• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Bende geçen yıl 117.8 ile başladım 3-4 ayda 100 e indim bir yıldır 105-100 arası gidip geliyorum şu an tam 100 kg yim 24 yaşındayım ve hiç bir zaman hayalimdeki kıyafeti giyemedim..dediğiniz gibi aslında hepimiz birer diyet uzmanı gibiyiz de işte önemli olan uygulamak..Yaa en çok ta göbek problemim var hamile gibiyim -17 ye rağmen insanlar hamile sanıyor :KK43: bunun için özel bir tavsiyeniz var mı
Canım zaten sen zayıfladıkça her tarafın incelecek. Biz fark etmiyoruz ama sırtımız kollarımız nasıl kalınlaşıyor
Yoğurt özellikle göbek yağları için etkili. Menülerinde mutlaka yoğurt olsun
Mutlaka duymuşundur zencefilli yada pulbiberli yoğurt. Ben pulbiberli olanı 1-2 hafta yaptım etkisi oldumu bilmiyorum çünkü hertaraftan incelme var
Zencefilli olanına haftada iki kez akşam yemeği yerine yiyodum hem tok tutuyor. Şu ara boşladım biraz
Kişi yürüyüş yapınca 153 kası birden çalışıyormuş. Zaten fazla kilolulara farklı spor pek önerilmiyor. Yürüyüş yüzme leslie
Metobolizmanın çalışması için spor şart

Bende geçen yıl 117.8 ile başladım 3-4 ayda 100 e indim bir yıldır 105-100 arası gidip geliyorum şu an tam 100 kg yim 24 yaşındayım ve hiç bir zaman hayalimdeki kıyafeti giyemedim..dediğiniz gibi aslında hepimiz birer diyet uzmanı gibiyiz de işte önemli olan uygulamak..Yaa en çok ta göbek problemim var hamile gibiyim -17 ye rağmen insanlar hamile sanıyor :KK43: bunun için özel bir tavsiyeniz var mı

Belki karın bölgesine yönelik hareketler yapabilirsiniz mekik çekmek gibi. Ben Spor yaptığım zaman dışarıda yürüdüğüm için evde dvdler üzerinden yapmaya çalışıyorum. Favorim kesinlikle Jillian Michaels 30 day shared. Evet çok zor. Evet resmen ağlamak istiyorsunuz ki ben ağlayanları da duydum. Ama 1 ay gibi bir sürede acayip derecede güzel vücudu toparlıyor. Tabi ki birden bire 2 beden incelmiyorsunuz. Ama diyetle birlikte 1 ay boyunca bu dvd de ki hareketleri aksatmadan yaparsanız eğer 9 kg a kadar verilebiliyormuş. 9 kg mı geçin 3-4 kg geçerek bile bayağı vücut toparlıyorsunuz. Hatta şuraya 1-2 resim ekleyeyim internetten örnek olarak. Mesela ilk resim de ki bayan yaklaşık 4 kilo vermiş. - 8 pounds yaklaşık olarak 3 kilo 600 grama denk geliyor. Ama öyle bir sıkılaşmış ki 10 kg vermiş gibi duruyor resmen..

Ama gerçekten ağır bir program. Kalbinizde ritim bozukluğu varsa. Bel fıtığı vb. rahatsızlığınız varsa. Ya da bugüne kadar hiç spor yapmamışsanız tavsiye etmiyorum.

Eklentiler

• l_39c8e7a0-77bf-11e1-8dc6-6d55ec600004.jpg
    l_39c8e7a0-77bf-11e1-8dc6-6d55ec600004.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 371
  • 30dayprogress3.jpg
    30dayprogress3.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 332
  • tumblr_mkecijsNLU1s7xwt0o1_1280.jpg
    tumblr_mkecijsNLU1s7xwt0o1_1280.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 405
Tşk.ederim cnm
Şunu unutma daha çok gençsin hiç bir başarı emek verilmeden elde edilmiyor
Eğer o kilonu şimdi veremezsen bir kaç sene sonra üstüne alacaksın.aldıkça bunalıma giricen
Sana tavsiyem biran önce kendini toparlaki ilerde pişmanlık duyma
Açıkçası sınav haftasında hem sınav saatlerimden hem de genel olarak okulun olmayışından dolayı tam anlamıyla düzene girebilirim diye düşünüyorum. Ayda 2 kilo versem 1 sene de 24 kilo eder. Yani en az 30 kilo vermem lazım ama 24 kilo da çok iyi bir rakam. Yavaş yavaş veriririm diye umuyorum :)

Belki karın bölgesine yönelik hareketler yapabilirsiniz mekik çekmek gibi. Ben Spor yaptığım zaman dışarıda yürüdüğüm için evde dvdler üzerinden yapmaya çalışıyorum. Favorim kesinlikle Jillian Michaels 30 day shared. Evet çok zor. Evet resmen ağlamak istiyorsunuz ki ben ağlayanları da duydum. Ama 1 ay gibi bir sürede acayip derecede güzel vücudu toparlıyor. Tabi ki birden bire 2 beden incelmiyorsunuz. Ama diyetle birlikte 1 ay boyunca bu dvd de ki hareketleri aksatmadan yaparsanız eğer 9 kg a kadar verilebiliyormuş. 9 kg mı geçin 3-4 kg geçerek bile bayağı vücut toparlıyorsunuz. Hatta şuraya 1-2 resim ekleyeyim internetten örnek olarak. Mesela ilk resim de ki bayan yaklaşık 4 kilo vermiş. - 8 pounds yaklaşık olarak 3 kilo 600 grama denk geliyor. Ama öyle bir sıkılaşmış ki 10 kg vermiş gibi duruyor resmen..

Ama gerçekten ağır bir program. Kalbinizde ritim bozukluğu varsa. Bel fıtığı vb. rahatsızlığınız varsa. Ya da bugüne kadar hiç spor yapmamışsanız tavsiye etmiyorum.
Teşekkür ederim canım peki bahsettiğin egzersiz programının linki var mı canım

Teşekkür ederim canım peki bahsettiğin egzersiz programının linki var mı canım
Ben d&r dan dvd sini aldım direkt. 15 tl ye. hem de türkçe dublajlı olduğu için çok rahat yapabiliyorsun. Ama illa önce deneyeceğim diyorsan ingilizcesi internette var - Son kısmı yok dvd 3 parçadan oluşuyor çünkü.

Jillian michaels 30 day shared yazarsan çıkar. Level 1 ile başlıyorsun her level i 10 gün yapıyorsun. Sonra 1 gün ara verip diğer levele geçiyorsun.

Ben d&r dan dvd sini aldım direkt. 15 tl ye. hem de türkçe dublajlı olduğu için çok rahat yapabiliyorsun. Ama illa önce deneyeceğim diyorsan ingilizcesi internette var - Son kısmı yok dvd 3 parçadan oluşuyor çünkü.

Jillian michaels 30 day shared yazarsan çıkar. Level 1 ile başlıyorsun her level i 10 gün yapıyorsun. Sonra 1 gün ara verip diğer levele geçiyorsun.

tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre versin :)

ne mutlu örnek olduysam tasimayalm bu yükleri inanmak yetiyo yoksa su diyet bu diyet dgl kafada bitimek lazim 48kg bu fikirle gitti dahada gitcek diyetsyende 2yıl almazsan sabitlenir ama hep dikkat dedi artık bunu hastalik kabul ettm ki zaten öyle bazi şeyleri ömür boyu hayatmdan cikardm ekmek,makarna,pilaü.hamur vs.artk yok canimda istemio zaten mutluyum hic olmadgm kadar

sarkma oluyor mu peki vücudunuzda?

bütün sayfaları okuma fırsatım olmadı şu anki kilonuzu pes edip etmediğinizi merak ediyorum açıkcası

Ben yokken gelmıssiniz muhabbet koyulasmis azalttım ugramayi kizmakta haklisiniz 1.5 yil sonunda ara verdim diyelim kendime ayri yemek yapmiyorum evdekh normal yemeklerdn yiyorum cok özledim fasülyeyi patlican ı derken vermedim 3aydir durdu yada durdurdum diyelim etrafin zayifladn ıste manken mi olcan böylede iyisin laflari motivemi düsürüyo uymiycam onlara yeter bu ara 40daha vermeliyim sarkma ilk önce cok oldu ama artik sikilasiyor kg vermedgm halde görenleq cok gitmis diye olmayan gömlek geliyor bende sasirdm ama sıkılaşmaya bagladm dua edin yilmam artik bu bilince vardım sükür

Canan Karatayi takip edip internette videolarini seyretmenizi hatta mumkunse kitaplarini okumanizi oneririm.
Ben 2. Kitabini okuyorum..
Bahsettigi yanlis yapilan seylerin cok fazla yapildigi bir sulalem var .. Prof. Hocamizi takip edin derim.. Uzun zamandir sizleri izliyorum.. 8 gundur karatay beslenme seklini uyguluyorum.. Sonuclari ayrica yazarm.. 8 gun dedim ama arada regl oldum falan o yuzden henuz sadece 1 kg kaybim var..

Ben yokken gelmıssiniz muhabbet koyulasmis azalttım ugramayi kizmakta haklisiniz 1.5 yil sonunda ara verdim diyelim kendime ayri yemek yapmiyorum evdekh normal yemeklerdn yiyorum cok özledim fasülyeyi patlican ı derken vermedim 3aydir durdu yada durdurdum diyelim etrafin zayifladn ıste manken mi olcan böylede iyisin laflari motivemi düsürüyo uymiycam onlara yeter bu ara 40daha vermeliyim sarkma ilk önce cok oldu ama artik sikilasiyor kg vermedgm halde görenleq cok gitmis diye olmayan gömlek geliyor bende sasirdm ama sıkılaşmaya bagladm dua edin yilmam artik bu bilince vardım sükür
İnşaAllah devam etme iradesine sahip olabilirsiniz. Allah izin verirse,.. Mayra rozales diye bir kadın 470 kilodan normal bi insan görüntüsüne kavuştu, neden olmasın, sizinki onun yanında hiçbişey ve maşallah bu kadar vermişsiniz gerisi gelir umarım

Nerden başlasam bilemiyorum .Bnun nereinden başlanabilirki bir yokoluş resmen,farkında olmayş.ilk hatırladığım 3.sınıfa giderken 30 kg dım sınfta en çok ben çıkmıştım hep çıktı bu böyle.18 yaşında 98 kg da açtım gözümü kendime geldim ünv.kazanmıştım böyle olmazdı günler boyu sirkeli salata,yoğurt,yürüyüş1 yılda 68 kg oldum 40 bedendim çok güzel günler beni bekledi tabi kilo diyeti bırakınca yine artmaya babşladı yavaş yavaş 27 yaşında 100 kg evlendim ünv bitirdim bu arada öğretmen olmuştum işim beni seven ve kilolarımı dert etmeyen kocam vardı beni böyle sevmişti...
Sonra hamile kaldım ki herkes arkamdan çocuğu olmaz demiş sonra öğrendim sorunsuz doğdu 1 kızım oldu hamileyken 5 kg aldım bu ilginç ezeryan doğdu kolaydı sorunsuzdu 1 yıl emzirdim bırakınca kg almaya başladığmı anladım ufak bi diyet ve bitiriş işe yaramadı yemeye devam...tab,i artk hiç tartılmıyordum erdim yoktu sanki:KK43:(
kızım 3 yaşındayken 1 gebelik daha oğlum oldu bu kez gebelik sorun dedi dr. morbid obezdim çünkü tansiyonum çıktı gebelikte onun dışınd iyiyidim ama sezeryan riskliydi doğuda yaşıyorm ve Dr.lar korkuyordu benden yanaşmadlar doğuma en son ilk doüumdaki druma gittim o yaparım dedi.ama ben sanki son günlerimi yşıyordum artık ölüme gider gibi gittim hastaneye.epidural oldu.kemik arasını bulup uyuşturabildiler şükür 1 saat sürdü zor bi doğumdu zor çıktı oğlum sıkıkşmıştı küvez falan derken hastaneden sağ salim çıktım.ilginç olan bunca kg a göre iyi toparlanıyordum dikiş patlar dediler neler dediler ben ertesi gün ayağa kalktm 2 doğumdada ...kiloluydum ama hep hareketliydim ev,okul,iş,hepsine yetiyordum şükür...
2013 yaza kadar aynı kilolu ve artık iyice zorlaşan hayatım....pişiklerr,bedensel temizlikte zorlanmalar ,kıyafetsizlik,aynı şeylere mecbur olmak ,cinsellik bile zorlaştı ama eşim hep sağlılğın için zayıfla ben seni üzmem diyordu aslında kötülük yapmış göremedim hiç bi şeyii.
bi gün markete gittik ben alış veriş yaparken o bi arkadaşını görmüş konuşurken beni gösterp aa kadına bak kendini taşıyamıyor yuhh demiş...
arabada suratı asıktı kızdı arkadaşına ama ben yerin dibine girseydim bu ilk DANNNN oldu kafamda eylülde okulumu değiştirdim yeni okulumda çocuklara yeni 1 yüzdüm tabiki koridorlarda gülüyorlar yanıma gelip teyze sen napıon burda diyorlar öğretmenim deyince hiç böyle öğretmen olurmu diyorlardı bunlar 2.DANNN OLDU hep diyetle başaramam dedim yapmadım kasım aynda sağ dizim ağrımaya başladı 1 ay idare ettim 1 ay sonra bi sabah yürüyemeyerek uyandım sağ ayayğmı basamıyordum topl oldum resmen .internetten araştırdım galiba menisküs olmuştum saatlerce ağladım ben ne yapmıştım kendime nolcaktı evim kocam,çocuklarm,işim,napardım Dr.a gittim ve MR istedi noldu biliomusunuz 120 kg ya kadar MR alıyrdu çektiremedim tam teşhisim konamadıdr zaten öyleye bile bu kg da bişey yaplmaz ZAYIFLAAAA diye haykıdı ve 3. DANNNN kendime geldim 6 aralıktı o gün değişti hayatım tartıya çıktım 120 de bitti ve tekrar 40 a geldi 160 kg dum gözlerime inananamadım kendime diyet listesi yaptım biliordum zaten herşeyi sizlere de anlatıcam hepsini bu sadece hikaye tarafı
3.5 ayda 20 kg giitti
Şükürler olsun iyileşiyorum 140 kg yum asla durmam hedefim 75 kg burdan paylaşcam herşeyimi yaşadıklarımı görenler şok oluyo 20 kg bile hayatımı çok mutlu kıldı hergün yeni bir umut bana destek olun beraber yürüyelim daha yazcak çok şey var...
SEVGİLER...:KK16::KK16::KK16:
yani gecenin bu saatinde üşenmedim bütün zayıflama hikayeni okudum.Gösterdiğin azim verdiğin kilo hiç küçümsenecek gibi değil ama çok tehlikeli bir dönemece gelmişsin yani Şeytanın devreye girdiği evre.Herkes şimdi sana çok zayıfladın,ne güzel oldun,artık yeter yaklaşımlarıyla farkında olmadan sana en büyük kötülüğü yaptığı,seninde verdiğin kilonun aldığın iltifatların sarhoşluğuyla bu yolda gösterdiğin başarının bir başarısızlık hikayesine dönüşüp belkide 160 deği 170-180 lere geri dönme tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğin en tehlikeli dönemdesin.Dediğim gibi şeytanın yoluna taş koymaya kalkıştığı yerdesin.
Unutma arkadaşım bu kolay bir yol değil ve bunu karşındaki insanların anlaması imkansız çünkü yaşadıklarını en iyi sen bilirsin.Gördüğüm son zamanlarda verdiğin kilolar seni fazlasıyla rehavete kavuşturmuş ki artık eskisi kadar şevkle yazmıyor hatta bir yerde evde yapılanları yiyorum artık yazmışsın.Unutma, sen hala 125kg sın ve seni eskiden tanıyan insanlara göre çok zayıfladın ama seni yeni tanıyan insanlar için hala çok kilolusun ve bu noktada bırakırsan eski kilonunda üstüne çıkar ve bir daha o dünyalarca kiloyu verecek azmi kendinde bulman cidden çok çok zor olur.En önemliside kilolu insanların manevi ve fiziksel olarak yaşadığı işkenceleri en iyi bilenlerden biri olarak asla beyninin bir yerinden çıkarma.
Bence,bunları okuma fırsatın olursa önce 10kg lık 4 tane su şişesini al ve bak bunlar senin bu güne kadar üstünde taşıdığın ve bir o kadarıda halen üstünde yani daha yolun yarısındasın ve bütün çevrenin verdiğin kiloları alkışlamasına kulaklarını tıkayıp,ACİLEN toparlanıp devam etmez isen geri döneceğin yer bildiğin cehennem.Ya Şeytan kazanacak yada SEN.Karar ver :) Sevgiler.

yani gecenin bu saatinde üşenmedim bütün zayıflama hikayeni okudum.Gösterdiğin azim verdiğin kilo hiç küçümsenecek gibi değil ama çok tehlikeli bir dönemece gelmişsin yani Şeytanın devreye girdiği evre.Herkes şimdi sana çok zayıfladın,ne güzel oldun,artık yeter yaklaşımlarıyla farkında olmadan sana en büyük kötülüğü yaptığı,seninde verdiğin kilonun aldığın iltifatların sarhoşluğuyla bu yolda gösterdiğin başarının bir başarısızlık hikayesine dönüşüp belkide 160 deği 170-180 lere geri dönme tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğin en tehlikeli dönemdesin.Dediğim gibi şeytanın yoluna taş koymaya kalkıştığı yerdesin.
Unutma arkadaşım bu kolay bir yol değil ve bunu karşındaki insanların anlaması imkansız çünkü yaşadıklarını en iyi sen bilirsin.Gördüğüm son zamanlarda verdiğin kilolar seni fazlasıyla rehavete kavuşturmuş ki artık eskisi kadar şevkle yazmıyor hatta bir yerde evde yapılanları yiyorum artık yazmışsın.Unutma, sen hala 125kg sın ve seni eskiden tanıyan insanlara göre çok zayıfladın ama seni yeni tanıyan insanlar için hala çok kilolusun ve bu noktada bırakırsan eski kilonunda üstüne çıkar ve bir daha o dünyalarca kiloyu verecek azmi kendinde bulman cidden çok çok zor olur.En önemliside kilolu insanların manevi ve fiziksel olarak yaşadığı işkenceleri en iyi bilenlerden biri olarak asla beyninin bir yerinden çıkarma.
Bence,bunları okuma fırsatın olursa önce 10kg lık 4 tane su şişesini al ve bak bunlar senin bu güne kadar üstünde taşıdığın ve bir o kadarıda halen üstünde yani daha yolun yarısındasın ve bütün çevrenin verdiğin kiloları alkışlamasına kulaklarını tıkayıp,ACİLEN toparlanıp devam etmez isen geri döneceğin yer bildiğin cehennem.Ya Şeytan kazanacak yada SEN.Karar ver :) Sevgiler.
Bir çok kez al verler yaşayan biri olarak söylediklerine sonuna kadar katılıyorum
Bende 3 sene önce çok emek vererek 35 Kilo verdim ama çok şımarıp yarın devam ederim diye diye farkında olmadan 25 kiloyu geri aldım. Tekrar o gücü toplamam çok zaman aldı
Bu duyguyu sadece yaşayan anlar. İnsan kendinden çok rahatsızdır ama dikkat etme azmini bi türlü toplıyamaz.
Çok şükür geçte olsa o gücü tekrar yakaladım ve bu sefer kesinlikle akıllandım
Çünkü girdiğim o bunalımları tekrar yaşamak istemiyorum
İnşallah herkes hedefe ulaşma mutluluğunu yaşayabilir
Çünkü tartıda görülen eksi rakamlar en lezzetli yemekten daha çok haz veriyor insana
Çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlar hedefe ulaşmadan durmak yoook
Sevgiler

Bir çok kez al verler yaşayan biri olarak söylediklerine sonuna kadar katılıyorum
Bende 3 sene önce çok emek vererek 35 Kilo verdim ama çok şımarıp yarın devam ederim diye diye farkında olmadan 25 kiloyu geri aldım. Tekrar o gücü toplamam çok zaman aldı
Bu duyguyu sadece yaşayan anlar. İnsan kendinden çok rahatsızdır ama dikkat etme azmini bi türlü toplıyamaz.
Çok şükür geçte olsa o gücü tekrar yakaladım ve bu sefer kesinlikle akıllandım
Çünkü girdiğim o bunalımları tekrar yaşamak istemiyorum
İnşallah herkes hedefe ulaşma mutluluğunu yaşayabilir
Çünkü tartıda görülen eksi rakamlar en lezzetli yemekten daha çok haz veriyor insana
Çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlar hedefe ulaşmadan durmak yoook
Sevgiler
en büyük tuzak çevrenizde çok zayıfladın yeter diyenlerdir.İşin komiği bunu size diyenler siz kilo vermiş halinizle hala 100kg civarındayken kendileri 55-60kg civarında olanlardır.hani,madem çok zayıfladım madem bu kilo bana yakıştırdığın kilo bu ozaman gel sende 100kg ol desen vebalı görmüş gibi kaçarlar bir kısmıda verdiğiniz kilodan rahatsızdır o yüzden yeter verdiğin diye feryat ederler

en büyük tuzak çevrenizde çok zayıfladın yeter diyenlerdir.İşin komiği bunu size diyenler siz kilo vermiş halinizle hala 100kg civarındayken kendileri 55-60kg civarında olanlardır.hani,madem çok zayıfladım madem bu kilo bana yakıştırdığın kilo bu ozaman gel sende 100kg ol desen vebalı görmüş gibi kaçarlar bir kısmıda verdiğiniz kilodan rahatsızdır o yüzden yeter verdiğin diye feryat ederler
Aynen cnm
1 ocakta 113.5 kiloyla başladım şu anda 79 kiloya düştüm. Hedefim 65 olmak. yeter artık daha verme diyenler öyle rahatsız ediyorki
Ama bu sefer ve Son olarak hedefime ulaşmadan bırakmak yok tabi sonrasında geri almakta

Aynen cnm
1 ocakta 113.5 kiloyla başladım şu anda 79 kiloya düştüm. Hedefim 65 olmak. yeter artık daha verme diyenler öyle rahatsız ediyorki
Ama bu sefer ve Son olarak hedefime ulaşmadan bırakmak yok tabi sonrasında geri almakta
çok güzel vermişsin,neler yaptın verme sürecinde? birde verdikten sonra öncelikli protein ağırlıklı beslenmek yada haftada 1 veya 2 gününü saf protein alarak geçirmek kilonu korumakta çok etkili hatta çözüm olur.

çok güzel vermişsin,neler yaptın verme sürecinde? birde verdikten sonra öncelikli protein ağırlıklı beslenmek yada haftada 1 veya 2 gününü saf protein alarak geçirmek kilonu korumakta çok etkili hatta çözüm olur.
Önerin için teşekkür ederim cnm

Farklı bişey yapmadım hepimizin bildiği şeyler
Yağlı tatlı hamurişinden uzak durdum
Sabah 1-2 dil ekmekle normal kahvaltı
Öğlen -akşam :et salata Yoğurt yada sebze salata Yoğurt
Ben başlarda ara öğün yaptım ama bana pek yaramadı o yüzden bıraktım
Tabi akşam en geç 6 da dükkanı kapattım
Bol su birazda yürüyüş

Önerin için teşekkür ederim cnm

Farklı bişey yapmadım hepimizin bildiği şeyler
Yağlı tatlı hamurişinden uzak durdum
Sabah 1-2 dil ekmekle normal kahvaltı
Öğlen -akşam :et salata Yoğurt yada sebze salata Yoğurt
Ben başlarda ara öğün yaptım ama bana pek yaramadı o yüzden bıraktım
Tabi akşam en geç 6 da dükkanı kapattım
Bol su birazda yürüyüş
yolunuzda sabır ve başarı diliyorum,bırakmayın lütfen.

Back