neden bilmiyorum ama deprem başlamadan 2-3 dakika önce uyandım, tekrar uyumaya çalışırken bir anda uğultuyla birlikte sallanmaya başladım erkek kardeşim yakınımda olduğu için hemen onun yanına geçtim korumak için üstüne kapanıp dua etmeye başladım. içerden annemin çığlıkları geliyordu. çocuklarım diye bağırıyordu babam da onu sakinleştirmeye çalışıyordu:çok üzgünüm:bitene kadar yerimizden kalkmadık. daha sonra karanlıkta elime ne geçtiyse onu giyip çıktık. o an bir cesaret geldi tekrar eve döndüm battaniye, arabanın anahtarı ve cüzdanları aldım çıktım. herkes çığlık çığlığa bağırıyordu. arabaya binip radyoyu açtım ve haberleri dinlemeye başladık. yalovanın yerle bir oluğunu duyunca kıyamet koptu çünkü amcam, yengem, yiğenlerim ve birkaç akraba oraya tatile gitmişti. bir türlü ulaşamadık. daha sonra onlar arayıp iyi olduklarını söyleyince biraz rahatladık:çok üzgünüm:
ist esenlerde oturuyorduk. üst sokağımızda bir binanın yıkıldığı haberi geldi. hepimiz oraya gittik. kalabalıktan ve karanlıktan hiçbirşey belli olmuyordu. görevliler gelince rahat çalışabilsinler diye geri döndük. ertesi gün o enkazda sınıf arkadaşımın ailesiyle birlikte vefat ettiğini öğrendim. hemde kızı kardeşine anne babayı da birbirlerine sarılmış şekilde çıkarmışlar. o kadar yıkıldım ki uzun süre kendime gelemedim. :çok üzgünüm:
allah bir daha göstermesin ve hepimizi sevdiklerimize bağışlasın inşallahsenağlama. şu an sanki aynı şeyleri tekrar yaşadım gibi geliyor. hatırlamak bile istemiyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?