Sağol canım ayy bi ara dedim konu sahibinden çok benmi yazıyorum utandımdı 😜😜kizlar hepinizi okudum bu ara netimde sıkınti oldu döncem cevaplara firsat bulunca dayko bayildim sana süpersin öptm hepinizi bu ara yavasladm sanki bisey olmaz sabir sabir
Ya mesaj gonderebilecegimi zannedip yaziyim dedim ama ayarlarinizi degistirin diyor nasil yapicam??
Herseyiniz yeterli olsun !
Hayirli cumalar millet..
Selamlar
günaydın kuzum afiyet olsun
Kimse yazmiyo ben yazim
4 nisanda basladigim diyetimde bu sabah tammmm 14 kg vermis bulunuyorum (alkış alkış alkış )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçen hafta 103
bu hafta 101.6
yürüyüşerde fre verdim bu arada (yağış nedeniyle) ..takibe devam
wuuuu süperrr..arkadaşım daim olsun..hedef kaç bilmiyorum ya bence 10 kilodan fazla verdiğin için kocaman alkış
sanırım alkışlar bu hafta sana yeter
Kimse yazmiyo ben yazim
4 nisanda basladigim diyetimde bu sabah tammmm 14 kg vermis bulunuyorum (alkış alkış alkış )
süpersın kuzu:13:
Sağol canım ayy bi ara dedim konu sahibinden çok benmi yazıyorum utandımdı 😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla cok anlamam ama tuzu azaltmak gerekiyor birde okuduklarimdan bildigim yesil cay,kiraz saplı cay gibi seyleri deneyebilirsin
Kilo veren ve diyetini bozmadan devam eden arkadaslar hepinize tebrikler.bende hafta da bikac gun sohbetlere gidiyorum. Zerre kadar agzima ikramlardan atmiyorum.simdiye kadar yedim de ne oldu.hem sabah sıkı bi kahvaltı yapinca acikmiyorum.
Size bisi sorcam ara ara ayaklarimin üst kismi azicik şişiyo.yürüyüs yaparsam gecio ama.bu ödem i atmak icin ne icmek lazim.2-2.5 lt su içiyorum zaten
Bildigim kadariyla maydonoz ve corekotu odem attiran gidalar..
Eskiden gittigim bir diyetisyen sabahlari 1 cay kasigi corekotunu suyla yut yada peynire falan kayip ye demisti..
Annemde midesi icin surekli kullanir sabahlari..
Maydonozda odem attiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?