• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

yaklaşık 15 sene önce giydiğim bir pantolonum vardı,kendime onu hedef koymuştum,herşeyi verdim onu vermedim yıllar geçti ama hala içine giremedim :olamaz::kızgın:

Daha nediyim kız bi yanınıza gelmediğim kaldı. Bigun tam kestaneleri götürürken ensenizden gelip napıyoon diyecem :) :)

Kızlar dokuluyosunuz noluyor :duduk:
Bakın benimde misafirim vardı ,çeşit çeşit yemek yaptım ama yemedimEn Büyük KK
Şimdi size bir formul vereyim,
Ablamdan bahsetmiştim bana kıyafetlerini veriyor hatta onun montu sayesinde diyete başlamıştım. Bana verdiği pantolonlar var ve bitanesi çok guzel fakat duğmesi kapanmıyor :KK43: şuana kadar verdiklerini sırayadizmiştim ve sırayla hepsi adım adım oldu. Bu kot sonuncusu ve son hedefim 26 beden o pantolona sığmak:KK59: sizinde boyle hedefleriniz olsun. Bedeninizden ufak bi pantolon yada ceket birşey alın ama çok guzel olsun hep aklınızda olan birşey. Onu sıksık deneyip sonucu gozunuzle gorun..bende bu yontem çok işe yarıyor. Eskiden içine sığamadıklarımı giyemeden bollaştılar yepyeni hepside o yuzden veriyorum çevremdekilere. Ablamın giyim tutkusu ve luzumsuz alışverişi beni 44-46 bedenden 38-40 bedene düşürdü:halay:

aslında sadece irade ve sabırla olacak ama ben yıllardır diyet yapmaktan bıktım usandımmm herhaldeee

ama bu yöntemi bende mi denesemmmmm

O ZAMAN devamm
evet spor güzel gidiyorrr

gerçi haftasonu yapmadım amma

aslında sadece irade ve sabırla olacak ama ben yıllardır diyet yapmaktan bıktım usandımmm herhaldeee

ama bu yöntemi bende mi denesemmmmm

canım zaten her gün spor yapmak doğru değil, ara da vermeyi bilmek gerekir, kaslarında dinlenemye ihtiyacı var,kendini suçlu hissetme
hem ara verdikçe daha enerjik ve sağlıklı hissediyosun kendini ama hergün yapıpta 1-2 gün yapamayınca hem vücudun sürekli yorgun kalıyo hemde psikolojik olarak kendini kötü hissediyosun buda seni gerginleştiriyo,o yüzden hafta sonu yapamadım diye çokta takılma Hoppa:KK39:

küçük kıyafete girme hedefi güzel fikir bende işe yaramadı ama denemekte çok fayda var Hoppa:KK39:

PhotoGrid_1476082105794.jpg
birde benim reçellik için aldığım minik tabaklarım. Bi donem akşam yemeklerinde hep bunları kullandım. Herbiri 2 kaşık yiyecek aldığı için ve tabagı doludolu doldurduğu için ve son olarak hem az yiyip hem sunumu guzel oldugu için gözümü ve miğdemi doyuruyordu. Bu tarz tabaklar edinin ve misafiriniz varken özellikle onların yanında ben diyetteyim sadece bunları yicem diyince ,
1-doymasınızda sizi iradesiz gormesinler diye utanıp yemiyosunuz
2- ay bunla doyuyormusun helalal olsun :) zaten farkettin süzülmeye başladın vs vs devamı gelip gaza geliyosun

canım zaten her gün spor yapmak doğru değil, ara da vermeyi bilmek gerekir, kaslarında dinlenemye ihtiyacı var,kendini suçlu hissetme
hem ara verdikçe daha enerjik ve sağlıklı hissediyosun kendini ama hergün yapıpta 1-2 gün yapamayınca hem vücudun sürekli yorgun kalıyo hemde psikolojik olarak kendini kötü hissediyosun buda seni gerginleştiriyo,o yüzden hafta sonu yapamadım diye çokta takılma Hoppa:KK39:

küçük kıyafete girme hedefi güzel fikir bende işe yaramadı ama denemekte çok fayda var Hoppa:KK39:

yok yok zaten sırf kaslar dinlensin diye yapmıyorum suçlulukta duymuyorummm

Bende aynısını düşünüp yeter artık adamakıllı başlıyorum diyip son diyetimde başarılı oldum

bende aynısın demek istiyorummmmm
bıktım artık kılo alığ vermektennnnn

Eki Görüntüle 1895670 birde benim reçellik için aldığım minik tabaklarım. Bi donem akşam yemeklerinde hep bunları kullandım. Herbiri 2 kaşık yiyecek aldığı için ve tabagı doludolu doldurduğu için ve son olarak hem az yiyip hem sunumu guzel oldugu için gözümü ve miğdemi doyuruyordu. Bu tarz tabaklar edinin ve misafiriniz varken özellikle onların yanında ben diyetteyim sadece bunları yicem diyince ,
1-doymasınızda sizi iradesiz gormesinler diye utanıp yemiyosunuz
2- ay bunla doyuyormusun helalal olsun :) zaten farkettin süzülmeye başladın vs vs devamı gelip gaza geliyosun

aslında çok iyi fikirrrrr

sadece o tabakların aldığı kadar mı yediniz heppppp

PhotoGrid_1476083057571.jpg
3son motive paylaşımımda 19lt olan bu damacana olsun.
3 sene oldu sanırım , 80 kiloydum :( şuan 61 lerdeyim yaklaşık bu damacanın agırlı kadar kg vermişim. Dun aklıma geldi , temizlik yaparken kaldıramadım ve ben dedim bukadar ağırlığı nasıl bedenimde taşımışım ,nasıl bir eziyetmiş bedenime :(
Geçen sene okula giderken kızımı taşıyamazdım kollarım kopuyodu 5 dk anca taşıyıp biraz yurutup oyle yuruyoduk. Ozamanda 16 kgdu kızım şimdi 18 kilo ama bendekı ağırlık azaldıgı için daha rahat ve yorulmadan ,nefes nefese kalmadan taşıyabiliyorum.
Once saglık yani , eger ben 39 kilodan 50 lere geldiğimde derya durman lazım ıpın ucu kaçıyor dıyıp dıkkat etseydim 80 kiloya çıkmayacaktım. Şuanda iyiyim 38 beden orta kiloya giriyor ama almaktan korkuyorum. 50 lere indiğimdede bu kontrolü saglayacam alsamda 2 kgda derya dur demesini bilecem

yap güzelim yap,birininin ağzıma ağzıma terlikle vurması lazım:tokat:başka türlü yola girmiyorum ben:sinirli:
cumartesi eşim 9 kilo toplamış yine:sinirli:
4 tane çiğ kestane (çiğ kalorisi daha düşük)
1 dilim ekmekle eşit .
Ona gore duşun ye canım

Haftasonu için tavsiyemde gelsin,
Aile kahvaltısını hepimiz severiz . Haftaiçinden daha özgür olun ama saglıklı beslenmedeki ana fikir DENGE..
Atıyorum ben gunde 3 dilim ekmek tuketiyorum. Kahvaltıda patates vs ekmeğe eşdeğer ne varsa o hakkımı kullanıyorum.

Pazar kahvaltısında kahvaltıyla oğleni birleştiriyorum

Aralarda meyve yoğurtla geçiştirip akşamıda hafif atlatıyorum.

Yada akşam fazlamı kaçırdınız ozaman ertesi gun vucudu arındırın. Bol sıvı , az kalori ile.
Sonuç olarak eğer siz kaçamaklarınızı yapıp fazla yerseniz ve bunu telafi etmeden devam ederseniz kilo almaya başlarsınız. İstediğinizi özgürce yiyin ama hergun degil haftada 2 kere yapın bunu arkasından DENGELEYİN

biliyorum canımda yerken kendimi alakoyamiyorum :KK43:
en iyisi eve sokmamak ama şu dönemde bizde mümkün değil:KK43:
bir süre daha mücadele edicem,en azından kilo verene kadar
Bu şekilde olmaz canım :duduk:
Eşim diyet yapmamdan şikayetçi degil çünkü ben herseyi yapıyorum. Çocukların ve onun suçu ne sen iradeni koruyacaksın yoksa versende alırsın. Akşam ekmek yeme onun yerine 4 tane ye yada haftada 2 kere ye gibi. Pisikolojinide bozarsın ceza olmaz yıldırır seni

Herseyi çift yolluyo yaa tekrarrrr

cumartesi günü yediklerimi yazmıştım zaten
pazar günü saatleri net bilmiyorum
kahvaltı 10 civarı
4-5 sucuk parçalı sucuklu yumurta
4 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
yarım domates

öğle yemeği 14- 15 arası
4 kaşık pirinç pilavı
4 fırında köfte
ve yanında yine fırında patates