16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kahvaltıyı yaptım
henüz başka bir şey yemedim
tokum
ara yok
öğle yok
Akşam da marulu çok bir salata yiyeyim
bünyem şaşırır belki de düşer kilom
bilmiyorum ne yapacağım
canım bugünlük böyle yap ama bu şekilde açlıkları uzun süre devam ettirme biliyosun vücut kıtlık moduna giriyomuş ve günlük harcadığı enerjisini düşürmeye başlıyomuş o zamanda bazal metabolizman yavaşlıyor

sırf bana yiyecek göndermiyor şunları eritmeden depolayayım demesin diye
haftada bir ödüllendiriyorum kendimi
hafta sonu hafta içinden fazla yiyorum
bünyeme insanmış gibi davranmaya çalışıyorum
direnç oluşmasın diye
o çare değil sanırım
ya da ben bunu doğru yapmıyorum

kahvaltıyı yaptım
henüz başka bir şey yemedim
tokum
ara yok
öğle yok
Akşam da marulu çok bir salata yiyeyim
bünyem şaşırır belki de düşer kilom
bilmiyorum ne yapacağım

o halde bu akşamdan başlayayım bir hafta yoğurt kürü yapayım
bir hafta bırakayım
bünyem alışmaz belki hem etkisini görürüm
Cnm kimi insan çok yerkilo almaz hep aynıdır, kimisi biraz keser hemen kilo verir ve senin beslenme şeklinde benimki gibi ve metobolizmamız yavaş çalıştıgı için zor veriyoruz. Bende çok pes edip bırakıyodum ama devam et azazda olsa gidiyo kilolar napalım bıraksak hızla alacaz o yuzden sabır acelemiz yok ok.
Bende 2 haftaönce herseyi kesmiştim ama daha beter oldum durdum tamamen ve normsl diyete ara ve ana oğunlere donunce ver eyr devam ettim. Az yemek tam tersi vucudu uyarıp savunmaya geçiriyor depolamaya başlıyor. Spor da yapmıyoruz yapıyosakta az geliyor. Gunluk 1200 cal alıp en az yarım saatte yuruyus yapıp egzersiz yapsak aslında çok guzel veririz. Spor metobolizmayı hızlandırıyor tecrubemle soyluyorum bunu. Bak benim çocuklar var biri ufak zaten havalar soğudu çıkamıyorum en fazla okul yolunu anca yuruyorum. İş donuşleri yuru nasıl işe yarayacak. Ben yurumeyi çok seviyorum çocuklara bakan olsa hergun 1 saat yururum.
Küre gelirsek benim zencefil bozuldu topaklanmış yenisini alayım başlayım. Fakat bu kürün uygulamadını iyi araştırın fazlası tehlikeli çünkü. Ben haftada 2 gun yapıyodum ve her yaptıhımda ilk 700 sonra 400gr eksi oluyordu

aynen bende az yediğimde vücut savunmaya geçiyor ve sanki kendisini kilitliyorkilo vermem duruyo
ama bir tanıdğım var ben onun gibisini görmedim ekmeği,makarnayı kesip geç saatte yemeği bırakınca 15 gün içinde eriyor resmen ama bu förmül bende asla işe yaramıyor, burda menü paylaşıyorum az çok bilirsiniz günde maksimum 2 dilim ekmeği geçmem öyle makarna pilav hergün yemem yesemde ölçülüdür asla dolu dolu değil bi bu aralar kestanem var ama inan o bitincede kilo vermem hızlanmıyo yine aynı tempoda,bizim metabolizma gerçekten çok yavaşş

moralim bozuluyor ama bırakmam canım bırakınca aynı kiloya hatta daha fazla alacağım
sonra tekrar aynı maceraya atıl sonra bırak sonra atıl oooo uzar gider
taktik değiştirmek iyi fikir
evde spor yapıyorum her gün olmasa da
her gün olmasa da yürüyorum parkta
ama demek ki yeterli gelmiyor
bugün günü salatayla kapatayım salıyı da her zamanki gibi geçireyim
kilo bildirimi çıksın aradan
sonra aldığım kalori miktarını artırayım biraz
birkaç gün geçsin azaltayım yine
olur mu

kız pazar günü sırf kendimi kayıp ederim diye dışarı kahvaltıya çıkmaddımmm

afiyet olsun
akşam protein almaya bakk

Kızlar merhabalar . Nihayet yarın kendi branşimda başlıyorum okula çok mutluyum. Bu sabah iki küçük tuzlu kurabiye ve çok küçük tadımlık diyebilirim iki parmak var yada yok kek yedim.

hadi canım hayırlı olsunnnnn

kız pazar günü sırf kendimi kayıp ederim diye dışarı kahvaltıya çıkmaddımmm

afiyet olsun
akşam protein almaya bakk

hadi canım hayırlı olsunnnnn
buğday çorbasıyla yaze fasulye yapacaktım,buğday çorbam yoğurtlu zaten,fasulyenin yanındada yoğurt yerim yine olur demi öyle

Merhaba . Araniza katilabilir miyim yarindan itibaren ? Butun sayfalari okuyamadim yeni birini aliyo musunuz almiyo musunuz bilmiyorum da

1 kepçe çorba 1dilim ekmeğe eş değer

1 kepçe çorba az fasulye+salata yiyebilirsinnn
akşam zaten biliyosun ekmek yemiyorum hatta öğlenleride pek yememeye gayret gösteriyorum bugün bitek sabah 1,5 dilim yedim dahada yemem
aynen 1 kepçe çorba bide fasulye yerim salata düşünmüyodum ama belki havuç/turp yaparım

sen sık açıkıyorsun salata ye bence gece en azından saldırışa geçmessinnnn

sen sık açıkıyorsun salata ye bence gece en azından saldırışa geçmessinnnn
evet yaaa sık acıkıyorum bugün ara öğün yapmadım sanki acıktığımı hissediyorum ama yemiycem enerjim yerinde çünkü bitek midem boş hissi var beni kandırmasına izin vermiycem
tamam canım akşama havuç,turp,az soğan, bide mor lahana karışık salata yapayım

sen mideni kandırrrr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…