öncelikle merabalar
Başlıkta belirttiğim gibi 16 yaşındayım , 1994 doğumluyum. Lise 2'ye gidiyorum. 1.55 boyundayım ve 37-38 kiloyum. Bayaa zayıfım yani
Göğüslerim çok küçük, hatta hiç yok diyebilirim. Sadece biraz kabarıklar. 75 numara falan takmıyorum çünkü çok çok çok büyük geliyor. Bunu gerçekten çok sorun ediyorum. Çünkü okulda yaşıtlarıma baktığım zaman gerçekten çok fark var ve çok utanıyorum. Kıyafetlerde falan hiç belli olmuyor zaten. Sırf bu yüzden saçlarımı uzun tutuyorum ki, saçlarımı önüme alarak kapatabileyim o görüntüyü :/
Yardımcı olursanız gerçekten çok çok sevinirim. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü bu durumdan dolayı çok sıkıntılıyım :çok üzgünüm:
hayır aslında hiç ölçmedim. Ama dediğim gibi öyle göğüs denicek bişey yok ortada yani :/ sadece kabarıklık ...
hepinize yanıtlarınız teşekkür ederim öncelikle. Başlıklara şöyle bir göz atmıştım. En basit olarak hurma, nar suyu ve adaçayı önerilmiş. Başlıkları ayrıntılı olarak incelemeye devam edicem. Umarım bi çözüm bulabilirim..
endokrinolojiye daha geçen aylarda gittim, hormonlarımda falan bir bozukluk yokmuş.
aileme gelince anne tarafımda bi sorun yok. 80-85 beden annem ve teyzemlerin.
fakat baba tarafından bakınca, bi halama çk benzediğimi söylüyorlar ve o halamın da göğüsleri de biraz küçük sanırım , bedenini bilmiyorum fakat öyle 80-85 gibi gözükmüyor.
2006 ya da 2007 yılında regl oldum, 8. sınıfa başlamadan önceki yaz tatilinde.Ve hiç bi düzensizlik yok. Aşırı tüylenme-kıllanmada yok. sağlık açısından bi problem olmadığına göre belkide genetiktir bilmiyorum :çok üzgünüm:
evet tek çarem burdaki yöntemler. umarım işe yararlar..
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ayrıca
Bana öyle geliyor ki biraz kilo alsan biraz da olsa büyüyeceklerdir tatlım..
Zayıf olup göğüsleri büyük olan da yok değil tabii, var. Ama geneli böyle.
Hem sağlık problemin de yokmuş..
Bana kilo ile alakalı gibi geldi.
aslında önerebileceğimiz bir kaç şey var ben mersin yağı ve buz masajına adaçayına başla diyorum :)
faydası olacaktır mutlaka
Allah yardımcın olsuntabi benimde ben 18 im hala 75 :))))))))
öncelikle merabalar
Başlıkta belirttiğim gibi 16 yaşındayım , 1994 doğumluyum. Lise 2'ye gidiyorum. 1.55 boyundayım ve 37-38 kiloyum. Bayaa zayıfım yani
Göğüslerim çok küçük, hatta hiç yok diyebilirim. Sadece biraz kabarıklar. 75 numara falan takmıyorum çünkü çok çok çok büyük geliyor. Bunu gerçekten çok sorun ediyorum. Çünkü okulda yaşıtlarıma baktığım zaman gerçekten çok fark var ve çok utanıyorum. Kıyafetlerde falan hiç belli olmuyor zaten. Sırf bu yüzden saçlarımı uzun tutuyorum ki, saçlarımı önüme alarak kapatabileyim o görüntüyü :/
Yardımcı olursanız gerçekten çok çok sevinirim. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü bu durumdan dolayı çok sıkıntılıyım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?