160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

kizlar hepinizi okudum bu ara netimde sıkınti oldu döncem cevaplara firsat bulunca dayko bayildim sana süpersin öptm hepinizi bu ara yavasladm sanki bisey olmaz sabir sabir
Sağol canım ayy bi ara dedim konu sahibinden çok benmi yazıyorum utandımdı 😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar nasılsınız bakalım spor diyet yada sağlıklı beslenmeler nasıl gidiyor

Kimse yazmiyo ben yazim
4 nisanda basladigim diyetimde bu sabah tammmm 14 kg vermis bulunuyorum (alkış alkış alkış )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse yazmiyo ben yazim
4 nisanda basladigim diyetimde bu sabah tammmm 14 kg vermis bulunuyorum (alkış alkış alkış )

wuuuu süperrr..arkadaşım daim olsun..hedef kaç bilmiyorum ya bence 10 kilodan fazla verdiğin için kocaman alkış

sanırım alkışlar bu hafta sana yeter

geçen hafta 103
bu hafta 101.6
yürüyüşerde fre verdim bu arada (yağış nedeniyle) ..takibe devam

wuuuu süperrr..arkadaşım daim olsun..hedef kaç bilmiyorum ya bence 10 kilodan fazla verdiğin için kocaman alkış

sanırım alkışlar bu hafta sana yeter

Tesekkur ederim aylik alkisimi aldimmmm sende cok guzel kilo vermissin tebrik ederim
Hedef 70 insallah

Son düzenleme:
Kilo veren ve diyetini bozmadan devam eden arkadaslar hepinize tebrikler.bende hafta da bikac gun sohbetlere gidiyorum. Zerre kadar agzima ikramlardan atmiyorum.simdiye kadar yedim de ne oldu.hem sabah sıkı bi kahvaltı yapinca acikmiyorum.
Size bisi sorcam ara ara ayaklarimin üst kismi azicik şişiyo.yürüyüs yaparsam gecio ama.bu ödem i atmak icin ne icmek lazim.2-2.5 lt su içiyorum zaten

Valla cok anlamam ama tuzu azaltmak gerekiyor birde okuduklarimdan bildigim yesil cay,kiraz saplı cay gibi seyleri deneyebilirsin

Son düzenleme:
Sağol canım ayy bi ara dedim konu sahibinden çok benmi yazıyorum utandımdı 😜😜

ay ne demek her zaman yaz yaw ben cok yogunum cocuklarm kûcük ev is falan bide bu ara karne islerim var okul kapansin hep burdaym ins.

Valla cok anlamam ama tuzu azaltmak gerekiyor birde okuduklarimdan bildigim yesil cay,kiraz saplı cay gibi seyleri deneyebilirsin

Saol daykocum , deniim inşallah

Bildigim kadariyla maydonoz ve corekotu odem attiran gidalar..
Eskiden gittigim bir diyetisyen sabahlari 1 cay kasigi corekotunu suyla yut yada peynire falan kayip ye demisti..
Annemde midesi icin surekli kullanir sabahlari..
Maydonozda odem attiriyo

Herseyiniz yeterli olsun !

Maydonoz degil maydanoz mu olacakti o 😂

Herseyiniz yeterli olsun !

Dayko Tebrikler 👏👏👏👏 yazamadım 2 gündür ben tartilmiyorum salı gününü bekliyorum bakalım ne olacak 2 gün pek dikkat edemedim hep disardaydim çok sevindim💓💓

Peki saol canim.maydanozun ilk adi midenazmis.mideye dostmus ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…