Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol ya rabbim herkesi darda koymasın cok kötü günler gecirmiş 2014dönüm noktamdi mutlu güzel günler yasadm hedefe varmasamda halen tepkiler inanilmaz di burda yazdmmi bilmiyorum ama gecen eski okuluma gittim orda 2.sinğfta biraktgm ögrencılerm 4.sinıf olmus beni görünce ögretmenimızin kardesi gelmis diye yanıma kostular kûcülmussünüz dediler süperdı hic unutmıycm bu anımıyıl dönümün kutlu olsun canım. Çok güzel görünüyorsun. Demek ki sen 80 filan olduğunda bayağı bildiğin zayıf bir insan olacaksın 115 de böyle göründüğüne göre. seneye bugün istediğin kiloda olman dileğiyle. kendine iyi bak.
gercekten 90 gıbı gosterıyosun baya sıkılkasmısın spor yaptınmı bu arada evlılık yıl donumun nasıl gecdısagol teşekkür ederim suan 115 im bu fotoda öyle yani kemiklerm iri şaşiriolar söyleynce 90gösteryon diyolar iltifatmi ediyolar 6aralık yıldönümüm geldi catti 1yilda 45kg aslinda 9ayda 3aydr pek vermedm ama sıkılasıyorum bu ara 1yilda 30daha vermelym hadi hayirlisi 6aralikta ne yapsam acaba
dagarcıma güzel bi söz daha kazandirdin beynime kelepce taktirmak süpeq bende onu yaptm aslinda yillardıs divetle olmaz basaramam diye yapmadm am isteyince oluynseni gerçekten yürekten tebrik ederim.İşin kolayınıda seçebilirdin şimdikilerin yaptığı gibi ameliyatla zyıflaya bilirdin ama sen kendi azminle sabırla verdin kilolarını kalan kilolardada ALLAH yardımcın olsun.bende yıllardır ha verdim verecem diye diye veremedim kilolarımı ama artık karar verdim mideme kelepçe takmaktansa beynime kelepçe taktım sabırlı olup bu işi bitirecem.
ögretmenimızin kızı vaaauv begendim oda olcak inşallah hayat güzelmis gecen tv de zayiflayan bi kiz bagdas kurabiliyorum artık diye agladi bende agladim ne cok seydn madurmustm ah ben ahhayy acnım bende bıraktın diye çook üzülmüştüm maşalllaaahhh sana bence 80 e düş bırak bu sefer öğrencilerin öğretmenimizin kızı gelm,işşş desinlerrr:)))))))ohhh ne güzel şeyyy bu ya
canım harika vermişin neler yaptın biraz bahsedermisinMerhaba ben de 1 ay önce 134 kilo ile başladım suan 126 yim. Inşallah ben de sizin gibi zayiflayacagim. Ama merak ettiğim bir nokta var ben sarkmalardan aşırı korkuyorum 18 yaşındayım ve spor da yapıyorum bunun bir avantajı olabilir mi sizce ?
Aslında ekmeği azaltmadim her öğün 2 dilim ekmek yiyorum ama doyacagim kadar yiyorum yemek. 5 öğün yemeğim var. 1.5 saat de spor yapıyorum. Abur cubur da kestimcanım harika vermişin neler yaptın biraz bahsedermisin
Merhabalar osmanlidaki gibi hizli bir yukselme donemindn sonra yada biz alcalma diyelim duraklama dônemine girdm 8ayda 40kg 3ayda 5kg. 2 ayda +2 kg aldm tekrar ve bekledigm gaz geri geldi 125kgyum suan 2 gùndúr eski diyetime dondm hazirana yani ramazana kadar 2 basamakli kg ya dùscem yemin olmasada sôz sizde sahit olcksnz takipte kalin bacilar