- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
750 mg suyu kaynatıyorum içine 5 -6 yaprak lahana koyuyorum 7 dk ağzı kapalı bir şekilde pişiriyorum ,sonra 5 dk dinlendiriyorum ve ılık içiyorum ..Bunun yanında yeşilçay içiyorum günde iki büyük bardak ama sallama değil ,gerçek yeşilçayLahana suyunu nasıl kullanıyorsunuz acaba.
Teşekkür ettim lahana suyunu deneyeceğim :) bende umay villanın keten tohumu içeceğini uyguluyorum dün başladım iştahımı frenledi gibi bakalım inş güzel sonuçlar alırız750 mg suyu kaynatıyorum içine 5 -6 yaprak lahana koyuyorum 7 dk ağzı kapalı bir şekilde pişiriyorum ,sonra 5 dk dinlendiriyorum ve ılık içiyorum ..Bunun yanında yeşilçay içiyorum günde iki büyük bardak ama sallama değil ,gerçek yeşilçaySonra bir de gece yatmadan yarım saat önce göbek için limonlu,pul biberli yoğurt kürünü yapıyorum..3 kaşık yoğurt,yarım limon ,ve 1 tatlı kaşığı pul biber ....
Merhaba bende lahana ya başladım 3 üncü günüm peki aç karnamı tok karnamı yapıyorsunuz ne kadar sürede yapıp kilo verdiniz spor yaptınız mı ben yapıp hepsini tek seferde içiyorum mantıklımı sence750 mg suyu kaynatıyorum içine 5 -6 yaprak lahana koyuyorum 7 dk ağzı kapalı bir şekilde pişiriyorum ,sonra 5 dk dinlendiriyorum ve ılık içiyorum ..Bunun yanında yeşilçay içiyorum günde iki büyük bardak ama sallama değil ,gerçek yeşilçaySonra bir de gece yatmadan yarım saat önce göbek için limonlu,pul biberli yoğurt kürünü yapıyorum..3 kaşık yoğurt,yarım limon ,ve 1 tatlı kaşığı pul biber ....
Merhaba bende lahana ya başladım 3 üncü günüm peki aç karnamı tok karnamı yapıyorsunuz ne kadar sürede yapıp kilo verdiniz spor yaptınız mı ben yapıp hepsini tek seferde içiyorum mantıklımı sence
diyet ve spor yapıyor musun pekisabahları kalkar kalkmaz yapıyorum ama çok ilginç bir şey oldu bunca şeyi yapmama rağmen (yürüyüşte yapıyorum) tartı 1,4 kilo fazla gösterdi neden olabilirKaç gündür aç geziyorum ,içmediğim su ,kür yok ,regl döneminde de değilim neden böyle oldu
diyet ve spor yapıyor musun peki
2 yıl olacak nerdeyseselam kızlar suskun_33 sende muthıs kılo vermıssın 46 kılo dıle kolay,bu kılolar nekadar sürede gitti?benımde fazla kılom var baya basladım dıyete ama bakalım
witch hunt bence takılma fazla vücut su tutmuş olabilir. inan bazen bende de oluyor günlük en az 2.5 lt su içmeme ve yeşilçay içmeme rağmen tartıda artı görebiliyorum. haftada bir tartılmak en doğru diyorlarevde leslie sansone videoları yapıyorum,ve 6 dan sonra bir şey yemiyorum,ekmek sabahları 1 dilim ,akşamları hafif ,şeker yok,tuz yok nasıl olurda artı olur deliricem
ödem söktürücü ne yapabilirim ,yurtdışındayım her şeyi bulmam zor olabilir ..witch hunt bence takılma fazla vücut su tutmuş olabilir. inan bazen bende de oluyor günlük en az 2.5 lt su içmeme ve yeşilçay içmeme rağmen tartıda artı görebiliyorum. haftada bir tartılmak en doğru diyorlar
Ne kadar nazik naif bir insansiniz yorumlarinizi okuyorum cok hossjnuz insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz yaAbla dokunmatikle yazıyorum telden yazım hatası çok oluyor kusura bakma tamam bende yarın akşamdan itibaren yazıcam size
Size dedim arkadasim esilayBana mı dediniz şayet dediydeniz çok teşekür ederim hepimiz inşallah başaracağız☺
Eksik olmus yani karatay diyetiyle demek istedim cok yicen zayif kalcanOyle nasil zayiflanir anlamadim ben arkadasim ya
Dimi ya bayiliyorum esilaycıgıma cok naifNe kadar nazik naif bir insansiniz yorumlarinizi okuyorum cok hossjnuz insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?