Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzün küçülmüş baya hemde tebrik ediyorum :)ögrencilermle selfiem
sagolun canlar ben sizle varim dertek cok güzel oluyor
ögrencilermle selfiem
Merhaba hatırladım bende seni ya anilarim geldidi aklima güzel paylasimlardi. evet benim kizimdi tam 6yil önce haftaya dogum günümüz var 3yıl önce de bi ogtkum oldu ilginc ki onda da nisan annesiym hatta ayni gün ikiside 6nisan verhasil kilolari veriyorum bacım sevindm beni bulmanaTebrik ederim elavinya.Yanlış hatırlamıyorsam senin ilk çocuğunla benim ikinci çocuğum aynı gün doğmuşlardı.Nisan 2009 anneleri.Hikayen muhteşem bir sona gidiyor.Eminim istediğin kiloya düşeceksin.
ne mutlu örnek olduysam tasimayalm bu yükleri inanmak yetiyo yoksa su diyet bu diyet dgl kafada bitimek lazim 48kg bu fikirle gitti dahada gitcek diyetsyende 2yıl almazsan sabitlenir ama hep dikkat dedi artık bunu hastalik kabul ettm ki zaten öyle bazi şeyleri ömür boyu hayatmdan cikardm ekmek,makarna,pilaü.hamur vs.artk yok canimda istemio zaten mutluyum hic olmadgm kadarelavinya maşallah ne güzel kilo verdiniz... lütfen dikkat edin bundan sonrada geri almayın. çünkü yağ hücreleri tamamen yok olmuyor,sadece küçülüyormuş.verdiğiniz kiloları 2-3 yıl korursanız,sonrasında da almazsınız inşallah...uzmanlar öyle diyor. bende kilo vermeye çalışıyorum ve bu çabama motive kaynağım sizsiniz :) .bir gün öylesine forumu açmıştım ve sizin başlığınıza denk geldim. düşünüyordum ama diyet yapmıyordum. okuyunca bende başladım diyete. sizin ve tüm kilo vermek isteyen arkadaşlar için dua ediyorum. sizde eksik etmeyin...
üyeliğimide aldım.artık sadece okumakla kalmasın dedim:)
sevgiyle...
Slm cnmMerhaba :) Bir süredir siteye üye olmama rağmen pek vakit ayıramadım. Daha sonra şifremi unuttum. Ve sınavlar o bu derken yazmaya hiç fırsatım olmadı. Başlığınızı göreli uzun zaman olduğu halde dün vakit ayırıp tüm sayfaları okudum ve gerçekten azminize hayran kaldım. Bende 23 yaşında üniversite öğrencisi öğretmen adayı birisiyim :) 1.72 boyum var ve 105 kiloyum... Aslınga kilo vermekle ilgili , farklı doktorlardan tutun da sporlar dahil pek çok konuda bilgi sahibiyim. Hatta benim bu bilgilerimden yararlanarak kilo veren pek çok arkadaşım oldu. Ama konu kendime gelince bana birşeyler oluyor :) Yani kilo vermeye başlıyorum örnek olarak 2 hafta diyet ve sporumu hiç aksatmadığım zaman 5 kg falan veriyorum. Ama sonra birden bırakıyorum. Geri de başlayamıyorum ve başlayacağım zamana kadar verdiğim kiloları da fazlasıyla almış oluyorum tabi ki.
Şu sıralar severek takip ettiğim tek bir doktor var o da Dr. Ayça Kaya... Kitabını da okudum ve kesinlikle çok mantıkı. Katıldığı tv programlarını falan izleyince de tüm bilgileriniz pekişiyor. Onun sistemine de başladım çokta güzel gidiyordu. Ama diyorum ya başlıyorum sonuç almaya başlıyorum sonrası gelmiyor. Çok çabuk sıkılıyorum diyet yapmaktan falan böyle olunca da bana iyi gelmiyor. Sayfalarca size imrendim devamını diledim keşke bende de öyle azim olsa dedim. Başarılarınızın devamını dilerim...
Ve eğer varsa bana tavsiyeniz onları da can kulağıyla dinlerim. Belki bazı sözleriniz gerçekten kalbime dokunur ve bende kilo verip istediğim kıyafetleri giyebilirim. Moda düşkünü olduğum halde kıyafetlere uzaktan uzağa bakmakla yetinmem...
Kendinize iyi bakın :)
Onları ben de gördüm aslında kafama da bayağı yattı ama hem öğrenciyim hem de yazın evde oturmaktansa çalışmayı planlıyorum. Sayfaya gereken özeni gösteremezsem ya da günlük giremezsem diskalifiye olurum diye vazgeçmiştim katılmaktan. Çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim <:)Slm cnm
Bı konu benimde önceden takip ettiğim bi konuydu
Konu sahibinin artık yazmaması çok üzücü
Bende 1 ocakta 113.5 kiloyla sağlıklı beslenmeye başladım şimdi 84 kiloyum ve devam ediyorum
Kendini disipline edebilmen için cuma yarışmalarına katılmanı öneririm. Bana çok faydası oldu
Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz neler yaptınız lütfen bize de anlatın inşallah ta devam edersiniz. Darısı bana ve tüm isteyenlereSlm cnm
Bı konu benimde önceden takip ettiğim bi konuydu
Konu sahibinin artık yazmaması çok üzücü
Bende 1 ocakta 113.5 kiloyla sağlıklı beslenmeye başladım şimdi 84 kiloyum ve devam ediyorum
Kendini disipline edebilmen için cuma yarışmalarına katılmanı öneririm. Bana çok faydası oldu
Tşk.ederim tatlım Aslında hepimizin bildiği şeyler. Doğru yicekleri yemek birazda hareket.Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz neler yaptınız lütfen bize de anlatın inşallah ta devam edersiniz. Darısı bana ve tüm isteyenlere
Tşk.ederim cnmOnları ben de gördüm aslında kafama da bayağı yattı ama hem öğrenciyim hem de yazın evde oturmaktansa çalışmayı planlıyorum. Sayfaya gereken özeni gösteremezsem ya da günlük giremezsem diskalifiye olurum diye vazgeçmiştim katılmaktan. Çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim <:)
Tşk.ederim tatlım Aslında hepimizin bildiği şeyler. Doğru yicekleri yemek birazda hareket.
Dediğim gibi ben 1 ocakta 113.5 kiloyla başladım sağlıklı beslenmeye 5 ocakta 110.6 kiloyla cuma yarışmalarına katıldım 9.takımdayım. Yarışmada olmak beni çok motive etti her hafta yeni bi heyecan takım sorumluluğu.şimdiye kadar sabit yada artı çıktığım olmadı az çok mutlaka verdim.
Ekmek sadece sabahları yedim 1-2 dilim yum.peynir yeşillik normal kahvaltı. Öğlen akşam et salata Yoğurt yada sebze yoğurt
Şimdiye kadar genelde yürüyüş yaptım zaten kilosu fazla olanlara farklı sporlar önerilmiyor yaklaşık 1 aydır hafta bir yüzmeye başladım
Aslında hepimizin az çok diyet deneyimi ve bilgisi var. Bide bildiklerimizi uygulayabilsek kilo derdimiz hiç kalmıcak
Sen kaç kilosu bilmiyorum ama sanada başarılar cnm. Yeterki iste,sabret ve azmet