160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Akşam
Az miktar izgara ciger ,yogurtlt karnabahar,salata 5de yedim

Abla cım siz her akşam menü paylaşayım bende yapayım istersiniz istersiniz tabi her akşam 2 dk girer menü nüzü sporunuzu ve suyu yazarsınız birbirimize yorum yazarız sizi motive etmek isterim ben o şekilde iyi motive oluyorum sizde oluyorsunuz ven varım ☺

Olur tabiki sende yaz fikir olur hem

Abla dokunmatikle yazıyorum telden yazım hatası çok oluyor kusura bakma tamam bende yarın akşamdan itibaren yazıcam size

Biri hatamı dedi ben bu konuda birinciyim hatta bir konuda uyardılar ögretmensin birde diye ne alaka telin azizligi beya napak

Euet ya azmiktar yok dimi doyuyorum zaten hatta yemekten sonra kötü hissediyorum bazen eşim bu nasıl diyet diyor ama veriyorum sonucta şükür

Sabah
2yumurta,3ceviz,7 zeytin,yogurtlu lahana ,domater,salatalik

Akşam yemegimi hazirlayip gidiyoqum okula onuda yazayim birde aynı saatte yemeye cok dikkat ediyorum sbh 9,akşm 5 arada hic birsey yok oruc mantıgı sadece su ve bitki cayi hic zorlanmiyorum ilk 2gün acıktm yalan yok artık iyiyim yemek tuzuna bile bakmiyorum pisirirken leptin azalmasin diye eskidn tadına bakarken doyardım alimallah

Aksam
yogurtlu karnabahar lahana karısımı(bu konuda özel lezzetli tariflerim var,bi ara paylascm)
yesil mercimek corba,marul salata :)

Abla cım az önce 10 sayfa geçmişi daha okudun oldu 40 sayfa sizi tanımak ve ona göre soru sormak için ☺geriye 40 sayfa hafttaya vizelerim yavaş yavaş bitireceğim karatay diyeti hakkında bende çok olumlu tepkiler duydum umarım sizin için de öyle olur şu an ekmek yok karbonhidrat yok menünüz saplıklı ve dıyurucu akşam bende size yazıcam ama abla suyunu ve sporunuda yaz biliyorum iki çocuk var öğretmensiniz ama spıra şartları zorlayarak yapmalısınız sizin spır aletiniz var mı abla acaba şimdi siz tam olarak 136 kilomusunuz aralık 1 e kadar inşallah 130 olmanızı bekliyorum abla cım ☺

Spır demişim akıllı mesajla yazıyorum spor demek istedim

Merhabalar geçte olsa yazıları okumaya çalıştım. Bende koşu bandımı yoksa eliptik bisikletmi alayım diye günlerce araştırma yaptım. Koşu bandı elbette daha iyi ancak kaliteli koşu bandı gerekli (ki ben bu konuyu daha önce gittiğim spor salonundaki hocaya sordum) kaliteli koşu bandı demekte en az bi 2bin tl çünkü eğimi olmalı sessiz çalışmalı ve üstünde yürüdüğünüz bantta hayli geniş olmalı. hergün yürüyeceksiniz ve ben gibi 90 kilo iseniz bunu hergün taşıyabilecek 1 ay kullanımdan sonra bozulmayacak bir koşu bandı gerekli. Uzun lafın kısası ben bu kadar para veremezdim o yüzden eliptik bisiklet aldım eğerki dizlerinizde bir problem yoksa kesinlikle eliptik derim. yaklaşık 1 ay önce bende eliptik aldım ve 1 haftadır kullanıyorum oldukçada memnunum ve gerçekten koşu bandından daha çok terletiyor.

Hanımlar merhabalar yazıları yeni okudum ve inş birbirimize destek olup kiloları vereceğiz. benimde çocukluğumdan beri kilolarım dertteydi ilk okul çağında bile kiloluydum. Ortaokulda daha hızlı almaya ve liseden sonrada obez kız olarak devam ettim. niye bu kadar geç kaldım hala anlamış değilim. insanların size iğrenç biri gibi bakmalarından tutun ailenizin bile size farklı bakması bile zayıflamak için nedendi. ben üniversiteyi bitirip bir yere atanana kadarda diyet yapmadım. atandım işe başladım üstüme uygun kıyafet bile bulamadım ve ilk defa tartıya çıkma gereği duydum kilo 140 ı gösterdi ve neye uğradığımı şaşırdım. diyetisyene ve spora gittim bir kaç içinde 116 ları gördüm sonra kilo duraksamaları yaşadım ve diyeti tekrardan bıraktım aylarca bu böyle devam etti bi yanım diyet yap diyordu bir yanımda aman başlarsın bir ara diyordu. Taki tekrar 130 olana kadr sonra yine yeniden başlama kararı aldım. Dukan diyeti yaptım bir süre onunla 16 kilo verdim sonra normal diyetle ve arada yaptığım detokslarla 87 kiloya düştüm. Tabi arada tatile gidip benim gibi ipin ucunu kaçıranlardansanız kilonuz artış gösterir. Dün itibari ile diyete başladım ve 94 ile geri döndüm bu kez gerçekten durmak yok pes etmek yok 24 kiloyu verene kadarda durmak yok :) biraz uzun yazdım ama

Senin adıma çok sevindim. Lütfen en azından 90ı Görene kadar devam et. Asla pes etme.

Kendin geleceğin çocukların eşin öğrencilerin için aslında kocaman bir irade Örneği olacaksın. Başarmaya başlamışsın bile, lütfen sonunu da getir.

Kabızlık için fitil alabilirsn, uzun Süreli diyetlerde malesef oluyor. Eczanede yeşil kutuda satılıyor, adını hatırlayamadım ama ilaç olarak da geçmiypr zaten. Doğum sonrası veya uzun diyetlerde veriyorlar.

Ben de ikinci hamileliğimi yaşıyorum malesef aşırı kilolarda, umarım almadan tamamlar, sonra da veririm kiloları :)

merhaba ben lahana suyu içiyorum onunla beraber totalde 7 kilo verdim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…