- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
en büyük tuzak çevrenizde çok zayıfladın yeter diyenlerdir.İşin komiği bunu size diyenler siz kilo vermiş halinizle hala 100kg civarındayken kendileri 55-60kg civarında olanlardır.hani,madem çok zayıfladım madem bu kilo bana yakıştırdığın kilo bu ozaman gel sende 100kg ol desen vebalı görmüş gibi kaçarlar bir kısmıda verdiğiniz kilodan rahatsızdır o yüzden yeter verdiğin diye feryat ederler
bence acil motive edin kendinizi hatta dukan dieti ile kısa zamanda dilediğiniz kilonun altına dahi inersiniz ama hemen başlayın çünkü verdiklerinizi almanız çok kolay oluyor biliyorsunuz.evet ben onların kubanıyım.89 dan 72 ye ındım ve aylardır 65 e dşemedım.sırf ınsanlar coook zayıflamışsın dedı dıye herşeyi saldım.hedefimden şaştım
bence acil motive edin kendinizi hatta dukan dieti ile kısa zamanda dilediğiniz kilonun altına dahi inersiniz ama hemen başlayın çünkü verdiklerinizi almanız çok kolay oluyor biliyorsunuz.[/
oruçluyken dukan yapmam zor olur sanırım.birde dukanı diyetinin bazı evreleri var sanırım.ıyıce aaştırıp bilmek lazım
Ben yokken gelmıssiniz muhabbet koyulasmis azalttım ugramayi kizmakta haklisiniz 1.5 yil sonunda ara verdim diyelim kendime ayri yemek yapmiyorum evdekh normal yemeklerdn yiyorum cok özledim fasülyeyi patlican ı derken vermedim 3aydir durdu yada durdurdum diyelim etrafin zayifladn ıste manken mi olcan böylede iyisin laflari motivemi düsürüyo uymiycam onlara yeter bu ara 40daha vermeliyim sarkma ilk önce cok oldu ama artik sikilasiyor kg vermedgm halde görenleq cok gitmis diye olmayan gömlek geliyor bende sasirdm ama sıkılaşmaya bagladm dua edin yilmam artik bu bilince vardım sükür
elavinya 113,5 oldum
geri gel!!!
canım bende 147 yi gördüm doğumdan sonra şu anda cuma zayıflama yarışında 7 takımdayım ve takımımla 10 lilo verdim bugün itibarıyla 124 1 bizim takımdaki en kilolu benim gelirsen bereber yarışırız takımdolu ama dışardan liste dışı devam edebiirsin yaklaşık 1 ay bende öyle devam ettim
canım bende 147 yi gördüm doğumdan sonra şu anda cuma zayıflama yarışında 7 takımdayım ve takımımla 10 lilo verdim bugün itibarıyla 124 1 bizim takımdaki en kilolu benim gelirsen bereber yarışırız takımdolu ama dışardan liste dışı devam edebiirsin yaklaşık 1 ay bende öyle devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?