Rica ederim canimSaol daykocum , deniim inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dayko Tebrikler 👏👏👏👏 yazamadım 2 gündür ben tartilmiyorum salı gününü bekliyorum bakalım ne olacak 2 gün pek dikkat edemedim hep disardaydim çok sevindim💓💓
Maydonoz degil maydanoz mu olacakti o 😂
Herseyiniz yeterli olsun !
Tesekkur ederim aylik alkisimi aldimmmm sende cok guzel kilo vermissin tebrik ederim
Hedef 70 insallah
70 güzel rakam..allah hepimizin nefsine fırsat vermesin... bi yola başladık..inşallah 70leri görüp tam sayfa alkışlarımızı görürüz...
Selamlar genclik ..
Bisi sorucam benim her yemekten yaklasik yarim saat sonra asiri otesi uykum geliyor sanki 10 gundur uyumamisim gibi..nerdeyse bayginlik seviyesinde..
(İnsulin direncim oldugu icin gliffor seker hapi kullaniyorum ..)
Sizce sebebi nedir? Fikri olan benzeri yasayan var mi?
Acaba seker hapindan mi oluyor ama henuz seker hapini icmemis oluyorum o hale geldigimde.. Denedim hapi yemekten hemen sonra da icsem biraz bekleyipte icsem ayniyim..
Ozellikle sabah ve oglen daha cok oluyor..
Herseyiniz yeterli olsun !
Dayko gecmis oldun canim.Allah şifa versin.
Ya kızlar ben diyete girip 3-4 kg verdigim halde kendimi kilo almis gibi görüyorum. Sanki daha bi sevmiyorum görünüşumü.onceden kendime yakıştırdigim bi elbiseyi biraz kg verince bakıyorum yok hic yakışmıyor.oysa ki daha bi rahatladi kıyafet ama bana guzellesiyorum fikrini vermiyor. Aynada bakıyorum 3-4 kg vermis gibi şöyle dursun almis gibiyim. Ayyy nasıl bir algidir bu.tedavi edin beni
Selam kizlarr size azicik gaz vermeye geldiydim ama bende de kalmamisAllahim bi oksurugumu geciremedim dun bitki cayi yaptim kendime karisik ne bulduysam koydum icine cubuk tarcin da koymustum ama icemedim tarcin nasil tatli yapmis sanki serbetli tatlı yiyormusum gibi oldum
Ammaaa bundada sevincek bisi buldum (ota cope sevinen dayko ) ben onceden cok seker kullanirdim diyetin ilk baslarinda zorlandim sekersiz icerken ama simdi hic seker aramiyorum hatta sekerli bile geliyor artik yuppiiii
Oksuruk icin tavsiyeleriniz varmi kizlar
geçmiş olsun cnmmmm içeceklerine bol karabiber ekleyebilirisin siyah turpu oyup içine hakiki bal koyabilirisin her sabah 1 tatlı kaşığı tüketmelisin şifa olsun inş cnmm
tarçın tatlı krislerini atlatmakta birebir bitanemm
no şeker no ekmek gelsinnn fit bir vücuttt
teşekkür ederim canım turp alıp deneyeceğim
çok şükür tatlı krizlerim olmuyor simdilik yazdım aklıma onuda sevgilerrr
131 oley oley tey tey
Maşallah sana elavinya .tebrik ediyorum .gayretin gayretimiz artsin inşallah. 30 kilo oldu dimi gidenler..kac ay oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?