hoş geldin canımMERHABA
bende katılabilir miyim?
ellerine sağlık canımEvet canim ekledim seni de günlük gir bu sayfaya listedeki siraya gore herkese okuyoruz. Günlük gir sende sira kimdeyse onun icin oku. Rabbim kabul etsin. Farmasi ye sormadan seni ekledim ama ins bir sorun olmaz.
Slm kızlar hsg yi cekildim. Biraz agri oluyor o kadar toplam 5, 10 dk arasi suruyor. Cok korkmama ragmen guzel gecti. 2 dk adet sancisi gibi agri oluyor. Cok şükür sonuclarim iyi cikti. Doktor tüplere ilac verildiği için bu ay gebelik Şansın yüksek dedi. Ins. Rabbim hsg yi vesile kılarda bu ay gelir mucizem. Dua eder dua beklerim kızlar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde bizlere nasip eder ins. Aminnnnn.
selam kızlar allah razı olsun hepinizden ne dileğiniz varsa kabull etsin.
yasmin çok geçmiş olsun inşallah hemen yavruna kavuşursun.
belinaycım yüreğine sağlık bu ne hız böyle.
kızlar bu arada benim bugün doğum günüm
bana hayırlı bir devlet işi nasip etsin namazımı akşam kılabilecem işyerinde kılamıyorum hepsi birikiyo bide onun için rahatça ibadetimi yapmak hayırlısıyla başörtüsü takmak istiyorum dualarınızda yer bulmak dileğiyle....
Kızlar benim için dua başlatmıştınız
Benim için daha önce okunmuştu. Bir dileğim vardı.
Ama ben 3 gündür çok kötü durumdayım. Gözümün yaşı sel oldu aktı.
Aklıma geldi acaba dua istesem mi diye. Sonra da vazgeçtim daha önce okunmuştu başka birşey için. Yüzsüzlük yapmak istemedim.
Allahtan mı bilmem ama tekrar başlqnmış.
Ben kendim için bile dua okuyamayacak kadar kötü durumdayım kızlar.
Gözümün Yaşı bildiğiniz sicim gibi...
Ayrıca reglim. Biri benim için namaz kılabilir mi?
Duayı başlatan arkadaşımdanya se min okuyan arkadaşlarımdan da Allah razı olsun.
Kızlar benim için dua başlatmıştınız
Benim için daha önce okunmuştu. Bir dileğim vardı.
Ama ben 3 gündür çok kötü durumdayım. Gözümün yaşı sel oldu aktı.
Aklıma geldi acaba dua istesem mi diye. Sonra da vazgeçtim daha önce okunmuştu başka birşey için. Yüzsüzlük yapmak istemedim.
Allahtan mı bilmem ama tekrar başlqnmış.
Ben kendim için bile dua okuyamayacak kadar kötü durumdayım kızlar.
Gözümün Yaşı bildiğiniz sicim gibi...
Ayrıca reglim. Biri benim için namaz kılabilir mi?
Duayı başlatan arkadaşımdanya se min okuyan arkadaşlarımdan da Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Âmin. InşallahPapatyacım ne sıkıntın var bilmiyorum ama arabbim tez zamanda feraha çikarsın inşallah
ya se min allah senden de arkadaslardan da razı olsun. Namazı sonra kılsam olur mu?
Ben yok olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?