- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Oooo harikasin çok sevindim canım
Devamı gelsin
Yazık ki yediğim keşkekler asureler yüzünden kilo veremedimama almadım da buda iyi benim gibisi icin
günaydın minnoşlar
dünkü menüm karışık yeni bi yemek tarifi denedim ve benim sonum oldu
sabah : 1 dlm çavdar
yumurta zeytin salata domates salça
ara: bitter çikolata 1 dlm
öğlen : şinitsel 2 dlm
3 kaşık çorba
yoğurt
ara: şekersiz türk kahvasi- 1 dlm bitter çikolata
ara: sunta
akşam : tavuk kapama ( tabi bunu bir tbk yiyince benim kilolar geri gel sen )
ayran
yoğurt kürü
40 tane mekik çektim
arkadaşım süpersin işte bugünaydın kızlarr
geçen hafta 69kg idimmmmmm
evet il tartı sonucu benden gelsin 66,70kg
geldim geldim hem çayımı yudumluyorum hemde mesajları okuyodumalmamakta marifettt canımmmm bu hafta dengelersin
SALÇALI güzel afiyet olsunnnnnn
biraz sonra kestane güzeli de gelir@begum75
geldim geldim hem çayımı yudumluyorum hemde mesajları okuyodum
kilom 61,5,pazartesi 61,4 gelmiştim ama dün akşam biraz spor yaptım sanırım vücut şişti (bahaneye gel)
kızlar bugün mutsuz keyifsiz uyandım,içimden bi sıkıntı çıkacak sanki,bazen oluyo böyle ama ne bileyim mutsuz oldum işte,acaba dün akşam sporda yoruldumda ondan mı böyleyim ki
sağol canım abdestim yok ama okumaya başladım,alacak yer yok sayılır wc nin lavabosu var orasıda olmaz kiafiyet olsunnnnnn
canım spor eğer isteyerek yaptıysan mutsuz olmazsın ama zordan yaptıysan o sporda hayır gelmezz
sıkıntı için ben hemen ihals-felak-nas sürelerini okuyup “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim”1000 adet okurum hemenn inana rahatlarsın hele de abdest alacak bir yer varsa hemen abdest al oku inan 20 dk bile almazzz mecbur kaldığım zamanlar abdessizde okuyorumm inan ferahlıyorummm
sağol canım abdestim yok ama okumaya başladım,alacak yer yok sayılır wc nin lavabosu var orasıda olmaz ki
aslında dün pazardan gelip hemen yemek yedik sonra ıspanak almıştım börek yapıcam diye onu yıka içini hazırla sarmaya halim kalmadı,1,5 saat sırf onla uğraştım,işim bittiğinde 8,30 du, o yorgunluğun üzerine 9 da spora başladım aslınnda severek yaptım ama yorgunluk vardı 30 dk yaptım,10,30 da da yattım
inşallah inşallahoku canm allah kabul eder inş.
hım yorulmuşsun ondandırrrrr
ama sporu bırakma hafta 3 günde olsa yappppp
inşallah inşallah
bende çok istiyorum sporuda işte elimden geldiğince yapmaya çalışıcam
bu akşam eltimgildeyiz,k.valdemleri çağırmış bizide çağırdıspor yine yattı
bir yere gitmezsek yada biri gelmezse bende yaparım artıksende bir gün yap bir gün yapmaaa
inan insan pozitif oluyor
bak bende akşama kadar çalışıyom burda kendime 1 saat ayırmak inan hakkkım
eve gider gitmez çıkmazsam yürüşe ondan sonra çıkamıyorum ama yürüşten geldikten sonra motor takmış gibi k... yer görmüyorrrrrrr
günaydın kızlarr
ohaaaaaa
maşallah kız sana helal olsun ne bu istikrar
ilk başlarda bi direnme oluyo ben bunu 2 kere yaşadım ordan biliyorum,ama bundan sonrası daha güzel gidiyo,en azından gram gram gitsede gidiyo uzun süre duraksamıyoTEŞEKkürler canımmmm
sadece kendime inandımmmmm
zaten benim 70kg gerçek kilom değildi genelde 67-68 kg arası giderdimmm
begum75 dediği gibi birden gitti
ilk başlarda bi direnme oluyo ben bunu 2 kere yaşadım ordan biliyorum,ama bundan sonrası daha güzel gidiyo,en azından gram gram gitsede gidiyo uzun süre duraksamıyo
Vanm ben 2 sene once 80lerdeydim banada çok imkansız geliyodu. Biraz diyet yapıp 73 inip 77 ye çıktım. İlk başta 25 kg nasıl verecem 7 kilo versem yeter diyordum ve 60a indim. 64e çıkmıştım buraya başkadığımda şuan 62 yim yani veremem dediğim 25 kilonun 18ini verdim bile. Ümitsizliğe kapılma vermeye başladıkça gerisi gelcek
Yasemin inanmıyorum 2.30 kg vermişsin. Bide burda hep ümitsiz konuşuyodun seni kandırıkçıı tebrikler cnmgünaydın kızlarr
Bende artış var
Dün konuştugumuz gibi hala mutsuz ve umutsuzum. Çok yazmak istemiyorum bugun haberiniz olsun keyfim yokgeldim geldim hem çayımı yudumluyorum hemde mesajları okuyodum
kilom 61,5,pazartesi 61,4 gelmiştim ama dün akşam biraz spor yaptım sanırım vücut şişti (bahaneye gel)
kızlar bugün mutsuz keyifsiz uyandım,içimden bi sıkıntı çıkacak sanki,bazen oluyo böyle ama ne bileyim mutsuz oldum işte,acaba dün akşam sporda yoruldumda ondan mı böyleyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?