• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Haftasonu için tavsiyemde gelsin,
Aile kahvaltısını hepimiz severiz . Haftaiçinden daha özgür olun ama saglıklı beslenmedeki ana fikir DENGE..
Atıyorum ben gunde 3 dilim ekmek tuketiyorum. Kahvaltıda patates vs ekmeğe eşdeğer ne varsa o hakkımı kullanıyorum.

Pazar kahvaltısında kahvaltıyla oğleni birleştiriyorum

Aralarda meyve yoğurtla geçiştirip akşamıda hafif atlatıyorum.

Yada akşam fazlamı kaçırdınız ozaman ertesi gun vucudu arındırın. Bol sıvı , az kalori ile.
Sonuç olarak eğer siz kaçamaklarınızı yapıp fazla yerseniz ve bunu telafi etmeden devam ederseniz kilo almaya başlarsınız. İstediğinizi özgürce yiyin ama hergun degil haftada 2 kere yapın bunu arkasından DENGELEYİN

bunu uygulayacağım bugün
kahvaltıyı yaptım gerçi ama olsun
öğle yemeği niyetine yoğurt yiyeceğim içine baharatlardan koyarak
akşam da bir tane küçük ton balığı yesem fazla mı olur yine

cumartesi günü yediklerimi yazmıştım zaten
pazar günü saatleri net bilmiyorum
kahvaltı 10 civarı
4-5 sucuk parçalı sucuklu yumurta
4 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
yarım domates

öğle yemeği 14- 15 arası
4 kaşık pirinç pilavı
4 fırında köfte
ve yanında yine fırında patates

akşam 19-20 arası
bir kase makarna
bir dilim ekmek üzerine çikolata

çok da aç değildim
neden yedim
niye bunları yedim hiç bilmiyorum
çok mutsuzum
pişmanlık çok fazla
ama zayıflayamazsın bu kafayla sen düşüncesi daha fazla
Senin ilk kez bukadar çok yediğim bildirimi goruyorum o yuzden uzulme arada olur bugun telafi et cnm

Kızlar dokuluyosunuz noluyor :duduk:
Bakın benimde misafirim vardı ,çeşit çeşit yemek yaptım ama yemedimEn Büyük KK
Şimdi size bir formul vereyim,
Ablamdan bahsetmiştim bana kıyafetlerini veriyor hatta onun montu sayesinde diyete başlamıştım. Bana verdiği pantolonlar var ve bitanesi çok guzel fakat duğmesi kapanmıyor :KK43: şuana kadar verdiklerini sırayadizmiştim ve sırayla hepsi adım adım oldu. Bu kot sonuncusu ve son hedefim 26 beden o pantolona sığmak:KK59: sizinde boyle hedefleriniz olsun. Bedeninizden ufak bi pantolon yada ceket birşey alın ama çok guzel olsun hep aklınızda olan birşey. Onu sıksık deneyip sonucu gozunuzle gorun..bende bu yontem çok işe yarıyor. Eskiden içine sığamadıklarımı giyemeden bollaştılar yepyeni hepside o yuzden veriyorum çevremdekilere. Ablamın giyim tutkusu ve luzumsuz alışverişi beni 44-46 bedenden 38-40 bedene düşürdü:halay:

26 BEDEN ??? en küçük beden pantolonda 26 mı
benim kardeşim çok zayıf 27 pantolonları da merak ettm

sendeki iradenin azıcıkı bizde olsa keşke
çok güzel yöntemler yapmışsın kendine :KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın canlar
pazar günü herkez gibi cozuttum bende
sabah normal kahvaltı ettim geç ettiğim için öğlen de yemedim

4 de arkadaşlarla gezmeye çıktık
ilk hambugerciye gittik tabi ki menü müzü yedik :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

oradan parka sonrada alışveriş yaptık biraz

sonra bir cafeye kahve içmeye girdik tabi kahvenin yannda 1 dlm pastamızla berakber :KK4::KK4::KK4:

0ordan bi düğün turu yaptım evime geldim evdede muz yedim

sabah olduuuu :süslü::süslü::süslü:

kahvaltım :
2 dlm cavdar
domates salata maydonoz
1 üçgen peynir

ara: 1 kurabiye arkadaş getirmiş
1 kuru kayısı

günaydın canlar

ilk hambugerciye gittik tabi ki menü müzü yedik :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

sonra bir cafeye kahve içmeye girdik tabi kahvenin yannda 1 dlm pastamızla berakber :KK4::KK4::KK4:

kahvaltım :
2 dlm cavdar
domates salata maydonoz
1 üçgen peynir

1 kuru kayısı
sendemi bürütüs :KK70:
dry_ik dry_ik bizi kovacak artık

kızlar bugünkü menüm,akşamada köfte yapmayı planlıyorum,yanında kırmızı mercimek çorbası ve yeşillik li salata

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 1 yumurta

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* etli nohut yemeği

günaydın canlar

kahvaltım :
2 dlm cavdar
domates salata maydonoz
1 üçgen peynir

1 kuru kayısı

biz burdan kovulmazsakkk iyi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar bugünkü menüm,akşamada köfte yapmayı planlıyorum,yanında kırmızı mercimek çorbası ve yeşillik li salata

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 1 yumurta

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* etli nohut yemeği

afiyey olsun canımmmmm

Günaydınlar sabah yazmaya fırsatım olmaDi. Günün değiştiğini bilmiyordum. 63.5 geldim canım çok sıkıldı. Niye gram bile inmiyor niye böyle anlamıyorum. 3.5 gün sonra adet olacağım bitince kk da bir diyet görmüştüm rus diyeti 10 günlük detoks niyetine onu yapmak istiyorum. Başması olsa geçen hafta yaşadığım stresle en az 3 kilo verirdi ben de tık yok. Aylardır doy doya birşey yemedim inan :kızgın:

Günaydınlar sabah yazmaya fırsatım olmaDi. Günün değiştiğini bilmiyordum. 63.5 geldim canım çok sıkıldı. Niye gram bile inmiyor niye böyle anlamıyorum. 3.5 gün sonra adet olacağım bitince kk da bir diyet görmüştüm rus diyeti 10 günlük detoks niyetine onu yapmak istiyorum. Başması olsa geçen hafta yaşadığım stresle en az 3 kilo verirdi ben de tık yok. Aylardır doy doya birşey yemedim inan :kızgın:
canını sıkma canım özel gün bitiminde eksileri görürsün şimdi onun şişkinliği vardır sende
sen bırakma dikkatli yemeye devam et

Sabah
canını sıkma canım özel gün bitiminde eksileri görürsün şimdi onun şişkinliği vardır sende
sen bırakma dikkatli yemeye devam et
Yok ya ben ramazan bayramından beri dikkat ediyorum hep aynıydı adetle alakası yok yani.hafta sonu çok yürüdüm. Şimdiye kadar 6 bin adım oldu bu hergün böyle çoğunlukla 10 bin yapıyorum gün içinde yine de tık yok

Sabah

Yok ya ben ramazan bayramından beri dikkat ediyorum hep aynıydı adetle alakası yok yani.hafta sonu çok yürüdüm. Şimdiye kadar 6 bin adım oldu bu hergün böyle çoğunlukla 10 bin yapıyorum gün içinde yine de tık yok
bayada zaman olmuş
o zaman vücudun bu tempo ve yeme düzenine alıştı şaşırtman gerekiyor, sporunda değişiklik yapabilirsen kardio yapmanı tavsiye ederim
birde yediklerini paylaşırsan sana yorum yaparız o zaman belki bunlar işe yarar

bayada zaman olmuş
o zaman vücudun bu tempo ve yeme düzenine alıştı şaşırtman gerekiyor, sporunda değişiklik yapabilirsen kardio yapmanı tavsiye ederim
birde yediklerini paylaşırsan sana yorum yaparız o zaman belki bunlar işe yarar
Yazıyordum geçen hafta can sıkıntısı çok girmedim hiç. Bu hafta tekrar yazmaya devam. Adet olayım bitsin rus diyeti ile şok edecem vücudumu:)

kızlar size birşey sorıcam
ben yaklaşık 15 gündür kan hapı kullanıyorum, bu sürede çayı baya bi azalttım, sabahları 2 çay bardağı içiyorum sadece, ama nedendir bilmem kahvaltıdan sonra,öğlen ve akşam yemekten sonra, bende aşırı şekilde ağız kuruluğu başladı, su içmeyle falanda geçmiyo,sizce neden olabilir?

kızlar size birşey sorıcam
ben yaklaşık 15 gündür kan hapı kullanıyorum, bu sürede çayı baya bi azalttım, sabahları 2 çay bardağı içiyorum sadece, ama nedendir bilmem kahvaltıdan sonra,öğlen ve akşam yemekten sonra, bende aşırı şekilde ağız kuruluğu başladı, su içmeyle falanda geçmiyo,sizce neden olabilir?

CNM 6 aydır kullanıyorum kan hapı hiç böyle birşey ile karşılaşmadım doktor bana kesinlikle çay içmeyeceksin dedi

zaten feritin yükseleceği yere düşmüş gene bu sefer hemetolijiye sevk etti yani kısaca tedavi başa döndü

hemetolojı ya araştırma has ya da tıp fakültesine dahile uzmanına gidip 3-4 ay takip edecek eğer yükselmezse hemetolojiye öyle sevk edecekkkkkk

Back