160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Senin adına bende çok mutlu oldum canımmm sabırla devam edeceğiz hedefe doğru bak gelişmeler ne güzell mangalda bir sorun yok için rahat olsun tatlım baklavaya hayır dediğin kocaman bir alkış bence uzun bir süre kıyafet alma canım evdekilerle idare et ayrıvca inceldikçe bol kıyafetlerini evden yok et cnm hedefine ulaşınca istediğin kıyafeti alacaksınn ben sana inanıyorummm iyi geceler

Kiyafet konusunda haklisin uzun süre almaym diyorum zaten eskidn kalan kücüklerim var 50bedene kadar boy boy mevcut 52,54 etekler beni bekliyor dolapta tamda bu yaz onlari atiyordm ben zayflamam diye son dak.vazgecmistm 48beden olunca ki ins.bayrama alicam allahm yardm et bizlere ins.

Son düzenleme:

canım seni tebrik ediyorummm:81::81::81: sende bu istek olduktan sonra hiç bir güç seni etkileyemez,bir dilim baklava bile :)) burda fark ediyorumki herkesin kilosu farklı olsada yaşadıklaımız aynı.. ister 160 ister 60 olalım.. ben bu yazdıklarından azmini gördüm ve başarıcagına inanıyorum.. tıpkı kendiminde başaracagıma inandıgım gibi..

canımmmmm seni canı gonuldenn kutlarım sen fıstıkgibi hatun olacaksın ben biliyorum bu arada ben 128.4 kaldım sen beni geçicen sanırsam

canımmmmm seni canı gonuldenn kutlarım sen fıstıkgibi hatun olacaksın ben biliyorum bu arada ben 128.4 kaldım sen beni geçicen sanırsam

Saol canim bende sana güveriyorum destek süper oluyo biraz önce misafrm vardi görümcem gelmisti oda 1.50boylarinda 90kg kizim ona koca göbek dedi kizdim ayip dedim bide üstüne annem senden zayıf demesinmi ne yalan söyleym cok hosuma gitti görümcem takılmaz öyle seylere güldü oda daha da güzel olck annen dedi samimidir severm onuda zaten paylasmak istedim sizlerle

Son düzenleme:

Niye takıldı kilon diyete aramı verdn duraklama dönemine girdn

selam kızlar.. bende 115le başladım 10 gün önce falan 108 oldum diyet+lelsie ile..bugün jillian michaelsede başladım.sonuç güzel olacak inşallah..daha önce karatayla 120den 94e düşmüştüm 2.5 ayda.sonra saldım gitti.bu defa farklı olcak umarım.bu arada azminizi ve başarınızı kutluyorum.herşey gönlümüzce olsun inşallah..

Maşşallah sana ne güzel vermissin yasin genç galiba öncedende iyi vermissin ama iste sonra da dikkat lazim bu kez almiycaz bende kararliyım mesela ekmegi diyet sonrasıda cıkardm hayatimdan ve 6dan sonra asla yemiycem hergün tartilmak birde 2kg mu aldm hop hemen vercem 2yil sabitleynce bünye alisiyormus ama hep kontrollü olcam ah o günler bir gelse

canım ben 152 kıloydum çizelgeyı geç yaptım ondan 130 110da hedeflerımı kısa tutuyorumkı ulaşmak gozumu korkutmasın

Mantıklı taktik begendm sende süper vermissin kac beden oldun sen ben 56 giyemedm daha ya sabır sabır sabır .Allahm bize yardimci olsun

30 yaşındayım canım geçen sene vermiştim o kiloyu.bu defa bi verebilrisem bende kararlıyım korumaya salmıycam kendimi sonra hem vücut iyice deforme oluyor hem metabolizma alt üst oluyor hemde sürekli diyetle uğraşmak zorunda olmak artık bıktırıyor.inşallah gelecek o günlerde

sabahtan beri ağlıyorum neler oluyor ya dün 5oo bgn 300 gr kg aldım bu nasıl olur asabım bozuluyor bağırsak sorunum yok ödem yok allah allah kafayı yiycem farklı bişeyde yapmadım 2 gün önce kızım mayonezli patates yiyordu canım çekti 2 çatal aldım sadece ondanmı ya yemez olaydım kahroldum gözlerim şişti ağlamaktan yerle bir oldum neler oluyoooo

Hu huu nerde millet sesimi duyun bgn iyiydm fazla kilo geri gitti birdaha gelmesin yaw bunalimdi bgn oructm ayrica bi deneym dedim diyet oruc nasil olur cok rahattm sahurda 2yumurta hasladm ve 3kasik yogurt iftara kadar19 saat ac kaldm cok iyiydm ya okula gittm ayni günlük islerimi yaptm iftar lahana yemegi ayran salata cok iyiydi ben ramazandan korkuyordm ama güzel gecicek galiba

Ramazandan neden korkuyordunki canim inan bana insan oruc tuttugu zaman daha cok cabuk gidiyor kilolar dikkatli yersen abartmasan bak goruceksin nasil bir anda ericeksin .ben biran once ramazanin gelmesini istiyorum oncelim ALLAH rizasi icin oruc biryandanda kilolar bayabir gidiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakin uzme kendini. Adet zamani filan olabilir bu yediklerinle kilo alman mumkun degil. Azimli ve istikrarli ol. Hepimiz seninleyiz. Emin ol vereceksin yeterki salma. Benim 23 yasinda bi kiz kardesim var. Yaklasik 3 yil once 126 kiloydu. Simdi 96 oldu. Hic aglama uzulme optm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün cok iyiyim öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum Allahım dualarinizi kabul eylesin.bugün 2kg daha gitti etti 27 kg cok mutluyum basarmak cok güzel destekleriniz icin saolun payiniz büyük

2gûn oruc tuttm süperdi cok rahattm hic acikmadm bile tansiyonum düser iftarda doymazsam saldirirsam diye ama allah sabrini veriyo ayni yemeklerimi yedm bitiremedm bile koca bardak ayran ictim bide iyiydi cok sûkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…