160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Selamlar herkese
Elevinya tebrikler tekrar :) yaz donemi vucut icin iyi bir dinlenme olmus bence ..
Normal duzende yilbasinda bence 2 haneli sayilari goreceksin ..
Oyle hissediyorum..
Bu arada kac aydir telfdaki uygulamayi kullanamiyorum web sitesine de bir kac kez girmeye calistim olmadi..
Neyseki simdi web sitesine girebildim..
Takipteyim bende ramazanda haftada 5-6 gun yarim saat 45 dk lik yuruyus ve yememe( ara ogun yedim ve ana ogunlerde azalttim) dikkat ederek 6 kg verdim 85 oldum ama bu ara 87 oldum tekrar (
İrademi hizmete cagiriyorun

merhaba..bende takip ediyorum sizi haftalardır..yeni üye oldum bende
gerçekten takdir ediyorum sizi çok azimlisiniz..keşke bende öyle olabilsem 23 yaşıma geldim hala kiloluyum..bende incecik olabilecekmiyim acaba diyorumbaşlıyorum başlıyorum yine eskiye dönüyorum..beni motive edicek hiçbişey yok..bırakıyorum bende40 gün sonra okula başlıcam son sınıfım artık..bende bir öğretmen adayıyım
gitmeden ne kadar verirsem o kadar iyi olur benim için..ama işte bende motivasyon sıfır

Merhaba valla kendimi buldum. Ben 80li kiloları gördüm ama sahip çıkamadım. Cozuttum. Şimdi başında başına döndüm. Dün sil baştan başladım. Yeni yılda yeni bir kadın olacaksın. Darısı başıma. Takipteyim

elevina yok ortalıkta diyeti bıraktımı ne ?
elevina yok ortalıkta diyeti bıraktımı ne ?
buralardayııım yok yok birakmadm canım merak etmeyin tadini cikariyorum yeni hayatimın hayatim basli basina degisti yeni kiyaftlerim 54beden olsamda yeni imajim cok mutluyum 1aydr annemler yanimdaydi diyet yemeklerimi yapmadm evde piseni yedm sebze falan tabi ama az yagli tuzlu falan olunnca bu ayda vermedm almadmda allah korusun annemin yemekleri özlemisim tabi 1yıl oldu diyete nerdyse 45kg verdm tekrar sıkı günlere döndm 2haneliye az kaldi ins.6aralik dogum günüm az kaldi nasil kutlasamki diyet dog.gümüm tabiki selamlar herkeslere

canım başarılarrrr eminim istediğin ideal kg kavuşacaksın çoğu gitmiş bile maşallah

canımmm çok merat ettim yeni halini fotoğraf atarmısın ?maşallah bu arda azmini kaybetmedin

dün itibariyle istek üzerine eski fotolardanda buldum öncesıde yaparm bi ara

canım harıka olmusun senın yazdıklarını okudum cok etkılendım cok guzel bır hanım olmusun suan kac kılosun bu resımde bende 106kıloyum bu arada
sagol teşekkür ederim suan 115 im bu fotoda öyle yani kemiklerm iri şaşiriolar söyleynce 90gösteryon diyolar iltifatmi ediyolar 6aralık yıldönümüm geldi catti 1yilda 45kg aslinda 9ayda 3aydr pek vermedm ama sıkılasıyorum bu ara 1yilda 30daha vermelym hadi hayirlisi 6aralikta ne yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…