• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

en büyük tuzak çevrenizde çok zayıfladın yeter diyenlerdir.İşin komiği bunu size diyenler siz kilo vermiş halinizle hala 100kg civarındayken kendileri 55-60kg civarında olanlardır.hani,madem çok zayıfladım madem bu kilo bana yakıştırdığın kilo bu ozaman gel sende 100kg ol desen vebalı görmüş gibi kaçarlar bir kısmıda verdiğiniz kilodan rahatsızdır o yüzden yeter verdiğin diye feryat ederler

evet ben onların kubanıyım.89 dan 72 ye ındım ve aylardır 65 e dşemedım.sırf ınsanlar coook zayıflamışsın dedı dıye herşeyi saldım.hedefimden şaştım

evet ben onların kubanıyım.89 dan 72 ye ındım ve aylardır 65 e dşemedım.sırf ınsanlar coook zayıflamışsın dedı dıye herşeyi saldım.hedefimden şaştım
bence acil motive edin kendinizi hatta dukan dieti ile kısa zamanda dilediğiniz kilonun altına dahi inersiniz ama hemen başlayın çünkü verdiklerinizi almanız çok kolay oluyor biliyorsunuz.

bence acil motive edin kendinizi hatta dukan dieti ile kısa zamanda dilediğiniz kilonun altına dahi inersiniz ama hemen başlayın çünkü verdiklerinizi almanız çok kolay oluyor biliyorsunuz.[/

oruçluyken dukan yapmam zor olur sanırım.birde dukanı diyetinin bazı evreleri var sanırım.ıyıce aaştırıp bilmek lazım

Ben yokken gelmıssiniz muhabbet koyulasmis azalttım ugramayi kizmakta haklisiniz 1.5 yil sonunda ara verdim diyelim kendime ayri yemek yapmiyorum evdekh normal yemeklerdn yiyorum cok özledim fasülyeyi patlican ı derken vermedim 3aydir durdu yada durdurdum diyelim etrafin zayifladn ıste manken mi olcan böylede iyisin laflari motivemi düsürüyo uymiycam onlara yeter bu ara 40daha vermeliyim sarkma ilk önce cok oldu ama artik sikilasiyor kg vermedgm halde görenleq cok gitmis diye olmayan gömlek geliyor bende sasirdm ama sıkılaşmaya bagladm dua edin yilmam artik bu bilince vardım sükür

kaç kg verdin canım

tebrik ederim gerçekten büyük başarı :) şuradaki linkte de güzel birkaç sağlıklı yiyecek tarifi var, bunları da deneyebilirsin, motivasyonunu hiç bozma :)

Çoğu zaman bir yerlere geç kalıyoruz ve bir şeylere yetişmeye çalışıyoruz. En son ne zaman arkadaşlarımla ya da ailemle oturup birlikte güzel bir öğle yemeği yediğimizi hatırlamıyorum bile. Çünkü çoğu zaman acelem vardı ve bu durumu hep ‘fast food’ ile geçiştirdim. Adı üstünde ‘fast’. Fakat bir yerden sonra artık bu durumdan sıkıldım ve fast food yerine sağlıklı ve lezzetli atıştırmalık tarifler hazırladım kendime. Bunları şimdi sizlerle paylaşacağım.

Kırmızı biber, domates, mozarella peyniri ve kepekli sandviç ekmeği bu tarif için sahip olmanız gereken malzemeler. Sandviç yapımını bilmeyen yoktur zaten ama benim bu tarifi paylaşmamın amacı bu içindekilerin sandviçte mükemmel bir uyum yakalaması ve çok lezzetli olması :) Sandviçinize birazcık da limon suyu eklerseniz tadından yenmeyecektir.

Keçi peyniri, enginar ve kırmızı biberli roka salatası

Yuarıda saydığım malzemeleri bir kaba koyup iyice karıştırıyoruz. Damak tadınıza göre domates de ekleyebilirsiniz. İlk karıştırmanın ardından biraz zeytinyağı ekleyip bir kez daha hafif karıştırıyoruz.

Mantar Salatası

Tek kişilik bir mantar salatası için isteğinize bağlı olarak 150-200 gram mantar fazlasıyla yeterli olacaktır. Mantarın yanında dereotu, konserve mısır, bir adet biber, zeytin yağı ve limona ihtiyacınız var. Mantarları çok küçük doğramayın, orta boy mantarlar kullanacaksanız dörde bölmeniz yeterli. Mantar ve biberleri aynı tencerede 5 dakika boyunca kavurduktan sonra diğer malzemeleri istediğiniz oranda katın. Mükemmel bir öğle yemeğiniz oldu, afiyet olsun :)

Aklıma geldikçe sizlerle başka tarifler de paylaşacağım. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
elavinya elavinya hikayen ve resmin dahil kopyala yapıştır yapabilirim:KK53: sadece benim 2. çocuk yok eğer hemen o da olsaydı ben de 160 ı görürdüm. 127,5 ile doğuma gittim 122 ile 5 haziranda kızım 11 aylıkken diyete başladım şimdi 114.1 im hedefim 69,70.

geri geeeeeeeeel bırakma elavinya elavinya

elavinya elavinya 113,5 oldum
geri gel!!!

canım bende 147 yi gördüm doğumdan sonra şu anda cuma zayıflama yarışında 7 takımdayım ve takımımla 10 lilo verdim bugün itibarıyla 124 1 bizim takımdaki en kilolu benim gelirsen bereber yarışırız takımdolu ama dışardan liste dışı devam edebiirsin yaklaşık 1 ay bende öyle devam ettim

canım bende 147 yi gördüm doğumdan sonra şu anda cuma zayıflama yarışında 7 takımdayım ve takımımla 10 lilo verdim bugün itibarıyla 124 1 bizim takımdaki en kilolu benim gelirsen bereber yarışırız takımdolu ama dışardan liste dışı devam edebiirsin yaklaşık 1 ay bende öyle devam ettim

canım 5. takımdayım ben. bi de kendi günlüğüm var ara sıra oraya yazıyorum bi de bu arkadaşı ( elavinya elavinya ) çağırıp duruyorum işte :KK70:

sana özel mesaj attım anlamamışım 7.takımda yarıştığını ben de seni 5.takıma çağırmışım :KK48:

Son durumu bende merak ediyorum.sizin konunuz beni motive etmişti.

Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.

hayat öykünüzü okudum sakın bırakmayın buraya yazmıyorsunuz pes etme mi var çok güzel gidiyorsunuz ilk önce kendiniz sonra bunca yıl sabır eden eşiniz için devam edin... çok güzel bir hanım olabilirsiniz Mevla yolunuzu açık etsin..

Bukadar azim ve başarı siz sakın bırakmayın
Ya bir daha hamile kalırsanız ?
2 rakamları görün 70 olmasada 90 olabilirsiniz 120 lere indiniz
Ve 6 ayda 90 olmak çok kolay sizin için
Benim boyum 1.70 kilom 77 ve dün diyetisyen listemize verdi bende başlıyorum 15 kilo hedefim..
Sizin azminizi göstere bilirim inş.

abla gerçkten bende çok merak ediyorum neden bize cevap vermiyorsunuz hepimiz aylardır merakla bekliyoruz

Back