Vanm ben 2 sene once 80lerdeydim banada çok imkansız geliyodu. Biraz diyet yapıp 73 inip 77 ye çıktım. İlk başta 25 kg nasıl verecem 7 kilo versem yeter diyordum ve 60a indim. 64e çıkmıştım buraya başkadığımda şuan 62 yim yani veremem dediğim 25 kilonun 18ini verdim bile. Ümitsizliğe kapılma vermeye başladıkça gerisi gelcek
Yasemin inanmıyorum 2.30 kg vermişsin. Bide burda hep ümitsiz konuşuyodun seni kandırıkçıı tebrikler cnm
Bende artış var
Dün konuştugumuz gibi hala mutsuz ve umutsuzum. Çok yazmak istemiyorum bugun haberiniz olsun keyfim yok
sağol canımVanm ben 2 sene once 80lerdeydim banada çok imkansız geliyodu. Biraz diyet yapıp 73 inip 77 ye çıktım. İlk başta 25 kg nasıl verecem 7 kilo versem yeter diyordum ve 60a indim. 64e çıkmıştım buraya başkadığımda şuan 62 yim yani veremem dediğim 25 kilonun 18ini verdim bile. Ümitsizliğe kapılma vermeye başladıkça gerisi gelcek
Yasemin inanmıyorum 2.30 kg vermişsin. Bide burda hep ümitsiz konuşuyodun seni kandırıkçıı tebrikler cnm
Bende artış var
Dün konuştugumuz gibi hala mutsuz ve umutsuzum. Çok yazmak istemiyorum bugun haberiniz olsun keyfim yok
Kızlar günaydın
Eksileri gorenleri tebrik ediyorum
Tabloyu güncelleyecem ama bugun keyfim yok burası size emanet
Okadar iradeli ve dikkatli gitmeme ragmen 62 geldim. Artık adettenmi yoksa yine az yediğim için vücudun tepkisimi bilmiyorum
Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok
BENCEDE ADETTENDİRKızlar günaydın
Okadar iradeli ve dikkatli gitmeme ragmen 62 geldim. Artık adettenmi yoksa yine az yediğim için vücudun tepkisimi bilmiyorum
Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok
sen buraları merak etme canım,tablonunda acelesi yok ama sen üzme kendini,kahvaltını mutlaka yap atlama hem moralin bozuk hemde yemezsen hasta olursun,seni mutlu edebilecek şeyleri yapmaya çalış,kafanı dağıtmaya bak sürekli düşünüp kurup kurup kendini mutsuz etme lütfenKızlar günaydın
Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok
Kızlar günaydın
Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok
bazen vücutta şişlikler ödemler olabiliyo çok takılma bende 61,4 le 61,8 arası gidip geliyorum
kelin ilacı olsa sürer kendi başına diyeceksin belki ama
çık sıkma canının
maşallah yediğine içtiğine dikkat ediyorsun
etmeyeni de mantıklı açıklamalarla uyarıyorsun
adet öncesi ve adet döneminde oluyor artışlar
şişkinliktendir seninki
80 kilodan gelmişsin buralara
vücudun 61 60 a direnç de gösteriyor olabilir
vereceksin ay geçti gitti hafifledim de diyeceksin
ama ama amaaaa moralim çok bozuluyor benim
60 a düştüm mü 59 ları da görürüm diyorum ama 61 in lanetinden kurtulamıyorum
gidecek bu kilolar gidecek de nasıl bakalım
testereyle kesesim geliyor basenlerimi
eveeeeetttt kiloların pestilini çıkaracağızhepimiz bi kiloda takıldık,bize direniyorlar ama yasemin nasıl kırdı hepimiz kırıcaz,üzülmek moral bozmak yok
gayret göstermeye devam edicez
aynen ezicez eriticez onlarıeveeeeetttt kiloların pestilini çıkaracağız
menüler gayet k.hidratlı hele dün tam bir k.hidrat bombası olmuş ,beğenmedimDün giremedim çok yoğundum.
Sabah bi simit
Öğle bi açma
Akşam bir porsiyon taze fasulye bir kase aşure
Bugün sabah kepekli ekmek arası domates biber peynir
Öğle kısır yiyeceğiz galiba
Akşam yine taze fasulye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?