33falan oldu küsüratida vardı onun 6aralikti ya tam 6 ay oldu canim yarim yil yani 1yilda 60kg veririm gibi görünüyo regl dönemim her bittigınde 2kg falan gidio test ettm bi alaka var bgn bitti kilolar gitti yani
131 oley oley tey tey
Selam dayko nasıl gidiyor pek takip edemedim 👋
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diyet pek iyi değil spor a devam ettim 1 er cm incelmisim kilo farkı yok hep disardaydim bide tartı değiştirdim üstüne 1.5 kilo fazlam var bakalım şu okullar tatil olunca daha ağırlık vercem 😢😢 limon bal karabiber karıştırıp iç çok iyi geliyor ben 2 yıldır hasta olmuyorum şükür hissedince içiyorum bi gün de dinleniyorum iyi geliyor güzel haberlerini bekliyorum canım😚
merhbalar iyi akşamlar okul işlerim bitti şükür rahatladım bayağı az önce 6 yıl önceki eteğimi giydim çok mutluyum kadife bi etek malesef ki kışlık giyemeyeceğim şimdi öbür kış kadar da bol gelir ayyy havam batsın onu beğeniyordum ama daralttırırım napalım 56 beden oldum bu arada llahım ne güzel normal insana dönüşmeye başladım yeni başlıkmı açsamki yaratktan insana... abartmıyorum öyleymişim ya şükür günlerime vücut kitle indeksi hesapladım artık 3.sınıf obez değilim 2.sınıf şişman oldum onada sevindim
Süpersin ablacım bravoooo !!merhbalar iyi akşamlar okul işlerim bitti şükür rahatladım bayağı az önce 6 yıl önceki eteğimi giydim çok mutluyum kadife bi etek malesef ki kışlık giyemeyeceğim şimdi öbür kış kadar da bol gelir ayyy havam batsın onu beğeniyordum ama daralttırırım napalım 56 beden oldum bu arada llahım ne güzel normal insana dönüşmeye başladım yeni başlıkmı açsamki yaratktan insana... abartmıyorum öyleymişim ya şükür günlerime vücut kitle indeksi hesapladım artık 3.sınıf obez değilim 2.sınıf şişman oldum onada sevindim
merhbalar iyi akşamlar okul işlerim bitti şükür rahatladım bayağı az önce 6 yıl önceki eteğimi giydim çok mutluyum kadife bi etek malesef ki kışlık giyemeyeceğim şimdi öbür kış kadar da bol gelir ayyy havam batsın onu beğeniyordum ama daralttırırım napalım 56 beden oldum bu arada llahım ne güzel normal insana dönüşmeye başladım yeni başlıkmı açsamki yaratktan insana... abartmıyorum öyleymişim ya şükür günlerime vücut kitle indeksi hesapladım artık 3.sınıf obez değilim 2.sınıf şişman oldum onada sevindim
Kızlar yardiminiza ihtiyacim var.gecen hafta persemden beri 500 gr vermisim.gunluk yürüyüş yaptim az cok.diyetimide yaptim kacamaksiz.nie bukadar az verdim acaba.adet donemim geldi .1-2 gun var.bununla ilgisi var mi acaba.diyette 2. haftam ilk gunler daha cok vermeliydim.nie böyle oldu ki .cok üzüldüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?