Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 16 yaşındayım, bi sorum var (:

Hazal_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
17
0
36
İstanbul
öncelikle merabalar
Başlıkta belirttiğim gibi 16 yaşındayım , 1994 doğumluyum. Lise 2'ye gidiyorum. 1.55 boyundayım ve 37-38 kiloyum. Bayaa zayıfım yani
Göğüslerim çok küçük, hatta hiç yok diyebilirim. Sadece biraz kabarıklar. 75 numara falan takmıyorum çünkü çok çok çok büyük geliyor. Bunu gerçekten çok sorun ediyorum. Çünkü okulda yaşıtlarıma baktığım zaman gerçekten çok fark var ve çok utanıyorum. Kıyafetlerde falan hiç belli olmuyor zaten. Sırf bu yüzden saçlarımı uzun tutuyorum ki, saçlarımı önüme alarak kapatabileyim o görüntüyü :/
Yardımcı olursanız gerçekten çok çok sevinirim. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü bu durumdan dolayı çok sıkıntılıyım :çok üzgünüm:

of cnm bnm ya bende lise 2 deyken filan kafaya takmaya başladım bi anormallik var dedim helebi 18 19 olayım belki büyürler dedim 16 yaşındayken fındık kadarlardı şimdi limon kadar oldu yani fazla büyümedi kaldı öyle boyum uzadı kalça çıktı ama göğüs yok yapımıdır nedir anlamadım....ama herkes aynı olmuyo tabi senin 20 yaşına kadar yolun var daha benimkiler büyümedi ama sneinkiler büyür belki cnm gelişmen yaşıtlarına göre yavaştır senin birden büyürler belki kimisinin 15 yaşında göğüsleri son boyutunu alıyo kimisininde 20 li yaşlarda son boyutunu alıyo çok kafaya takınca psikolojikmen etki ediyo negatif düşündüğün için büyümesler olumlu bak cnm benmkiler büyümedi ama seninkiler farklıdır büyürler meraketme ama illede bişeyler yapıcam diyosan en basitinden yağlarla başla bakalım etkisini gören çok oldu...hiç ölçtünmü göüslerini

hayır aslında hiç ölçmedim. Ama dediğim gibi öyle göğüs denicek bişey yok ortada yani :/ sadece kabarıklık ...

arkadaşımmm sana ablalarımızdan yaşın küçükk daha gelişir diyeceklerdir eminimm bana da yıllarca bole dedıler suan 19yaşımdayım gelşme surcm durdu we tıkkk yokkksenağlama canını skmak ıstemem bunu sadece sn benden önce durumu farket dıye soyluyorm... emınım bızım suan da yaptıgımız bır suru uygulamayı sen smdıden yaparsan cok daha fazla fayda görüceksindir.... bir sürü çözum yolları we sonuc alan arkdslarımız ablalarımız war... başlıkları soyle bır gez uygun olanı bence hemen yapmaya başla... ben sana ada çayııı ve şerbetçi otunu öneriirim birde sakın pes etmeee :içelim:

hayır aslında hiç ölçmedim. Ama dediğim gibi öyle göğüs denicek bişey yok ortada yani :/ sadece kabarıklık ...

elleyince acıyodur mutlaka hassaslık var değilmi bu daha gelişmenin devam ettiğini giösterir cnm daha büyür yani....bi ölçmeyi dene bakalm kaçmış ölçülerin ona görede tarfileri nekadar süre kullanman gerektiğini istediğin göğüs boyutlarını tespit edriz...ama herkesin bünyesi farklı bunu sakın untma kendine kuruntu yapma

hepinize yanıtlarınız teşekkür ederim öncelikle. Başlıklara şöyle bir göz atmıştım. En basit olarak hurma, nar suyu ve adaçayı önerilmiş. Başlıkları ayrıntılı olarak incelemeye devam edicem. Umarım bi çözüm bulabilirim..

sabahları bi yudum pekmez iç...her gün bi yudum çok değil...hurma da ye...maydonoz koy salatalara etkili olur...adaçayını günde 2 bardaktan fazla içme zararlı...hergün içme adaçayını...biraz iç bırak ara ver ki ileride soruna yol açmasın....ve masaj yap kremle....çok üstüne düşme daha yaşın küçük..bunları uygularsan gelişimi hızlandırırsın...üzerine çok düşersen küçük diyip durursan ne yesen ne içsen de çok fayda etmez...psikolojini düzgün tutucaksın...

canım daha küçüksün büyür ama 70 ancak olur bence çünkü 16'ya kadr belli bir oranda büyümesi gerekirdi. ben de aynı şeyleri yaşadıgım için biliyorum. anca 70 oldu benimkiler. o nedenle ilk iş bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına ama aslında daha da iyisi ve asıl doğru adres olan "endokrinoloji" (hormon bilimi) birimine git. tahlil yapsınlar, bir anormallik varsa (hormonların salgılanmasında azlık gibi) ona göre bir tedavi olabilir belki. çünkü göğüs gelişiminin geriliği genetik gibi bazı faktörlerin yanı sıra ergenlik döneminde hormonların gerekli seviyelerde salgılanmamasından da kaynaklabiliyor. (zayıflık da olabilir ama aşırı zayıf oldgu halde göğüsleri 80-85 olan tanıdıklarım var) daha sonra yaş ilerledikçe bu hormonlar düzene giriyor belki ama ergenlik süreci geçtiği için artık göğüslerin büyümesine etki edemiyor!!! ben o yaşlarda bir doktora gitmediğim için çok pişmanım. en azından konusu olurdu bir yerlerde ve bu yöntemlerden birini duyardım belki, o zaman bilgisayarımız, internetimiz yoktu tabi(10-13 sene öncesi)

önce mutlaka ama mutlaka doktora git, sonra bize sonuçları bildir. ve buradaki yöntemleri uygula. en azından adaçayı-rezene çayı iç. günde birkaç tane hurma ye, yağlarla masaj yap. yapabilirsen şerbetçi otu kürünü uygula. onu süremem dersen, bir mânin varsa, kaynat iç...

son; ailendeki kadınalrın göğüs ölçüleri nasıl? ama bekarkenki ölçüleri, genetik bir durum var mı?
bir de regl oldun mu?kaç yaşında oldun ve düzenli mi, aşırı kıllanma-tüylenme var mı?

endokrinolojiye daha geçen aylarda gittim, hormonlarımda falan bir bozukluk yokmuş.
aileme gelince anne tarafımda bi sorun yok. 80-85 beden annem ve teyzemlerin.
fakat baba tarafından bakınca, bi halama çk benzediğimi söylüyorlar ve o halamın da göğüsleri de biraz küçük sanırım , bedenini bilmiyorum fakat öyle 80-85 gibi gözükmüyor.
2006 ya da 2007 yılında regl oldum, 8. sınıfa başlamadan önceki yaz tatilinde.Ve hiç bi düzensizlik yok. Aşırı tüylenme-kıllanmada yok. sağlık açısından bi problem olmadığına göre belkide genetiktir bilmiyorum :çok üzgünüm:

aslında önerebileceğimiz bir kaç şey var ben mersin yağı ve buz masajına adaçayına başla diyorum :)
faydası olacaktır mutlaka
Allah yardımcın olsun tabi benimde ben 18 im hala 75 :))))))))

anladım canım, o zaman bu forumdaki yöntemlere başla, kesin faydasını görürsün. ne kadar büyütürsen kârdır. daha küçüksün 75 rahat yaparsın bence...25inden sonra 5-6 cm bğyğtenler var. ben de 25 yaşındayım ve 4 cm büyüdü...

Bana öyle geliyor ki biraz kilo alsan biraz da olsa büyüyeceklerdir tatlım..
Zayıf olup göğüsleri büyük olan da yok değil tabii, var. Ama geneli böyle.
Hem sağlık problemin de yokmuş..
Bana kilo ile alakalı gibi geldi.

umarım öyledir. zaten kilo almaya çalışıyorum bnde. Gerçi yapımdan mıdır nedir bi türlü kilo alamıyorum ama deniyorum =D

aslında önerebileceğimiz bir kaç şey var ben mersin yağı ve buz masajına adaçayına başla diyorum :)
faydası olacaktır mutlaka
Allah yardımcın olsun tabi benimde ben 18 im hala 75 :))))))))

teşekkürler önerin için ama bnce snin yine de iyi yani en azından bi bedene sahipsin bnde o da yok :çok üzgünüm:

benimkilerde öyle bende 17 yaşındayım... ben de 8.sınıftayken regl oldum.. ellerim çok terlerdi ve bu yüzden bana test yaptılar hormonlarıma baktılar,gayet normal çıktı... ama göğüslerim bi türlü büyümedi... geçen sene biraz kilo aldım o büyüttü ama sonra kıçım büyüdü bende artk düzenli yemeye başladım... ben çörekotu yağı,çilek yağı,şerbetçi otu, küç,adaçayı,buz masajı.. hepsini denedim ama hiç bir fayda etki etmedi arada bir masaj yapıyorum işte... regl dönemlerinde bile şişmiyolar...

cnm kendini üzecek bır durum yok. gercı benımkılerde lıse1 ekdar gorunmuyordu ama lıse 2 de 80 e kadar cıktı. şimdi yasım 25 ve 90. şunu önerebilirim.eğer moralın düzelecekse slikon pedler var; sütyenının içine yrlestir. en azından moral olur. bunun yanı sıra çöre otu ve balı macun kıvamına getırıp ucuna gelmeyecek şekılde masaj yap.faydalı olacaktır.
üzme kendini.

Göğüslerin büyümesi için ordaki kan dolaşımını arttırmak lazım ama göğüslere buz masajı yaparsak damarları büzüştürür ve daha az kan gitmesine neden oluruz die düşünüorum. Buz masajının faydalı olduğunu kesin olarak bilen biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…