hoşgeldin canım,seni çok merak ettik :) keşke bırakmasaydın aynen devam etseydin.ama olan olmuş artık zararın neresinden dönsen kar sonuçta.bu defa tam bir kararlılıkla başla ve hedefe ulaşana kadar vazgeçme.sabır sabır sabır.allah kolaylık versin hepimize de...SAHALARA GERİ DÖNÜŞ:))
Kızlarrrr geldim döndüm aktifim artık sizinleyim yine yoktum yoktum yüzüm yoktu(göreceğim en alt kiloyu 2014 temmuzda gördüm tam - 45 teydim çok iyiydi herşey herkes bu kadarda yeter sana falan derkeeeeen olanlar oldu hep tahmin etmişsiniz az buçuk yazmışım bende bi ara verdim diyelim aslında hiç bozmadım diyetimi sadece evde pişen normal yağlı tuzlu yemeklere başladım ve kabusum GECE YEMELERİ uzatmayım 2015 temmuzda 10kg geri aldım tatile gittim geldim okul açıldı derken derken 10 gün önce yine tartıldım ki dan dan dannn..... +10 daha ettimi 20 kg çok kötüydüm 3 gün ağladım kahretttim emeklerim çabalarım,yeni kıyafetlerim artık olmuyordu yine bi dönüm noktası yaptım tam seçim günüydü 1 kasım (tabi seçimle alakası yok olamazda aklımda kalan tarih diye)benimde hayatımın 2.seçimi diyelim uzun zamandır aklımda olan arştırdığım ve bana mantıklı gelen yeni yaşam tarzımla dönüş yaptım:
KARATAY DİTEYİ
Yada diyet demiyorum yeni beslenme şeklim en mantıklı yani ara öğün olmamalı bencede 2 öğün yetiyor artık kalıcı kilo verme 2.konum oda önemli velhasıl kelam 6 günde 3kg gitti bile son hız devam.. 140 ım sabah itibariyleee destek olun nolur yaparım biliyorum irade tam bende şükür sağlığım iyide hemen veriyorum süreklikaratay araştırıyorum bilenlerden öneri bekliyorum..şimdiden sagolun
Inanin cok sevindim geri dondügünuze bu kadar yeter diyenlere anlam veremedim insan 70 -60 olurda yeter daha fazla verme derler hic mi sagligini dusunmemisler niyetleri neymis
aldigin kilolar icin hic uzulme gelecege bak.ben 25 kilo vermistim guclendirmeden bir anda biraktim baktim 10 kilosunu geri aldim birkac ayda.bende sizin gibi yeter artik dedim dukana basladim ilk defa 1.5 ayda aldiklarimi geri verdim bile simdi hedefime kadar durmak yok ne olur sizde durmayin guzel bir tercih yapmissiniz karatayla.bende hedefime ulastiktan sonra karatayi yasam bicimi yapmak istiyorum insallah
sakin sakim vazgecmeyin inanin dualarimiz sizinle Allah yardimciniz olsun
merhaba abla cım ben 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve şu an öğrenciyim bu yıl okul bitecek ...sağlıkçıyım benimde bu yaşıma kadar kilolarla başım belada ama pes etmedim ve etneyeceğim 22 yaşıma kadar en fazla 74 kilo oldum sonra okul kaynanam la olan sorunlar derken bi baktım 83 olmuşum 2 ay boyunca her gün pizza yedim sınavlar falan vardı eşimde pizzacıda çalışıyordu o yüzde bu kadar çok aldım hemen sağlıklı bir diyetle 78 indim şimdi 80 le 8 gündür tekrar başladım ....koşu bandım vardı onunla da spor yaptım ama onu ben hiç sevmedim eliptik bisiklet aldım her gün bir saat yapıyorum televziyon karşısında hiö sıkılmıyorum ve araştırın kardio aleti olduğu için harika bence kalan gü lerde dışarda haftada 4 saat yürüyırum istsrseniz size fotoraf ta atayım benim tercihim eliptikten yanaInanin cok sevindim geri dondügünuze bu kadar yeter diyenlere anlam veremedim insan 70 -60 olurda yeter daha fazla verme derler hic mi sagligini dusunmemisler niyetleri neymis
aldigin kilolar icin hic uzulme gelecege bak.ben 25 kilo vermistim guclendirmeden bir anda biraktim baktim 10 kilosunu geri aldim birkac ayda.bende sizin gibi yeter artik dedim dukana basladim ilk defa 1.5 ayda aldiklarimi geri verdim bile simdi hedefime kadar durmak yok ne olur sizde durmayin guzel bir tercih yapmissiniz karatayla.bende hedefime ulastiktan sonra karatayi yasam bicimi yapmak istiyorum insallah
sakin sakim vazgecmeyin inanin dualarimiz sizinle Allah yardimciniz olsun
Abla cım bende çok üzüldüm sizin topiğinizin hepsini okumuştum sizin fotorafları eşime kayınvalideme herkese gösterip depişimi anlatmıştım ...tartıyla keşke takip etseydiniz emeğinize Üzüldüm ..ama zararın nerssinden dönseniz kardır burası insanı motive ediyor burdan deestek alarak ve diyestisyene giderek en önemlisi spor da yaparak başarırsınız inşallah tekrardan sık sık topiğinizi ziyaret edicem ve günlük menü paylaşımınızı takip edeceğim
Cok duygulandim bi o kadar hırsyaptm simdi yine daha zayif fotolar koycam göstermen icin merak etme bahara kadar şüre verin banaAbla cım bende çok üzüldüm sizin topiğinizin hepsini okumuştum sizin fotorafları eşime kayınvalideme herkese gösterip depişimi anlatmıştım ...tartıyla keşke takip etseydiniz emeğinize Üzüldüm ..ama zararın nerssinden dönseniz kardır burası insanı motive ediyor burdan deestek alarak ve diyestisyene giderek en önemlisi spor da yaparak başarırsınız inşallah tekrardan sık sık topiğinizi ziyaret edicem ve günlük menü paylaşımınızı takip edeceğim
Sagol esilay destegn icin su saatte kaltm yatamadm kayısı yedim su ictim activia alaym iyi aklima getirdn özel mesajını bekliyorum ok.görüşmek üzereAbla cım sabah ilk uyandığında 2..3 kayısı tüket ve 3 hafta kadar hani bimde de satılıyor aktivya tüket beni hiç kapızlık sorunum olmadı ama bu yöntemle daha çok sindirimim çalıştı ...abla cım size yarın özelde bir mesaj yazacapım haberiniz olsun ☺
Ayyy canim cekti yaa basarilar dilerim veririz tabi niye veremiyelimKAHVALTIM:)
2 haşlanmış yumurta,1 közlenmiş patlıcan yumurta ve patlıcanı aynı tabağa doğrayıp üzerine zeytinyağ,avuç içi kadar aknaz köy peynir,6 zeytin,1 kase yoğurt keten tohumlu ... bitiremedim bile çok doydum:)
Canim diyetisyene cok gittim 2 kez ciddi kilolar verdim son gittgm diyetisyen herseyi biliyorsunuz dedi tahliller yapıldi hic bir sorunum yok liste bile vermedi gerek yok artık ben isteyince veriyorum ama sorun almamak 2yil almazsam sacitlenirmis öyle yapcm hep dikkat etcem yaniAslında bir diyetisyene baş vursanız sizin için daha iyi..
Ben başladım gidiyorum..
Sayfasında resim paylasmis kadın 60 bedenden 40 hatta 38 e düşmüş
Bir amca sadece 6 ayda 30 kilo vermiş..
Uyulunca verdiklerine ayda 9 kilo rahat veriliyor ablacim..
Benim okadar fazlam olmamasına rağmen ben başladım.. 1.70 boyum 77.7 ile başladım.. Sizede tavsiye ederim.. sizi bir düzen yapıyor.. Hem tahliller yaptıracak belki troidlerinizde sorun var ?
Bu büyük bir sorun benim kuzenim de çıktı kilo veremiyordu şimdi 2 ay geçmedi hap kullanmaya başladı troid için suan 15 kilodan fazla gitti hemde diyet yapmadan..
Aşırı kiloda sağlık sorunları oluşuyor lütfen diyetisyene devam etmeseniz bile gidip tahlil yaptırın sağlığınız için. .
Tebrikler sana ne mutlu azimlisin sen de lahana,maydanoz,sogan suyu hic icmedm icmemde sacma gecici yöntem bence direk yiyorum suyunu icmem igrenc hemde eziyet yaAbla cım şimdi tartıya çıktım bir saat spor yaptım ve 1 lt su içtim klom 79.600 çıktı şükür 7lere başladım ...abla size 4..5 yazdım onları okursunuz tek mesaj değil☺ayrıca abla cım lahana suyu hiç içtiniz mi yada çevrenizde deneyip te fayda gören var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?