geliriz tabi kız
hem sen süper spor yapıyosun,yavaşta olsa vereceksin gör bak
ümitsiz olmak yok,çabalamaya devam![]()
O ZAMAN devamm
evet spor güzel gidiyorrr
gerçi haftasonu yapmadım amma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geliriz tabi kız
hem sen süper spor yapıyosun,yavaşta olsa vereceksin gör bak
ümitsiz olmak yok,çabalamaya devam![]()
yaklaşık 15 sene önce giydiğim bir pantolonum vardı,kendime onu hedef koymuştum,herşeyi verdim onu vermedim yıllar geçti ama hala içine giremedim![]()
Kızlar dokuluyosunuz noluyor
Bakın benimde misafirim vardı ,çeşit çeşit yemek yaptım ama yemedim
Şimdi size bir formul vereyim,
Ablamdan bahsetmiştim bana kıyafetlerini veriyor hatta onun montu sayesinde diyete başlamıştım. Bana verdiği pantolonlar var ve bitanesi çok guzel fakat duğmesi kapanmıyorşuana kadar verdiklerini sırayadizmiştim ve sırayla hepsi adım adım oldu. Bu kot sonuncusu ve son hedefim 26 beden o pantolona sığmak
sizinde boyle hedefleriniz olsun. Bedeninizden ufak bi pantolon yada ceket birşey alın ama çok guzel olsun hep aklınızda olan birşey. Onu sıksık deneyip sonucu gozunuzle gorun..bende bu yontem çok işe yarıyor. Eskiden içine sığamadıklarımı giyemeden bollaştılar yepyeni hepside o yuzden veriyorum çevremdekilere. Ablamın giyim tutkusu ve luzumsuz alışverişi beni 44-46 bedenden 38-40 bedene düşürdü
![]()
O ZAMAN devamm
evet spor güzel gidiyorrr
gerçi haftasonu yapmadım amma
aslında sadece irade ve sabırla olacak ama ben yıllardır diyet yapmaktan bıktım usandımmm herhaldeee
ama bu yöntemi bende mi denesemmmmm
Bende aynısını düşünüp yeter artık adamakıllı başlıyorum diyip son diyetimde başarılı oldumaslında sadece irade ve sabırla olacak ama ben yıllardır diyet yapmaktan bıktım usandımmm herhaldeee
ama bu yöntemi bende mi denesemmmmm
yap güzelim yap,birininin ağzıma ağzıma terlikle vurması lazımDaha nediyim kız bi yanınıza gelmediğim kaldı. Bigun tam kestaneleri götürürken ensenizden gelip napıyoon diyecem :) :)
canım zaten her gün spor yapmak doğru değil, ara da vermeyi bilmek gerekir, kaslarında dinlenemye ihtiyacı var,kendini suçlu hissetme
hem ara verdikçe daha enerjik ve sağlıklı hissediyosun kendini ama hergün yapıpta 1-2 gün yapamayınca hem vücudun sürekli yorgun kalıyo hemde psikolojik olarak kendini kötü hissediyosun buda seni gerginleştiriyo,o yüzden hafta sonu yapamadım diye çokta takılma
küçük kıyafete girme hedefi güzel fikir bende işe yaramadı ama denemekte çok fayda var![]()
Bende aynısını düşünüp yeter artık adamakıllı başlıyorum diyip son diyetimde başarılı oldum
Eki Görüntüle 1895670 birde benim reçellik için aldığım minik tabaklarım. Bi donem akşam yemeklerinde hep bunları kullandım. Herbiri 2 kaşık yiyecek aldığı için ve tabagı doludolu doldurduğu için ve son olarak hem az yiyip hem sunumu guzel oldugu için gözümü ve miğdemi doyuruyordu. Bu tarz tabaklar edinin ve misafiriniz varken özellikle onların yanında ben diyetteyim sadece bunları yicem diyince ,
1-doymasınızda sizi iradesiz gormesinler diye utanıp yemiyosunuz
2- ay bunla doyuyormusun helalal olsun :) zaten farkettin süzülmeye başladın vs vs devamı gelip gaza geliyosun
Evet canım bukadar yedim. Eski topicde ilk bilir hep bunlarla resim paylaşıyodumaslında çok iyi fikirrrrr
sadece o tabakların aldığı kadar mı yediniz heppppp
zor değilse bizede resim paylaşırmısın?Evet canım bukadar yedim. Eski topicde ilk bilir hep bunlarla resim paylaşıyodum
4 tane çiğ kestane (çiğ kalorisi daha düşük)yap güzelim yap,birininin ağzıma ağzıma terlikle vurması lazımbaşka türlü yola girmiyorum ben
cumartesi eşim 9 kilo toplamış yine![]()
biliyorum canımda yerken kendimi alakoyamiyorum4 tane çiğ kestane (çiğ kalorisi daha düşük)
1 dilim ekmekle eşit .
Ona gore duşun ye canım
Bu şekilde olmaz canımbiliyorum canımda yerken kendimi alakoyamiyorum
en iyisi eve sokmamak ama şu dönemde bizde mümkün değil
bir süre daha mücadele edicem,en azından kilo verene kadar