• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 aylık emen bir çocuğun , gece uyanmaları ve uyku düzeni nasıl düzene girer????

18 aylik kızım.
Ben artık memede uyutmuyorum. Önce emzirip sonra yatağa koyuyorum. Daha az uyanıyor. Ve uyumadan önce yoğurt yediriyorum. 1 en fazla iki kere kalkıyor.

Aynen..
Ben de o nedenle 2 yasini bekledim..
Ama cesaret edemedim..
Ta ki hamileligimi ogrenene dek..
Bu bebegim de emiyor fakat ilki gibi asiri bagimli degil.. Boyle olmasina seviniyorumm.. Emmeden emzirmeden dolayi cok cektim cunku..
Ama Allah yardim ediyor.. Annem de yanimdaydi.. Cok telas yapmistik ama annem bile sasirdi kolay atlattigimiza..
Wc egitimimiz de ayni sekilde oldu..
Rahat atlattik..
Cok zor bir cocuk benimkisi. Hic yerinde durmayan soz dinlemeyen hircin.. O nedenle daha buyuk tepkiler bekliyorduk..
Hayirlisiyla atlatirsiniz insaAllah..
Amin canim

Can'ım uyumadan önce süt içiyor bir çay bardağı kadar, Bi de emerek uyuyor, ama mutlaka en az 2-3 kez uyanıyor.
Kusura bakmayin girip okudum ama cevap yazamadim daha once.
Sut de tok tutar derler ama ben icince beni tok tutmuyor, belki bebeginizi de tok tutmuyor olabilir.
Tabii bebeginizin sorunu doymamak mi baska bir sey mi bunu benden iyi bilirsiniz, haddimi asmak istemem boyle bilmiş konusmayi sevmem.
Eger doymamaktan kaynakli gibiyse muzlu sut yapmayı bir deneyin blendirda
veya sutun icine biskuvi kurabiye vb. kirip yedirmeyi deneyin (potibor biskuvi+sut benim bebisimi 5 saat idare etmisti gece).
Veya muzu meyve olarak yedirin uyumadan 1 saat veya yarim saat once ( ceyrek muz benim bebegimi sabaha kadar uyutmustu deliksiz, tabii oncesinde aksam yemegini iyi yediyse onun da katkisi olmus olabilir). Muzun kabiz yapıcı etkisine zeytin yagi, kayisi vs. bir cozum bulunur, ins. deliksiz uyusunlar bari gece bizi yormasinlar da. :)

18 aylik kızım.
Ben artık memede uyutmuyorum. Önce emzirip sonra yatağa koyuyorum. Daha az uyanıyor. Ve uyumadan önce yoğurt yediriyorum. 1 en fazla iki kere kalkıyor.
Evet meyveli veya biskuvili yogurt da yapmisligimiz var
0hatu0 0hatu0 birkac yöntem deneyin, sonucu bize haber verin insaallah.

Kara kara düşünüyorum bende şimdiden memesiz nasıl uyuyacak bu çocuk :(

Canım benim de bebeğim 16aylık ve emiyor aynı senin gibiyim. Şöyle bir durum var ancak memeden kesildiği zaman düzene girer ben o yüzden hiç umutlanmıyorum. Memeden kesilince düzelir ilk çocuğumda öyleydi
Emon ol memeden kesıncede duzene gırmıyor

Back
X