16 yaşında evlenen biri otomatik olarak reşit olur mu ?

Zaten işin hukuki tarafını baz alarak yorum yapmadım. Kim ne karar verirse versin
bana göre 16 yaşımdaki biri çocuktur. İster evlensin, ister hamile kalsın hiç önemli değil. Benim bakış açım bu.

Zaten işin hukuki tarafını baz alarak yorum yapmadım. Kim ne karar verirse versin
bana göre 16 yaşımdaki biri çocuktur. İster evlensin, ister hamile kalsın hiç önemli değil. Benim bakış açım bu.
Tabiki haklısınız . 16 yaşındaki birinin kendine hayrı yok ki evlensin . Sosyolojik psikolojik ve zihinsel olarak katiyyen bir ergin yetişkin olamaz . Lakin medeni kanun şekli bir kanundur ve bunları umursamaz .

Sübyancılığı doğru bulan bi sapık demek ki...
Ancak aciz, kendini ifade edemeyen kimseler hakarete başvurur. Alenen hakaret ederek suç işlemiş oluyorsunuz. Daha bir de üstüne dalga geçecek kadar küçülüp, alçaldınız. Hiç seviyem değilsiniz. Ancak iftira atmayı, insanlarla alay etmeyi bilirsiniz. Bunların hesabını verirken böyle laylaylom olacak mısınız bakalım?

Olcaz dedik ya öööf.

Tabiki haklısınız . 16 yaşındaki birinin kendine hayrı yok ki evlensin . Sosyolojik psikolojik ve zihinsel olarak katiyyen bir ergin yetişkin olamaz . Lakin medeni kanun şekli bir kanundur ve bunları umursamaz .
Amma anlamamışlar ya yuh bu kapasitede olup siteye mail şifre yazıp girebilmek bile başarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…