bende ağustosta çektirdim bi sorun çıkmadı bizim spermlerin hızı düşük hala bekliyoruz, senin eşinde varmı bi sorunSlm kızlar hsg yi cekildim. Biraz agri oluyor o kadar toplam 5, 10 dk arasi suruyor. Cok korkmama ragmen guzel gecti. 2 dk adet sancisi gibi agri oluyor. Cok şükür sonuclarim iyi cikti. Doktor tüplere ilac verildiği için bu ay gebelik Şansın yüksek dedi. Ins. Rabbim hsg yi vesile kılarda bu ay gelir mucizem. Dua eder dua beklerim kızlar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde bizlere nasip eder ins. Aminnnnn.
bende ağustosta çektirdim bi sorun çıkmadı bizim spermlerin hızı düşük hala bekliyoruz, senin eşinde varmı bi sorun
canm ne oldu hayırdır
ne demişler bir derdin mi var çözümü varsa ohh ne ala üzülme zaten çözümü var
derdin mi var çözümü yok mu takma kafana zaten çözümü yok.....
ama sen duanı et rabbim çıkış kapısı verir inşallah
papatyacım çok üzüldüm neyin var canım rabbim yardım etsin gökçecim sana yetiştim çok hızlıiilerliyo masallah.1000 okudum.
Gökçe dogumdan sonra gelmedi sanırım. Özelden görüşen varsa haber verseniz.
Papatya Allah yardımcın olsun, derman versin inşallah.
merhaba kızlarpapatyadan bi haber var mı?
papatyacım canım zaman zaman bu aklından geçenleri hepimiz yaşayabiliyoruz lakin Allah'ın verdiği bu emaneti de diğer emanetleri de korumak zorundayız canımmerhaba kızlar
çok sağolun. aminnnn diyebilirim sadece.
bu sabah herkesi yolladım ve oturdum düşündüm. bir an tek çarenin ölüm olduğuna karar verdim.
sonra oğlumu düşündüm.
fakat her şey bir anlık.
bir anda insanın gözü kararabiliyor.
allahım inşallah aklıma mukayyet olur.
merhaba kızlar
çok sağolun. aminnnn diyebilirim sadece.
bu sabah herkesi yolladım ve oturdum düşündüm. bir an tek çarenin ölüm olduğuna karar verdim.
sonra oğlumu düşündüm.
fakat her şey bir anlık.
bir anda insanın gözü kararabiliyor.
allahım inşallah aklıma mukayyet olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?