- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
bitmezah canım değilsebegum75 ikimizin mesaimiz nasıl bitecek burdaaa
böle böle bitirtiyozz mesaibitmez
ama benim az kaldı çıkışta,adı 3 harfli sarı üzerine mavi kırmızı yazılı malum markete gidicembikaç bişey var indirimde ondan alıcam
böle böle bitirtiyozz mesai
allah seni tamam telefondaydımmmm
Inaniyorum insallah yasadece kendine inan
eğer inanırsan başarırırsınnnnnnnn
Vooov harika . Tebriklergünaydın kızlarr
geçen hafta 69kg idimmmmmm
evet il tartı sonucu benden gelsin 66,70kg
Harikasiniz ya baslamamda sizin yazdiklariniz vesile oldu zaten :)Vanm ben 2 sene once 80lerdeydim banada çok imkansız geliyodu. Biraz diyet yapıp 73 inip 77 ye çıktım. İlk başta 25 kg nasıl verecem 7 kilo versem yeter diyordum ve 60a indim. 64e çıkmıştım buraya başkadığımda şuan 62 yim yani veremem dediğim 25 kilonun 18ini verdim bile. Ümitsizliğe kapılma vermeye başladıkça gerisi gelcek
Yasemin inanmıyorum 2.30 kg vermişsin. Bide burda hep ümitsiz konuşuyodun seni kandırıkçıı tebrikler cnm
Bende artış var
Dün konuştugumuz gibi hala mutsuz ve umutsuzum. Çok yazmak istemiyorum bugun haberiniz olsun keyfim yok
Bugun giröeyeceğiöi yazdım cnm, eksikler vardı akşam netleşince yazarım diyodum. Ekledim cnmdry_ik ben kilomu yazdım
Yazışmalar arasında gözden kaçmış
Tabloda göremeyince söyleyeyim dedim
61.6 sabahki kilom
Bugun başladığın için direk bugune yazmıştım . Başada yazdımBenim de baslangic kilom yazmiyo tabloda . 69.1 baslangic kilom :)
kız bu diyet menüsümüSabah:1 tane kepekli sandvic(peynir ve zeytinli)
Ögle: bulgur pilavi (5 6 kasık) , 4 tane inegöl kofte ve bikac tane patates kizartmasi , 2 kasık havuc salatası ,2 kasık patates salatası
Aksam: 2 tane biber dolmasi , 1 kase yogurt
Daha sonra belki 1 tane elma yerim
kız bu diyet menüsümü
bizim menülre dönmüş seninkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?