elbetteki suanda fazlaym hala obezim daha başarmadm zaten 54bedenim büyük bedenim ama öncesinde bedensiz terzi dikerken magazalardan artık buluyorum disari cikinca parmakla gösterilmiyor ve insanlar bana bakip dudak ısırmıyolar ha birde şu benden kilolumu diye sorabilecegm insanlar olabiliyor ya bu aşamada bu bile beni cok mutlu ediyo 3kg daha gitti bu arada mutluyum beaElavinya azminden dolayı tebrik ederim ama sana yeni bir dan gelmesi amacıyla söylüyorum 125 kilo da çok fazla..şu an sana 35 kilo vermişsin gibi görünebilir ama sen zaten özünde 80 -100 kilo arasıymışsın.önce normal kilona dön sonra da incelmeye çalış..içindeki ince kızı açığa çıkar,kolay gelsin..
İnşallah çok daha güzel olcaksınelbetteki suanda fazlaym hala obezim daha başarmadm zaten 54bedenim büyük bedenim ama öncesinde bedensiz terzi dikerken magazalardan artık buluyorum disari cikinca parmakla gösterilmiyor ve insanlar bana bakip dudak ısırmıyolar ha birde şu benden kilolumu diye sorabilecegm insanlar olabiliyor ya bu aşamada bu bile beni cok mutlu ediyo 3kg daha gitti bu arada mutluyum bea
merhaba elavinya seni tebrik ederim bana da güc kuvvet oldun ben de 24 yasindayim üniversiteye basladiktan sonra 6 yil icknde yavas yavas kilo aldim 7 yil once 58 kilo olan ben bir de hamilelikle tam 95 kilo oldum dogumdan 10 gun sonra 86 ya dustum tekrar süt olsun ayağina 10 kilo aldim sutum falan da artmadi tekrar diyet falan yapmadan 12 kilo verdim simdi cocugum 4 aylik ve ben 85 kiloyum ve bugunden itibaren sıkı bir diyete basliyorum hedefim 60 olmak son 24 kilom bakalim ne kadar sürede vericez kilolarimizi her sali kac kilo verdigimi yazicam boykece birbirimizi motive etmis oluruz
merhaba
Bana dogumdan sonra doktorum emzirdigim surece diyet moduna girmememi soylemisti.vucudun attigi toksinler sut yoluyla bebege gecermis. Sadece tatlidan uzak durun akliniza bisiler yemek geldiginde cok comert davranmayin yeter bence.. Bu konuda da en buyuk yardimci SU Hem sutunuzu arttirir hemde nefsinize hakimiyeti kolaylastirir. Bir arkadasim kilo vermeye daha cabuk baslasin diye emzirmeyi 6 ayda kesmisti sutunuz oldugu surece de lutfen bebeginizi emzirin.2 sene .
Zaten emzirirken yasayacaginiz haz herseye deger ..
Sonra kg derdine dusun..
Sevgiler bebeginize de Allah saglik huzur ve sizlerle uzun omur versin insallah..
teşekkür ediyorum aslında amaclarm arasında buda var zaten ameliyat kolaya kacmak bence ve bi süre sonra yasam tarzlarini degiştrmedkldri icin tekrar alıyorlarmis e diyet yapcklarsa almamak icin ameliyatawne gerek o zamanSizi ayakta alkisliyorum
Cok zor biseyi basariyorsunuz
Ameliyat olmadan bicak altina yatmadan kilo veriyorsunuz
merhaba
sizi tekrar tebrik ediyorum.
hala yilmadiniz ve azimle devam ediyorsunuz. masallah massallah diyim nazar degmesin.
size sürekli yazmassamda sürekli takip ediyorum, sikca girip bakiyorum birseyler yazdinizmi diye.
bende dikkat ediyorum ve 30 kg verdim, vermem gereken daha 18 20 kg var.
maalesef bu aralar motivasyonum cok dusuk ve 4 aydir dikkat etmiyorum. aslinda bir yandanda iyi oldu diyebilirim, bu dinlenme süresi vucudumu siklastirdi.
ama artik eskisi gibi devam etmek istiyorum.
sizden de istegim ara ara buraya girip birseyler yazmaniz. bu beni ve benim gibi olan baska kisileri motive edecektir.
biliyorum cocuklu olunca insan zaman bulamiyor, bende sürekli cevap yazmasamda sizi siki takip ediyorum.
bide ayllik kac kilo oldugunuzu yazarmisiniz.
simdiden tesekkür ederim.
bu uzun zor ve mesakatli yolda allah yardimcimiz olsun.
basarilar
Mrh bitanem16
sen 30 kiloyu nekadar zaman icinde verdin?
7-8 ay gibi bir surede verdim. Hamilelikte aldigim 10 kg bir hafta icinde kendiliginden gitti kalan 20 kg da ben dikkat ederek verdim. Daha dogrusu Weight watchers die bir sistem var . yemek yeme aliskanligini ve duzenini degistiriyorsun. Yani saglikli beslenme. Kilo boy cinsiyet lere göre puan listesi var ve yiyeceklerin de puanlari var hakkin Oman puanlari gecmedigin surece herseyi yiyebilirsin. Ve cogu sebze ve meyvelerin sifir puanlari var. Bide gunde iki kere sebze ve iki kere meyve ve bir kere kalsium yemek sart. Bunlara dikkat ettigin surece zayiflama garantiert allahin izniyle. Ve tabiki en onemlisi su su su su.Mrh birtanem16
sen 30 kiloyu nekadar zaman icinde verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?