• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 16 yaşındayım, bi sorum var (:

Hazal_su bu arada bende sana kilo almanı tavsiye edeceğim çünkü senle herşeyimiz neredeyse aynı. Bende 155 boyundayım 8'e geçtiğim yaz adet oldum sadece 1 yaş küçüğüm senden ve 75B kullanıyorum. Tek aşırı farkımız senden 10 kilo fazlam olması.

canım bak benim de 16 yaşımdayken 75 numaraydı göğüslerim ve senin gibi çok inceydim 40 kilo bile değildim kilo almaya başladıkça gözle görülür bir büyüme oldu.Umarım seninkiler de büyür maalesef bu yaşlarda çok takıyoruz göğüs meselesine

mrb.. bence her şey kiloda bitiyo arı sütü kullan kilo alırsın kilo alırsan biraz toparlar yağlar ve çaylarlada destekle hormonlarında sorun yoksa muhakkak işe yarar kafana takma önemli olan erken bilincine varmış olman:teselli:

umarım öyledir. zaten kilo almaya çalışıyorum bnde. Gerçi yapımdan mıdır nedir bi türlü kilo alamıyorum ama deniyorum =D

bnde aynı senin gibiyim diyet yaptım 36 kiloydum şimdi 40 kilo oldum ama gerisi gelmiyo bide yaz geldi aksattım zaten.:)sanırım seninle kaderimiz aynı :) bende çok takıyorum kafama göğüslerimin küçük ve zayıf olmasını mirmirmirmir

üzülme yaa büyür bencede.. benimde 15-16 yaşlarındayken ufacıktı şimdi en azından 80 beden südyeni doldurabiliyolar :1hug:

Back