırım )
3,beyyza
4,serayy
5,masummasal yetıse bılırse
6,burfe
7,cimcime eses
8,esyn
9,gencize
10,zkysn
11,mefaze
12,eylül_13
13,lady34
14,g_b_k_
15,özlempaumm benımm
16,burcums,ve annesı seref vercekler :)
canımlarımmm avrupa yakasından gelenler emınonun uskudar ıskelesınde olacaz 12 de otobuslerın arkasında ıskele canlarımordanda geıcez karsıya ayrıca vapur turuda yapmıs olcaz ::)bız :) hadın kızlarrrrr herkese ozleden numaramı atıyorum gelen caldırsın bızı bulamazsaa tekrarlıyom erken gıden muhakkak 3 masa bırleştırsın self servısın en ust katında olucazz kahve rengı ahşap evın ustunde toplanıyorrrrruzzzz saat 12,00 12,30 ıtırabarıyla toplanmaya baslıycazz
Temeem zaten o yüzden sıkı sıkı tarif alıyom. Sonra rezül olmayak
yok canem numaramıda verıcem her gelene :) mekanın kapısına gırınce caldırın alım sızı yoksa ımkanı yok toplaşamayız valla eh artık tecrubelı olmusum valla :)
sen benem mesajıma cevap versene :)
hangı msj canem yaw ozledekı ıse aldımc anem ay ozeldne msj ıcınde sure beklemek delı edıyo benı yaa
adını sordum yavriiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
gel sende edacım, bakıyım asya sultan büyümüş mü, şöle bi öpeyim koklayayım fıstığı
hehe adasım herkes dılek tutra aramızda heheyok kısım esra benim ismim yaa...
canem saat 12,30 ıtıbarıyle baslıyoz ısteyen erken gelır :)bir aksilik olmazsa kızçem ve bende geliyoruz dream'cim. Buluşma saati 13:30 değil mi kızlar
aynnnn bende bayılıyom bebıslere getırın getırım yoksam corelım bende senın ıcın doguram ogune bı kac tane :)bebişlerrrr geliyoooooooooo
süper
Allah'ım bir çocuk delisi olarak
o gün bana bayram
Kar sana mesaj gönderdim cepten
kaydirigubbakcemile3
Miniğimdeee geliii miiii?
hihoyyyt
hmm çocuk sevenler var,bende oğlumu getiriim bari bu sefer süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?