Rabbim sanada banada tüm evlat hasretiyle yanan herkeslere nasip etsin inşallahhSagol canim allah razi olsun. Yarin hsg cekilecek onun kolay gecmesini ve sonuclarimin temiz cikmasini istiyorum rabbimden. 15 aylik evliyim hamile kalamadim görünürde bir sorun yok. Yarin hsg den kötü bir sonuc cikacak diye korkuyorum. İns. Kotu bor sonuc cikmaz ve rabbim bu ay hsg yi vesile kilarda hamile kalirim. Rabbim hepimizin duasini kabul etsin amin.
Biri anlatabilir mi? nasıl oluyor, tamam DAYDREA için okumaya başladım.
Fakat bende listede 22 numarada mı olacağım :)
Slm kızlar hsg yi cekildim. Biraz agri oluyor o kadar toplam 5, 10 dk arasi suruyor. Cok korkmama ragmen guzel gecti. 2 dk adet sancisi gibi agri oluyor. Cok şükür sonuclarim iyi cikti. Doktor tüplere ilac verildiği için bu ay gebelik Şansın yüksek dedi. Ins. Rabbim hsg yi vesile kılarda bu ay gelir mucizem. Dua eder dua beklerim kızlar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde bizlere nasip eder ins. Aminnnnn.
selam kızlar allah razı olsun hepinizden ne dileğiniz varsa kabull etsin.
yasmin çok geçmiş olsun inşallah hemen yavruna kavuşursun.
belinaycım yüreğine sağlık bu ne hız böyle.
kızlar bu arada benim bugün doğum günüm
bana hayırlı bir devlet işi nasip etsin namazımı akşam kılabilecem işyerinde kılamıyorum hepsi birikiyo bide onun için rahatça ibadetimi yapmak hayırlısıyla başörtüsü takmak istiyorum dualarınızda yer bulmak dileğiyle....
sayı bitti sanırımkızlar ben 1000 adet daha alıyorum :)
kızlar ben 1000 adet daha alıyorum :)
Canim aldığını oku senin aldığın 1000 tane ile bitiyor.