• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 YAŞINDA ÇALIŞMAK ?

Burger mc gibi yerlerde sipariş beklerken bile yoruluyor insan çalışanlara Allah sabır versin. Maaşının da 500 olcağını sanmıyorum öyleyse kendini yorduğuna değmez başka bi iş bak bence. Ben de senin yaşında bi giyim mağazasında çalışmıştım günlük 30du. Yorucuydu ama iyi ki yapmışım dediğim deneyimlerdendi

Bende bu sene çalışmayı çok istedim ama uygun iş bulamadım bulabilsem çalışacaktım yani o_O kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek kadar güzel bir şey yok canım kendinden eminsen derslerine engel olmayacaksa çalış ama iyice araştır her işverene güvenme :KK54:

Ben de 16 yasinda ise baslamistim, temizlik iscisi olarak. Ama ben yurtdisindayim tabi turkiye'de ben kuzenlerime siz niye calismiyorsunuz dedigim de bize uygun is yok ki diyorlardi. Benim garibime gidiyordu onlarin o yasta anne babasina para sormasi. Onlarinda ben gariplerine gidiyordum neyse. Ben sukur okul masraflarimi hep tek basima odemistim. Ha ailem yine oderdi parami ama ben kendi parami kazanmak istiyordum. Benim yaptigim iste baya agirdi ama eger bunyem bunu kaldirabilir diyorsan bence denemelisin. Tabi turkiye bambaska. Calisma ortamlari cok baska. Fakat ne olursa olsun insan calisabilir. Istiyorsan calismalisin. Ben sonra sonra yani 18 yasindan sonra haftaici de calismaya baslamistim. Planlamani iyi yaparsan onu da yaparsin. Derslerinden geri kalmazsin. Erken yasta is hayatina atilmak insana inanilmaz bir sorumluluk katiyor. Paranin kolay kazanilmadigini anliyorsun, kiymetini biliyorsun. Sorumluluk kazaniyorsun. Sor arastir bakalim, iyi sanslar dilerim!

tesekkur ederim :) sizede tecrube olmustur

Bende bu sene çalışmayı çok istedim ama uygun iş bulamadım bulabilsem çalışacaktım yani o_O kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek kadar güzel bir şey yok canım kendinden eminsen derslerine engel olmayacaksa çalış ama iyice araştır her işverene güvenme :KK54:

peki tesekkur ederim :)

istanbuldayım zaten anadolu yakası :)

Bilemedim, mesela Sultanahmet taraflarında sadece partine kasada durup 1500 alan bir arkadaşım vardı ama dili vardı onun birde çok işlek bölge işte.

Seni başından savmak içn söylememiştir hazır sigortasız elemansın Hertürlü iş bulursun hizmet sektöründe ama en iyimser tahminle 700'ü geçmezsin gibi geliyor. Bir de haftalık ücret için anlaş mutlaka.

garsonluk daha zor gibi geliyor..kurumsal işler herzaman vaktinde maaş verir..bence bilinen mağazaları tercih et..

Sen gene de başka işlere de bak bu arada tatile girene kadar. Mağaza olur gene cafe olur ama görüştüğün yerlere maaşını sormayı unutma bu defa :KK66:

Bilemedim, mesela Sultanahmet taraflarında sadece partine kasada durup 1500 alan bir arkadaşım vardı ama dili vardı onun birde çok işlek bölge işte.

Seni başından savmak içn söylememiştir hazır sigortasız elemansın Hertürlü iş bulursun hizmet sektöründe ama en iyimser tahminle 700'ü geçmezsin gibi geliyor. Bir de haftalık ücret için anlaş mutlaka.

aylık diye düşünüyordum

yorucu olup olmadıgını yasayarak ögrenmek istiyorum. Alırlarsa maaş ne kadardır acaba

Kurumsal yerler 18 in altında almaz, alsalar da işleri part time ve ortalama 500-550 arası veriyorlar, zincir restauranları düşünme bence değmez. Bulduğun işle yaz sonu gelir zaten bir iki ay çalışacaksın

Back
X